עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין בעיה שאנשים אוהבים לשלם יקר ,לא נכנס לכיס של אף אחד ,פשוט כל המיתוסים האלה של שנות השמונים משעממים כבר,
הורמון גדילה זה הורמון גדילה אין נוסחה מיוחדת שהנאצים יצרו במלחמת העולם השניה בשיתוף פעולה עם שרדר מצבי הנינג'ה, מכרו לכולנו מיתולוגיות מפגרות כדי לעשות כסף על הגב שלנו ,רוצים ליהיות כבשים זה שלכם אבל חלאס לשלוח פה כל אחד להוציא משכנתא כי יוסי יד שבעים ממליץ על פייזר.
לא יודע מי זה מאור בכלל חחחוואלה לא מכיר אבל טוב לדעת
אמרתם אבל יש 3
מאור כבר לא ברשימה?
יוסי יד 70 הוא גם האחרון שאיי פעם לקח אנאבר אמיתי לפי מה שאני יודע.אין בעיה שאנשים אוהבים לשלם יקר ,לא נכנס לכיס של אף אחד ,פשוט כל המיתוסים האלה של שנות השמונים משעממים כבר,
הורמון גדילה זה הורמון גדילה אין נוסחה מיוחדת שהנאצים יצרו במלחמת העולם השניה בשיתוף פעולה עם שרדר מצבי הנינג'ה, מכרו לכולנו מיתולוגיות מפגרות כדי לעשות כסף על הגב שלנו ,רוצים ליהיות כבשים זה שלכם אבל חלאס לשלוח פה כל אחד להוציא משכנתא כי יוסי יד שבעים ממליץ על פייזר.
לא יודע מי זה מאור בכלל חחח
---יש בארץ שלושה סוגים של GH רפואי לפי מיטב הבנתי ,האם יש הבדל בינהם ?
הייתי שמח לשמוע קצת ניסיון אישי שלכם .
כמה יחידות ביום? ולכמה זמן ?
3-5 יומי לא ייתן שינוי אבל לאורך תקופה ארוכה ייתן תמורה נאה @nlr666סתם שתדע 1-3 יחידות יומי לא תרגיש ובקושי תראה שינוי בגלל זה אני מנסה לחסוך לך כאב ראש וכסף שמחתי לעזור.
3-5 יחידות זה כל מה שצריך, אני כרגע על 4 וזה הבדל שמיים וארץ גם כשהייתי על 2 הרגשתי הבדל.3-5 יומי לא ייתן שינוי אבל לאורך תקופה ארוכה ייתן תמורה נאה @nlr666
3-5 יחידות זה כל מה שצריך, אני כרגע על 4 וזה הבדל שמיים וארץ גם כשהייתי על 2 הרגשתי הבדל.
נכנס עכשיו לחודש ה-3.תרחיב קצת..
מה בנוסף?
לכמה זמן?
מה השינויים שראית?
נכנס עכשיו לחודש ה-3.
בהתחלה הייתי על 2 יחידות, זה היה מורגש כבר מהשבוע הראשון עליית נוזלים מאוד מורגשת בערך 2קג, שינה מאוד טובה.
אחרי חודש העלתי ל4 יחידות, עייפות מאוד מאוד מורגשת במהלך היום, יכול לישון בכל מצב, היה לי מקרה שנרדמתי בזמן נהיגה בשבוע הראשון שהעלאת מינון.
קצת כאבים בשורש כף היד אבל לא משהו קריטי, מגיע לסירוגן.
עכשיו כשאני בחודש השלישי אז כבר התרגלתי לעייפות זה פחות אגרסיבי.
מבחינת תוצאות, בהתחלה הייתי גם על אנאבר ואני בחיטוב על 375מג טסט, שרף לי שומן בקצב מפגר, גם אחרי שהפסקתי עם האנאבר השומן יורד בקצב מאוד יפה, יש הרגשה כללית טובה, מרגיש מלא למרות הגרעון הקלורי.
