הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריך ייבוא ציוד כושר מארצות הברית, ארץ החופש

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך

Whale

משתמש משקיע
2,033
1,958
נק' מוניטין:
3,728
2,033
1,958
קיצר למי שמעוניין להביא מוטות, ספות וכל ציוד אחר מארהב, מחברות כמו רוג, טקסס וכו' וכו' אמרתי נפרסם מדריך קצרצר על איך לייבא ומאיפה

לא ממש מורכב, מה שכן יש שני אפשרויות עיקריות

הזמנה ישירה מהיצרן

- מגיע תוך שבוע
- יקר
- ים של מסים והנפצות (UPS Expedited יקר)
- חלק מהחברות הדרך היחידה לשמר אחראיות על המוט זה דרך שילוח מסוג זה

יבוא דרך חברת שילוח צד שלישית

אתמקד בחברה אחד שיצא לי להזמין ממנה משהו כמו לא מעת דברים, ממוטות, לביגוד, J CUPS ו Echo Bike

USHOPS | קניות באינטרנט ומשלוחים מחו"ל

- זול משמעותית
-לוקח בדרך כלל שבועיים להגיע לארץ (שבוע בחול, שבוע לארץ)
- סיכון של נזק לחבילה, אבל יש ביטוח שעומד במילה שלו.

ההרשמה היא מאוד פשוטה, רושם את הכתובת שלך, פרטים אישיים וכל הכיף הזה ומקבלים כתובת בארצות הברית שאותה מזינים לתוך פרטי המשלוח.
כאשר החבילה מגיעה בדרך כלל לוקח יום יומיים לה להיקלט לאתר ולהתעדכן, אם לא פשוט להתקשר למוקד ולבכות איפה החבילה שלי - באותו היום מתעדכן.

שהחבילה נקלטה, צריך להזין כמה דברים

- צילום מסך של החשבונית
-מחיר של הפריט ללא משלוח
-עלות כוללת של החבילה

לפי המידה הזה, יחושב באופן אוטומטי כמה מכס מעם ועלות משלוח תהיו צריכים לשלם. משלמים (ניתן בתשלומים) וזהו. מוט יגיע לבית דרך דואר ישראל

עכשיו למה שווה להזמין מחול ציוד?

המחירים של מוטות דרך יושופס מתחרים במחירים של מוטות סינים מצויים בארץ

מוט Rogue Ohio Power Bar למשל, מהבוניארד יעלה באזור ה1400-1500 שקל לארץ. אפשר להגיד שזה משתלם בהתחשב שהמחיר למוטות פוארליפטינג מקבילים ביצור סיני עולים בטווח הזה.

מוט עם ציפוי יותר טוב יעלה קצת יותר. למשל - מוט Rogue Ohio Power Bar בציפוי Cerakote יעלה 2200 ש"ח בערך , וגרסת פלדת אל חלד באזור 2400

מוט טקסס דדליפט בסיסי יהיה בטווח המחירים של מ1500 שקל עד 2300 שקל לגרסת ה cerakote היקרה יותר

כלובים של רוג, יהיו בטווח ה4-10 אלף שקל! מה שכן כדי לחסוך בעלויות משלוח , כדאי לעבור למשלוח ימי מאווירי, יקח יותר זמן אבל יוריד מחירים משמעותית

למשל, Combo Rack של Strongarm עלה לי בערך 4400 שקל.

ספה של Rep Fitness שטוחה עולה בערך 1800 שקל, ממשלוח אווירי.

ECHO Bike במשלוח אווירי עלו לי 5300 בערך.

וזה קצה הקרחון. בסופו של דבר כל המחירים הללו מאוד תחרותיים ביחס לשוק היום בארץ, בתחשב באיכות והצומת לב לפרטים שמקבלים שקונים מוצר מחברות גדולות

יש שם מחשבון שילוח ומכס (צריך להזין משקל, מידות, וערך ב$) על כל אלה אתה משלם מראש
צריך רק לשים לב שמשקל זה משקל החבילה. מוט למשל שוקל 20 קילו אבל החבילה תהיה 21-23 קילו. כמו כן הם לא רושמים את הביטוח של החבילה במחשבון, זה עוד קצת כסף נוסף. ובנוסף לזה המחיר שהם מציגים הוא בדולר אבל בסוף אתה משלם בשקלים לפי שער ההמרה שלהם - שהוא דיי גבוה. זה יוצא שמשלמים איזה 100-150 שקל יותר ממה שיוצא במחשבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית