הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי פלוס קלורי ואוכל עתיר שומן

JustAsk

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני מעוניין להגיע לפלוס קלורי, אך מתקשה.
אם אקח פרוסת לחם מטוגנת בשמן זית רק לשם הערכים התזונתיים - זה תקין? או למרוח חמאה כדי להקפיץ את הערך הקלורי.

מהלך כזה יכול להיות טעות או מסוכן? או שדווקא לגיטימי?

אני מעוניין להגיע לפלוס קלורי, אך מתקשה.
אם אקח פרוסת לחם מטוגנת בשמן זית רק לשם הערכים התזונתיים - זה תקין? או למרוח חמאה כדי להקפיץ את הערך הקלורי.

נשמע שאתה צריך ליווי תזונתי,
יש בעיה בהתנהלות שלך אם זה הפיתרון שהגעת אליו.

חוץ מזה יש מאכלים הרבה יותר עתירי קלוריות מלחם מטוגן.

• פותח/ת השרשור
נשמע שאתה צריך ליווי תזונתי,
יש בעיה בהתנהלות שלך אם זה הפיתרון שהגעת אליו.

חוץ מזה יש מאכלים הרבה יותר עתירי קלוריות מלחם מטוגן.
אני יכול להגיע לפלוס קלורי מארוחות, זה פשוט מכביד עליי בניגוד לשומן שהוא לא הופך אותי לבטטה

השאלה אם אני מכין טוסט ומורח אקסטרה חמאה, או שאם אני מכין פרוסה אז לטגן לפני קצת בשמן זית - הדברים האלה מקפיצים אותי בלי מאמץ ובלי תופעות לוואי של כבדות ועייפות

אני יכול להגיע לפלוס קלורי מארוחות, זה פשוט מכביד עליי בניגוד לשומן שהוא לא הופך אותי לבטטה

השאלה אם אני מכין טוסט ומורח אקסטרה חמאה, או שאם אני מכין פרוסה אז לטגן לפני קצת בשמן זית - הדברים האלה מקפיצים אותי בלי מאמץ ובלי תופעות לוואי של כבדות ועייפות

הדברים האלו יזיקו לבריאות שלך לטווח הארוך, לא רואה סיבה לעשות דבר כזה.

כמה שומן אתה אוכל בתפריט? כמה חלבון? כמה קלוריות?

• פותח/ת השרשור
הדברים האלו יזיקו לבריאות שלך לטווח הארוך, לא רואה סיבה לעשות דבר כזה.

כמה שומן אתה אוכל בתפריט? כמה חלבון? כמה קלוריות?
אני לא ברמה הזאת של חישוב כל אבות המזון, אני מתכנן לעלות רק 3-6 קילו

אמרת שזה לא בריא אבל מה זה שונה מלהוסיף שמן לאוכל?

אני לא ברמה הזאת של חישוב כל אבות המזון, אני מתכנן לעלות רק 3-6 קילו

אין שום בעיה לעשות את מה שאמרת. תמרח אקסטרע חמאה או תוסיף שמן זית.

כל פעם משנים פה דעה, אתמול המליצו פה לאכול אוראו וסנירקס כי העיקר שתגיע לפלוס קלורי והיום זה כבר לא בריא וצריך ליווי תזונתי...

מבחינה בריאותית - עדיף חמאה מאשר מרגרינה. או עדיף שמן זית מאשר מטוגן. אתה לא צריך מרשם מתזונאי בשביל לדעת את זה.

אתה גם לא צריך לחשב את כל אבות המזון אם זה לא רלוונטי בשבילך. תחשב חלבון ואת הסך הכל של הקלוריות.

אתמול המליצו פה לאכול אוראו וסנירקס כי העיקר שתגיע לפלוס קלורי והיום זה כבר לא בריא
גם היום הדעה הרווחת בפורום זה שאפשר להשלים ערכים מג'אנק כל עוד התזונה שלך לא מבוססת על זה.
מה שהיה פעם זה יותר דעה רווחת של "תעשה SS (אחלה תכנית לדעתי, תלוי לאן לוקחים אותה) ואם אתה לא מתקדם במשקלי עבודה אז תאכל עוד, אם אתה אוכל 3000 ולא מתקדם תאכל 4000" וכו', ומה שזה יצר זה אנשים (צערים/נערים ממה שזכור לי בעיקר) עם 160 סקוואט, בנץ' חלש ו 50% שומן.

גם היום הדעה הרווחת בפורום זה שאפשר להשלים ערכים מג'אנק כל עוד התזונה שלך לא מבוססת על זה.

אני חושב שפותח השרשור עונה על ההגדרה...
הנקודה היא שלא צריך לדחוף ליווי תזונתי לכל מי שרוצה להוסיף קצת לחם מטוגן לתפריט בשביל לסגור את הערכים היומיים.

מה זה שונה מלגור ליד הארובות בחדרה?

זו לא תחרות מה פחות בריא, המטרה היא שיהיה לך כיוון ותבין מה אתה עושה ולא סתם תנסה
לדחוף קלוריות כי לטווח הארוך אין שום סיכוי שזה יחזיק.

ממליץ בחום לשקול ליווי תזונתי אפילו למספר חודשים ע"מ לבסס ידע שמספיק להמשיך לבד.

בכל מקרה אם אתה מוכן ללמוד את הבסיס לבד ולייעל את התהליך שלך אתה יכול להתחיל מלקרוא פה,
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

בהצלחה

מה שהיה פעם זה יותר דעה רווחת של "תעשה SS (אחלה תכנית לדעתי, תלוי לאן לוקחים אותה) ואם אתה לא מתקדם במשקלי עבודה אז תאכל עוד, אם אתה אוכל 3000 ולא מתקדם תאכל 4000" וכו', ומה שזה יצר זה אנשים (צערים/נערים ממה שזכור לי בעיקר) עם 160 סקוואט, בנץ' חלש ו 50% שומן.
איזה ימים אלו היו

מהלך כזה לא אומר כלום, צריך להסתכל על התפריט שלך באופן כללי.
אם אתה לא סופר אבות מזון או קלוריות תתחיל מלהבין מה אתה אוכל.

יכול להיות שאתה אוכל מספיק עכשיו ופשוט חסר סבלנות מדי מכדי להבחין בעלייה במשקל (סגנון "אני 3 שבועות במסה ולא עליתי 3 קילו כמו שתכננתי" וכד').

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית