הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רלוקסיפן

• פותח/ת השרשור Viking
  • פורסם בתאריך

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
החלטתי לתת לתרופה הזדמנות אחרי כל התשבחות שהיא מקבלת בנושא הג'ינו לפני שאני חוזר לשולחן הניתוחים .
התחלתי 3 ימים על 120 3 ימים על 90 וממשיך על 60 עד שהגוש הקטן אבל מאוד מעצבן הזה יתכווץ לו .
אמשיך לעדכן כל שבוע .

חוזר לשולחן הניתוחים ? עשית כבר ניתוח וחזר לך ?

כשאני ניסיתי רלוקסיפן קיבלתי תסמינים של crashed E2 אז קח את זה בחשבון שזה יכול לקרות וזה חרא רצח, הפסקתי ישר אחרי שבוע חזרתי לעצמי.

• פותח/ת השרשור
חוזר לשולחן הניתוחים ? עשית כבר ניתוח וחזר לך ?

כשאני ניסיתי רלוקסיפן קיבלתי תסמינים של crashed E2 אז קח את זה בחשבון שזה יכול לקרות וזה חרא רצח, הפסקתי ישר אחרי שבוע חזרתי לעצמי.

עשיתי טעות ולא הורדתי את הבלוטות בפעם הקודמת ,יש גוש ממש קטן שלא רואים אבל מציק לי .
מוזר מאוד מה שאתה אומר כי רלוקסיפן אמור להיות מאוד סלקטיבי אבל לקחתי בחשבון אחי.
השתמשת באוויסטה או רלוקספין של טבע ?

עשיתי טעות ולא הורדתי את הבלוטות בפעם הקודמת ,יש גוש ממש קטן שלא רואים אבל מציק לי .
מוזר מאוד מה שאתה אומר כי רלוקסיפן אמור להיות מאוד סלקטיבי אבל לקחתי בחשבון אחי.
השתמשת באוויסטה או רלוקספין של טבע ?
המנתח נתן לך את האפשרות ואמרת לא או שאפילו לא הציעו לך את האפשרות הזאת ?

לא זוכר את השם אבל גנרי, זה בוודאות עבד הנפיחות הפטמה ירדה לי משמעותית אבל התופעות לוואי היו סבל, חוסר תאבון, קושי לישון, חרדה.

יש הרבה לוגים של אנשים שלא מגיבים טוב לרלוקסיפין אפילו שהוא מאוד סלקטיבי, מקווה שאתה לא כמוני .

• פותח/ת השרשור
המנתח נתן לך את האפשרות ואמרת לא או שאפילו לא הציעו לך את האפשרות הזאת ?

לא זוכר את השם אבל גנרי, זה בוודאות עבד הנפיחות הפטמה ירדה לי משמעותית אבל התופעות לוואי היו סבל, חוסר תאבון, קושי לישון, חרדה.

יש הרבה לוגישלזאאאאזה אנשים שלא מגיבים טוב לרלוקסיפין אפילו שהוא מאוד סלקטיבי, מקווה שאתה לא כמוני .

לא היו לי גושים בזמנו רקמת שומן עצבנית ופטמות שבחום היו פשוט מתרחבות ,עשיתי את השאיבה לפני שלוש שנים יחד עם המותניים,אם כבר אז כבר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית