הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעמ על משלוח מאמזון

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
אהלן,
אני רוצה לקנות מוצר מאמזון שמחויב במע"מ ויש לי קופון שלאחר הפעלתו המחיר יורד מתחת לסף הנדרש למע"מ, כולל המשלוח והכל. עם זאת, החשבון עדיין כולל את עלות המע"מ. ממה שהבנתי רשות המיסים מתחשבנת על המחיר הסופי ולא אמורה לגבות ממני את המע"מ הזה, אז למה אמזון עדיין מחשיבים אותו? יש מצב שהם גובים על אוטומט ואז מחזירים? קרה פעם למישהו פה?

אהלן,
אני רוצה לקנות מוצר מאמזון שמחויב במע"מ ויש לי קופון שלאחר הפעלתו המחיר יורד מתחת לסף הנדרש למע"מ, כולל המשלוח והכל. עם זאת, החשבון עדיין כולל את עלות המע"מ. ממה שהבנתי רשות המיסים מתחשבנת על המחיר הסופי ולא אמורה לגבות ממני את המע"מ הזה, אז למה אמזון עדיין מחשיבים אותו? יש מצב שהם גובים על אוטומט ואז מחזירים? קרה פעם למישהו פה?

אתה מדבר על מס, אני חושב שלא חישבת טוב.

כמה יצאה לך הקנייה בדולרים? (לא כולל משלוח)

משלוח לא קשור למחיר של המוצר ואם הוא לא עובר את הרף אתה לא תשלם

• פותח/ת השרשור
הנה החשבון הסופי:

upload_2021-10-22_11-36-58.png

כנראה שסתם נלחצתי. קראתי קצת באמזון וזה פשוט פיקדון "ביטוח" למקרה שידרשו מס והוא מוחזר אוטומטית אם לא. אם תשימו לב זה גם סכום גבוה יותר מהמע"מ (המוצר עולה 80$ לפני הנחה) כי הוא לא בהכרח מכסה רק מע"מ. פה יש הסבר אם זה מעניין מישהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית