הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרימובולן רפואי

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
יש למישהו ניסיון עם פרימו רפואי
ויכול לתת חוות דעת , מינון , משך זמן וכו

פרימו הרפואי היחיד הוא של באייר ואני לא חושב שיש אותו בארץ.

*לא ניסיון אישי*
אבל בדרך כלל מריצים אותו עם יחס של 1:1 עם טסט או 1:2 כשהטסט הוא במינון יותר גבוהה כי פרימו יכול ל״גנוב״ חלק מהמרה לאסטרוגן ואז אתה נשאר בלי אסטרוגן, קראתי לוגים של כמה אנשים ברדיט שהריצו 200 טסט עם 200 פרימו וכשעשו בדיקות דם האסטרוגן שלהם היה בחד ספרתי והם הרגישו חרא, אז צריך לשים לב לזה.

יש למישהו ניסיון עם פרימו רפואי
ויכול לתת חוות דעת , מינון , משך זמן וכו
התנסיתי עם הפרימו של באייר...
רציתי להריץ 500 טסט ו500 פרימו אבל לצערינו פרימו מגיע באמפ של 100mg וזה גם מסובך וגם לא כלכלי לפרק חמש בשבוע אז הלכתי על 400 והיה סייקל מצויין ומספק.
יש רק שני דברים שאני לא אוהב בפרימו אמיתי...שהוא יקר ובמינונים של 100mg/ml

התנסיתי עם הפרימו של באייר...
רציתי להריץ 500 טסט ו500 פרימו אבל לצערינו פרימו מגיע באמפ של 100mg וזה גם מסובך וגם לא כלכלי לפרק חמש בשבוע אז הלכתי על 400 והיה סייקל מצויין ומספק.
יש רק שני דברים שאני לא אוהב בפרימו אמיתי...שהוא יקר ובמינונים של 100mg/ml
אכפת לך לחלוק קצת תובנות מהסייקל ? מעניין אותי לשמוע.

איך היו התוצאות ? במה האפקט שונה נגיד מטסט סולו ? האם היו לך תופעות לוואי שלא חווית רק עם טסט סולו

אכפת לך לחלוק קצת תובנות מהסייקל ? מעניין אותי לשמוע.

איך היו התוצאות ? במה האפקט שונה נגיד מטסט סולו ? האם היו לך תופעות לוואי שלא חווית רק עם טסט סולו
אני מניח שמי שרץ על חומרים כמו טרן או סופרדרול למשל לא יצא מסופק כמוני.
אני מאוד מתחבר לנגזרות כבולדנון ופרימו מכמה סיבות וגם למראה שמתקבל איתם ולכן הייתי מסופק.
תוצאות...מראה ווסקולרי קושיות..פחות ת לוואי ממה שחוויתי עם בולדנון שגם הוא נחשב כנגזרת רגועה יחסית מבחינת ת לוואי.
מצד שני עם בולד עולים יותר כי הוא מגביר יותר את התיאבון וגם מין הסתם כי מדובר במינונים אחרים לגמרי.
בולד משום מה השפיע לי מעט בחלק מהסייקלים על שיעור הגוף
הרצתי גם פרימו נהדר של אלפא.
פעם אחת בחו"ל מצאתי בקבוקים של חברת ug בשם גלובל אם אני לא טועה ...אז הרשיתי לעצמי מינון גבוהה יותר ...אני די משוכנע שמה שהיה שם לא היה פרימו אבל המראה לפחות היתה דיי מסופקת מהתוצאות

נערך לאחרונה:
אני מניח שמי שרץ על טרן לא יצא מסופק כמוני.
אני מאוד מתחבר לנגזרות כבולדנון ופרימו מכמה סיבות ולכן הייתי מסופק.
תוצאות...מראה ווסקולרי קושיות..פחות ת לוואי ממה שחוויתי עם בולדנון שגם הוא נחשב כנגזרת רגועה יחסית מבחינת ת לוואי.
מצד שני עם בולד עולים יותר כי הוא מגביר יותר את התיאבון וגם מין הסתם כי מדובר במינונים אחרים לגמרי.
בולד משום מה השפיע לי מעט בחלק מהסייקלים על שיעור הגוף
הרצתי גם פרימו נהדר של אלפא.
פעם אחת בחול מצאתי בקבוקים של חברת ug בשם גלובל אם אני לא טועה ...אז הרשיתי לעצמי מינון גבוהה יותר ...אני די משוכנע שמה שהיה שם לא היה פרימו אבל המראה לפחות היתה דיי מסופקת מהתוצאות
הבנתי אותך , בהחלט נשמע מעניין, אולי יום אחד אנסה גם, פרימו פלוס טסט קומבו מאוד פופולרי .

מעריך את התגובה המפורטת !

• פותח/ת השרשור
אני כרגע על סוסטנון רפואי 250
הוספתי דקה 400 לשבוע
וחודש הבא כנראה אקח פרימו רפואי
100 לשבוע ויש מצב גם ל200 אם יהיה צורך
נראה מה זה יתן

אני כרגע על סוסטנון רפואי 250
הוספתי דקה 400 לשבוע
וחודש הבא כנראה אקח פרימו רפואי
100 לשבוע ויש מצב גם ל200 אם יהיה צורך
נראה מה זה יתן
אם מישהו שהוא לא משתמש משקיע שנמצא בעולם הזה וגם פה מ2012 היה כותב את זה אולי לא הייתי נופל מהכסא
אבל יש הפתעות בחיים.😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית