הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעילות לכבד

סתם עושה אותך רעב
ואוגר נוזלים
משפר שינה ועוד
אני לא שמעתי על שום עליה בכוח או במסה
זה נשמע כמו מוצר קוסמטיקה

אני אישית שונא נוזלים ,לא מבין למה לקחת משהו שרק פוגע לך בדימוי העצמי ,ליפטרים וסטרונגמן ניחא זה רק יועיל להם ,אבל למטרת פיתוח גוף ?
מיותר .

אני אישית שונא נוזלים ,לא מבין למה לקחת משהו שרק פוגע לך בדימוי העצמי ,ליפטרים וסטרונגמן ניחא זה רק יועיל להם ,אבל למטרת פיתוח גוף ?
מיותר .

אנשים סתם מחפשים לא להקריב כלום
מחפשים את הכדור קסם את התרופת קסם בלי תופעות לוואי ולהראות כמו במגזין .
אם זה באימון כל הבנות בורחות ממה שהם צריכות לעשות באמת (סקווטים כבדים ודדליפט) כדי להגיע לגוף באינסטגרם של הכוסיות במקום זה הם עושות מה שקל ונוח (הליכון אירובי ותרגילי "חיטוב ועיצוב" גומיות ואז אוכלות כמו בהמות בבית ובאות עם התירוץ של ("נשבעת לך שאני לא אוכלת כלום").
אנשים לא מבינים שפיתוח גוף זה הקרבה אם זה לא לאכול בחוץ אם זה לא להכניס לפה כל דבר שאין עליו בקרה (שקול מדוד ) . אם זה ביציאות (לאלה שלא ויתרו על יציאות עדיין) לשתות מים מינרלים וכולם מורידים צ''יסרים .
אם זה להתאמן גם שבא לך וגם שלא בא לך וגם שאתה עייף. ואם זה בחומרים לוותר על הפוריות , על האשכים , להיות תלותי בטסט חיצוני לכל החיים.
אנשים לא מבינים, לספור קלוריות .

אתה לא בתחרות אז אין סיבה לסבול ככה.
צריך ללמוד לדעת להעריך כמות קלוריות.
אישית אני לא מתכוון להתחרות אבל עושה הכול כמו מתחרים..אוכל מדוד על הגרם,לא אוכל בחוץ בכלל (חוץ מצ'יט אחת לשבועיים), לא מעשן לא שותה ..עושה את זה נטו מאהבה לתחום

אישית אני לא מתכוון להתחרות אבל עושה הכול כמו מתחרים..אוכל מדוד על הגרם,לא אוכל בחוץ בכלל (חוץ מצ'יט אחת לשבועיים), לא מעשן לא שותה ..עושה את זה נטו מאהבה לתחום
אם אתה בסדר עם זה, לא סובל ולא מרגיש צורך כשאתה בחוץ עם משפחה או חברים לאכול גם אז הכל טוב..
אני אישית מעשן מידי פעם ירוק ואם יש לי אפשרות לאכול בחוץ אז אני מפנה קלוריות בהתאם. כמו אתמול למשל, הייתי בעבודה ואח שלי הביא לי המבורגר, פירה וירקות. מבחינת קלוריות הכל טוב אז אני לא בלחץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית