עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מעוניין להגיע לפלוס קלורי, אך מתקשה.
אם אקח פרוסת לחם מטוגנת בשמן זית רק לשם הערכים התזונתיים - זה תקין? או למרוח חמאה כדי להקפיץ את הערך הקלורי.
מהלך כזה יכול להיות טעות או מסוכן? או שדווקא לגיטימי?
אני יכול להגיע לפלוס קלורי מארוחות, זה פשוט מכביד עליי בניגוד לשומן שהוא לא הופך אותי לבטטהנשמע שאתה צריך ליווי תזונתי,
יש בעיה בהתנהלות שלך אם זה הפיתרון שהגעת אליו.
חוץ מזה יש מאכלים הרבה יותר עתירי קלוריות מלחם מטוגן.
אני יכול להגיע לפלוס קלורי מארוחות, זה פשוט מכביד עליי בניגוד לשומן שהוא לא הופך אותי לבטטה
השאלה אם אני מכין טוסט ומורח אקסטרה חמאה, או שאם אני מכין פרוסה אז לטגן לפני קצת בשמן זית - הדברים האלה מקפיצים אותי בלי מאמץ ובלי תופעות לוואי של כבדות ועייפות
אני לא ברמה הזאת של חישוב כל אבות המזון, אני מתכנן לעלות רק 3-6 קילוהדברים האלו יזיקו לבריאות שלך לטווח הארוך, לא רואה סיבה לעשות דבר כזה.
כמה שומן אתה אוכל בתפריט? כמה חלבון? כמה קלוריות?
אני לא ברמה הזאת של חישוב כל אבות המזון, אני מתכנן לעלות רק 3-6 קילו
אמרת שזה לא בריא אבל מה זה שונה מלהוסיף שמן לאוכל?
גם היום הדעה הרווחת בפורום זה שאפשר להשלים ערכים מג'אנק כל עוד התזונה שלך לא מבוססת על זה.אתמול המליצו פה לאכול אוראו וסנירקס כי העיקר שתגיע לפלוס קלורי והיום זה כבר לא בריא
גם היום הדעה הרווחת בפורום זה שאפשר להשלים ערכים מג'אנק כל עוד התזונה שלך לא מבוססת על זה.
אמרת שזה לא בריא אבל מה זה שונה מלהוסיף שמן לאוכל?
איזה ימים אלו היוגם היום הדעה הרווחת בפורום זה שאפשר להשלים ערכים מג'אנק כל עוד התזונה שלך לא מבוססת על זה.
מה שהיה פעם זה יותר דעה רווחת של "תעשה SS (אחלה תכנית לדעתי, תלוי לאן לוקחים אותה) ואם אתה לא מתקדם במשקלי עבודה אז תאכל עוד, אם אתה אוכל 3000 ולא מתקדם תאכל 4000" וכו', ומה שזה יצר זה אנשים (צערים/נערים ממה שזכור לי בעיקר) עם 160 סקוואט, בנץ' חלש ו 50% שומן.
אין בעיה עם זה להשלים קלוריותאתמול המליצו פה לאכול אוראו וסנירקס
מהלך כזה לא אומר כלום, צריך להסתכל על התפריט שלך באופן כללי.מהלך כזה יכול להיות טעות או מסוכן? או שדווקא לגיטימי?