כי בולגריה זה אירופה כמו אני יו''ר וועד הבית..רק בבולגריה אין
לא נותנים להם להיכנס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי בולגריה זה אירופה כמו אני יו''ר וועד הבית..רק בבולגריה אין
לא נותנים להם להיכנס
אני תכננתי טיול גאוני מושלם ולא מתפשר
איך זה מסתדר?בסביבות ה1500
כנל, רק באפריל.התכנון שלי לקראת (בתקווה שעד אז לא יהיה שם סגר אחרי 20:00) תחילת מרץ זה לטוס לאמסטרדם לסופ"ש מושחת של אוכל ופייסלים ואז לחזור ישר לתחילת חיטוב
כנל, רק באפריל.
תכננתי תקציב של מינימום 10 לא כולל טיסות.
לא יודע איך הגיעו פה ל1500
כנל, רק באפריל.
תכננתי תקציב של מינימום 10 לא כולל טיסות.
לא יודע איך הגיעו פה ל1500
ברור שיהיה לך כיף לטוס אף אחד לא יגיד אחרת, לא שווה עם הביטולים כרגע.אני הייתי בחול ממש לפני שבוע, אני קצת חולק על זה שלא כדאי לטוס, אני מאוד נהניתי
חוץ מדבר אחד - אני תכננתי טיול גאוני מושלם ולא מתפשר לסטנדרטים שלי בסביבות ה1500 שקל ל5 ימים (לינה, טיסה, בזבוזים) שזה די סבבה אבל לא ציפיתי שישראל תכריח אותי בדיקת קורונה נוספת לפני טיסה לארץ, מלבד ה80 שקל בבן גוריון בחזור, גם 200 בהונגריה. וזה לא מדינה יקרה אפילו, מזל שלא עשיתי באוסטריה או משהו. זה מעל 10% מהbudget. לא אהבתי.
280 שקל אקסטרה על טיסות, אני מניח שיכול להיות יותר או פחות אבל זה די מעצבן במיוחד כשיש טיסות ב60 שקל לכיוון ליעדים סבבה לגמרי
דבר איתי בובעהתכנון שלי לקראת (בתקווה שעד אז לא יהיה שם סגר אחרי 20:00) תחילת מרץ זה לטוס לאמסטרדם לסופ"ש מושחת של אוכל ופייסלים ואז לחזור ישר לתחילת חיטוב
בסוף נגלה שחלק קרטון עם הומלס.זרק פצצה ונעלם.
הוא התכוון 1500 מטבעות ביטקויןבסוף נגלה שחלק קרטון עם הומלס.
איך זה מסתדר?
שואל ברצינות.
להתחבר עם אנשים ולחלוק זו גם שיטהבסוף נגלה שחלק קרטון עם הומלס.
נכון, כשאני תכננתי לטוס זה היה די מעכשיו לעכשיו והיה מותרברור שיהיה לך כיף לטוס אף אחד לא יגיד אחרת, לא שווה עם הביטולים כרגע.