עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התנסיתי עם הפרימו של באייר...יש למישהו ניסיון עם פרימו רפואי
ויכול לתת חוות דעת , מינון , משך זמן וכו
אכפת לך לחלוק קצת תובנות מהסייקל ? מעניין אותי לשמוע.התנסיתי עם הפרימו של באייר...
רציתי להריץ 500 טסט ו500 פרימו אבל לצערינו פרימו מגיע באמפ של 100mg וזה גם מסובך וגם לא כלכלי לפרק חמש בשבוע אז הלכתי על 400 והיה סייקל מצויין ומספק.
יש רק שני דברים שאני לא אוהב בפרימו אמיתי...שהוא יקר ובמינונים של 100mg/ml
אני מניח שמי שרץ על חומרים כמו טרן או סופרדרול למשל לא יצא מסופק כמוני.אכפת לך לחלוק קצת תובנות מהסייקל ? מעניין אותי לשמוע.
איך היו התוצאות ? במה האפקט שונה נגיד מטסט סולו ? האם היו לך תופעות לוואי שלא חווית רק עם טסט סולו
הבנתי אותך , בהחלט נשמע מעניין, אולי יום אחד אנסה גם, פרימו פלוס טסט קומבו מאוד פופולרי .אני מניח שמי שרץ על טרן לא יצא מסופק כמוני.
אני מאוד מתחבר לנגזרות כבולדנון ופרימו מכמה סיבות ולכן הייתי מסופק.
תוצאות...מראה ווסקולרי קושיות..פחות ת לוואי ממה שחוויתי עם בולדנון שגם הוא נחשב כנגזרת רגועה יחסית מבחינת ת לוואי.
מצד שני עם בולד עולים יותר כי הוא מגביר יותר את התיאבון וגם מין הסתם כי מדובר במינונים אחרים לגמרי.
בולד משום מה השפיע לי מעט בחלק מהסייקלים על שיעור הגוף
הרצתי גם פרימו נהדר של אלפא.
פעם אחת בחול מצאתי בקבוקים של חברת ug בשם גלובל אם אני לא טועה ...אז הרשיתי לעצמי מינון גבוהה יותר ...אני די משוכנע שמה שהיה שם לא היה פרימו אבל המראה לפחות היתה דיי מסופקת מהתוצאות
אם מישהו שהוא לא משתמש משקיע שנמצא בעולם הזה וגם פה מ2012 היה כותב את זה אולי לא הייתי נופל מהכסאאני כרגע על סוסטנון רפואי 250
הוספתי דקה 400 לשבוע
וחודש הבא כנראה אקח פרימו רפואי
100 לשבוע ויש מצב גם ל200 אם יהיה צורך
נראה מה זה יתן