הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאן ממליצים לטוס בינואר, מהרשימה הבאה?

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
מתחתן באמצע ינואר, כנראה נטוס לכמה ימים ירח דבש, האישה בהריון תהיה חודש חמישי/שישי, ככה שצריך טיול רגוע.

בגלל כרטיסים שבוטלו עקב הקורונה אני צריך להזמין דרך איזיגט ואלעל. איזיגט מוגבלים ביעדים אשמח לעצה למי שמכיר את היעדים בחורף.

צרפת
הולנד
שוויץ (באזל/ג'נבה)
אנגליה

תודה

צרפת זה חופשה רומנטית קלאסית לזוגות נשואים אייפל שאנז אליזה וכל הבולשיט הזה, לא הייתי אבל לווייב הזה צרפת מתאימה. גם תהיה לך מזכרת ממדינה שעוד כמה שנים נדבר עליה כח'ליפות אסלאמית שזה גם נחמד.
שווייץ לא הייתי אבל יש שם נופים יפים כמו אגמים והרים, אם זה הווייב שלכם יכול להיות נחמד אבל חוץ מזה אין שם אטרקציות יוצאות דופן והמדינה מאוד יקרה, אחת היקרות בעולם למען האמת.
הולנד זה בעיקר ווייב של צעירים, סמים זונות וכל שאר השטויות. לא הייתי רוצה ללכת לשם עם בת זוג למרות שיש גם מקומות יפים מחוץ לאמסטרדם אבל שוב, לא משהו יוצא דופן שלא תראה במקומות אחרים, אולי רק מקומות כמו חיטהורן.
אנגליה ובפרט לונדון זה אחד המקומות הכי יפים שהייתי בהם והייתי בלא מעט מקומות, יש שם הכול מהכול וזה יעד שמתאים לכל מטרה.
אמנם לא רשום ברשימת היעדים אבל אם מסתדר לכם הייתי הולך דווקא לאיטליה, המדינה עם הכי הרבה קלאסה בכדור הארץ ואחלה יעד לזוגות. מה שלא תחפש שם אתה תמצא, אוכל נופים קניות אטרקציות וכל דבר אחר שתרצה.

הולנד או שוויץ!
תכלס כולן מדהימות ובכולן יש מה לעשות ולראות..
בכל אופן מזל טוב ובשעה טובה! 🍻

צרפת אנטישמים כולם
הולנד תטוסו אחרי הלידה

באזל או לונדון.. לונדון מהממת.
מזל טוב לכם 😃

אנגליה!
אין מה לדבר בכלל

*כמובן שהמצב נפיץ בכל העולם,אז להצניע סממנים יהודים 😃

*לחלק את הכסף בניכם
*לא להוציא סכום כסף גדול בפהרסיה
*בשעות הערב מחוץ לפאבים,יש ים שיכורים תזהרו קצת

• פותח/ת השרשור
קיצר היו פה המלצות על כל המדינות. לא עזר לי ממש 🤣 אגב איטליה וגרמניה גם ברשימה של איזיגט. פשוט באיטליה כבר היתי ולגרמניה אני לא רוצה לטוס מסיבה אידיאולוגית

אם שוויץ באמת ככ יקרה, ובהתחשב שבלונדון היא הייתה, אז אולי צרפת פשוט. שיהיה חדש לשנינו.
פריז וזהו, או שכדאי לערים אחרות גם?

אגב אנקדוטה קצרה. התכנון המקורי היה להולנד, כולל להתנסות בכמה דברים, המדינה נכנסה לסגר והטיסה בוטלה, בדיעבד גילינו שהיא הייתה בהריון באותו זמן

פעם אחרונה שהיתי בלונדון (4-5 שנים) זה היה נוראי הבני דודים נמצאים שם בכל מקום במסות. עוד כמה שנים באמת כל אירופה תהיה מוסלמית

בתור סוכן נסיעות, עדיף כרגע לוותר על טיסות, אירופה לא יציבה מבחינת סגרים, ואם סגרת כרטיס תאמין לי שלא בא לך לשבור את הראש מול חברות התעופה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית