עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהנחה שאתה מקבל mk אמיתי אז לא .
אני אישית לא מבין את החומר הזה ,GH זה לא.
סתם עושה אותך רעב
ואוגר נוזלים
משפר שינה ועוד
אני לא שמעתי על שום עליה בכוח או במסה
זה נשמע כמו מוצר קוסמטיקה
אני אישית שונא נוזלים ,לא מבין למה לקחת משהו שרק פוגע לך בדימוי העצמי ,ליפטרים וסטרונגמן ניחא זה רק יועיל להם ,אבל למטרת פיתוח גוף ?
מיותר .
אתה לא בתחרות אז אין סיבה לסבול ככה.שפיתוח גוף זה הקרבה אם זה לא לאכול בחוץ
אישית אני לא מתכוון להתחרות אבל עושה הכול כמו מתחרים..אוכל מדוד על הגרם,לא אוכל בחוץ בכלל (חוץ מצ'יט אחת לשבועיים), לא מעשן לא שותה ..עושה את זה נטו מאהבה לתחוםאתה לא בתחרות אז אין סיבה לסבול ככה.
צריך ללמוד לדעת להעריך כמות קלוריות.
אם אתה בסדר עם זה, לא סובל ולא מרגיש צורך כשאתה בחוץ עם משפחה או חברים לאכול גם אז הכל טוב..אישית אני לא מתכוון להתחרות אבל עושה הכול כמו מתחרים..אוכל מדוד על הגרם,לא אוכל בחוץ בכלל (חוץ מצ'יט אחת לשבועיים), לא מעשן לא שותה ..עושה את זה נטו מאהבה לתחום
לא רואה שום בעיה עם כל הכבודמה הוא שואל ומה כל אחד עונה לו....🤦♂️
לאMk677 רעיל לכבד?
בצעתי בדיקת דם לפני כמה ימים אחרי חודשיים שלקחתי את זה.... הסר דאגה מי ליבך הכבד בטווח של הנורמה הבדיקות דם ניראות מדהים.Mk677 רעיל לכבד?
איך זה השפיע עלייך אם בכללבצעתי בדיקת דם לפני כמה ימים אחרי חודשיים שלקחתי את זה.... הסר דאגה מי ליבך הכבד בטווח של הנורמה הבדיקות דם ניראות מדהים.
אתה יודע שמתחרים לא עושים סייקל של 12 שבעות פעם בשנה ...אבל עושה הכול כמו מתחרים.
לא משהו מיוחד. יותר מיידי הייפ,רעב מוגבר,נוזליות איכותית ממלא תשריר,קצת כח.איך זה השפיע עלייך אם בכלל