לגבי בניית שריר, חרטה בפיתה אל תאמין לכל הבלבולי ביצים, הורמון זה החומר הכי לא אנאבולי שיש ואפילו גורע כי הוא מזיין לך את הרגישות אינסולין.
הוא מעולה ל...:
1. שינה
2. שריפת שומן
3. התאוששות בקטע מפגר
4. הרגשה כללית
5. נוזלים - מבחינתי זה פלוס כשאתה בחיטוב כי שרירים מורכבים ממים, יותר מים יותר טוב.
מתכוון להמשיך לרוץ על 4 יחידות כרגע בלי תכנון להפסיק.
משתמש בגנרי ולא רפואי.
בכיף אחיאחלה, תודה על הפירוט
יותר כיף לשמוע אנשים עם חוויות מהסייקל שלהם מאשר לקרוא מאיזה ספר
נשמע שכרגע זה לא בשבילי עקב מטרות אחרות אלא אם כן אשיג גנרי במחיר נוח בשביל הניסיון
גם 2 ייתן,כמובן לאורך זמן3-5 יומי לא ייתן שינוי אבל לאורך תקופה ארוכה ייתן תמורה נאה @nlr666
בממוצעבכיף אחי
בממוצע קיט גנארי עולה 100$+
מה התובנות שלך לגבי שינויים בצריכה קלורית מהGH?אוקיי שמח שהעלת את הנושא
אחרי שדישדשתי בנושא כמה חודשים טובים
מה שאני אומר לדעתי רק רפואי מבית מרקחת
אני יקנה שוב זמקטון שזה ביו טרופין
זה יקר אבל אפשר לקחת 5on - 2off
5iu מינון טוב
12 שבועות אתה תראה אבל אני מתחרה ומעדיף לרוץ כל הזמן בין 3ל 5iu
יכול להגיד מניסיון אישי שאפקט שריפת שומן מאוד מאוד מורגש, ירדתי בפחות משלוש חודש (בזמן חיטוב) 8קג ונראה ש95% מזה נטו שומן, (לפי מדידת קליפר גם, לא הכי אמין אבל נותן אינדיקציה).מה התובנות שלך לגבי שינויים בצריכה קלורית מהGH?
אתה מצליח להתחטב או להישאר באותו אחוז שומן על יותר קלוריות אולי?
יותר קל להוריד אחוזי שומן?
כמה לקחת ? 4iu ?יכול להגיד מניסיון אישי שאפקט שריפת שומן מאוד מאוד מורגש, ירדתי בפחות משלוש חודש (בזמן חיטוב) 8קג ונראה ש95% מזה נטו שומן, (לפי מדידת קליפר גם, לא הכי אמין אבל נותן אינדיקציה).
בנוסף אני עם פציעה בכתף ולא עושה פלג גוף עליון כבר חודש ונראה שההורמון בהחלט עזר לי לשמור על צורה יפה מאוד בפלג גוף עליון, זה בשילוב עם 375מג טסט אגב.
לגבי שינוי הצריכה קלורית , אני בחיטוב, ובכללי לא מרגיש רעב בכלל לא יודע אם זה קשור להורמון או פשוט זה שאני לא אכלן גדול, בנוסף עושה אירובי 5 פעמים בשבוע.
כמה לקחת ? 4iu ?
מתכונת יומית או עם days off?
4iuכמה לקחת ? 4iu ?
מתכונת יומית או עם days off?
אני כרגע גם על 4 יחידות ,לא מבין את הפרוטוקול הזה בכנות ,כל המטרה היא לייצר רצף ,לא?
נשמע ליגה , אולי ארוץ על זה בקרוב4iu
עכשיו בדיוק עליתי ל5.
יומית כן, מחולק לבוקר ולפני שינה
אני באופן אישי צריך להיות בטווח של 6k ליום כדי לעלות במשקלמה התובנות שלך לגבי שינויים בצריכה קלורית מהGH?
אתה מצליח להתחטב או להישאר באותו אחוז שומן על יותר קלוריות אולי?
יותר קל להוריד אחוזי שומן?