עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי יש לנו קרטלים קומוניסטיים במדינה כמו מועצת החלב במקרה הזה שנשארו לנו מקום המדינה.היה דיבור לפני כמה ימים שיש מחסור
לא זוכר את הסיבה..
מדויק לחלוטיןכי יש לנו קרטלים קומוניסטיים במדינה כמו מועצת החלב במקרה הזה שנשארו לנו מקום המדינה.
יש לי שני גלונים בבית, מוכן למכור לך במחיר המתאים.אין חלב בשום מקום וכל מה שאני רואה על המדף זה משקה סויה/שיבולת שועל
😭
זה לא שלא שנערכו לחגים, הרי אין שום בעיית חומרי גלם שגורמת למחסור. וגם אם יש מחסור בימי עבודה בספטמבר, חיי מדף של חלב בפיסטור יכולים להגיע עד 4 שבועות ואפשר היה לפתור את המחסור בייצור מוגבר טרם החגים.לא נערכו בהתאם לחגים
כח עבודה קטן
לא הכינו מספיק מלאים
קפוץ ליפו
יש בשפע
מועצת החלב? וואטכי יש לנו קרטלים קומוניסטיים במדינה כמו מועצת החלב במקרה הזה שנשארו לנו מקום המדינה.
פשוט עצוב.כי יש לנו קרטלים קומוניסטיים במדינה כמו מועצת החלב במקרה הזה שנשארו לנו מקום המדינה.
וחלילה שמישהו יפוטר במקרה כזה על הרשלנות שלו בעבודה. חייב להיות לעובדים קביעות בלי קשר לאיכות העבודה שלהם..זה לא שלא שנערכו לחגים, הרי אין שום בעיית חומרי גלם שגורמת למחסור. וגם אם יש מחסור בימי עבודה בספטמבר, חיי מדף של חלב בפיסטור יכולים להגיע עד 4 שבועות ואפשר היה לפתור את המחסור בייצור מוגבר טרם החגים.
אבל ככה זה שיש גוף אחד שמחזיק את המדינה בביצים ועושה הכל על מנת לא להתייעל.
החלק העצוב זה שהם עדיין לא מבינים את זה.עכשיו כל האלו שבכו על כך שפותחים פה את השוק לייבוא ושזה פוגעים באיכרים וברפתנים מבינים למה זה נדרש.
רק שהמחיר הוא פי 2-3 יותר יקר.אגב, ניסיתי לקנות חלב סויה (רק להוסיף לקפה)
לא כזה רע
מזל שאני לא שותה חלב....
אבל איפה הקוטג ה3%?? 😭
''סייבר ניישן''?! יותר כמו תקופת הצנע 🙄
בדיקת קורונה...אגב, ניסיתי לקנות חלב סויה (רק להוסיף לקפה)
לא כזה רע
ליטר חלב רגיל עולה 5-6, כמעט כפול.