הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאן ממליצים לטוס בינואר, מהרשימה הבאה?

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
אני הייתי בחול ממש לפני שבוע, אני קצת חולק על זה שלא כדאי לטוס, אני מאוד נהניתי
חוץ מדבר אחד - אני תכננתי טיול גאוני מושלם ולא מתפשר לסטנדרטים שלי בסביבות ה1500 שקל ל5 ימים (לינה, טיסה, בזבוזים) שזה די סבבה אבל לא ציפיתי שישראל תכריח אותי בדיקת קורונה נוספת לפני טיסה לארץ, מלבד ה80 שקל בבן גוריון בחזור, גם 200 בהונגריה. וזה לא מדינה יקרה אפילו, מזל שלא עשיתי באוסטריה או משהו. זה מעל 10% מהbudget. לא אהבתי.
280 שקל אקסטרה על טיסות, אני מניח שיכול להיות יותר או פחות אבל זה די מעצבן במיוחד כשיש טיסות ב60 שקל לכיוון ליעדים סבבה לגמרי

התכנון שלי לקראת (בתקווה שעד אז לא יהיה שם סגר אחרי 20:00) תחילת מרץ זה לטוס לאמסטרדם לסופ"ש מושחת של אוכל ופייסלים ואז לחזור ישר לתחילת חיטוב

התכנון שלי לקראת (בתקווה שעד אז לא יהיה שם סגר אחרי 20:00) תחילת מרץ זה לטוס לאמסטרדם לסופ"ש מושחת של אוכל ופייסלים ואז לחזור ישר לתחילת חיטוב
כנל, רק באפריל.
תכננתי תקציב של מינימום 10 לא כולל טיסות.
לא יודע איך הגיעו פה ל1500

כנל, רק באפריל.
תכננתי תקציב של מינימום 10 לא כולל טיסות.
לא יודע איך הגיעו פה ל1500

נראה לי מוגזם 10
אם טסים עם חברים וחולקים חדר לפחות עם אחד אז 5000 שח כולל מלון טיסה ובזבוזים ל 4 ימים

אני הייתי בחול ממש לפני שבוע, אני קצת חולק על זה שלא כדאי לטוס, אני מאוד נהניתי
חוץ מדבר אחד - אני תכננתי טיול גאוני מושלם ולא מתפשר לסטנדרטים שלי בסביבות ה1500 שקל ל5 ימים (לינה, טיסה, בזבוזים) שזה די סבבה אבל לא ציפיתי שישראל תכריח אותי בדיקת קורונה נוספת לפני טיסה לארץ, מלבד ה80 שקל בבן גוריון בחזור, גם 200 בהונגריה. וזה לא מדינה יקרה אפילו, מזל שלא עשיתי באוסטריה או משהו. זה מעל 10% מהbudget. לא אהבתי.
280 שקל אקסטרה על טיסות, אני מניח שיכול להיות יותר או פחות אבל זה די מעצבן במיוחד כשיש טיסות ב60 שקל לכיוון ליעדים סבבה לגמרי
ברור שיהיה לך כיף לטוס אף אחד לא יגיד אחרת, לא שווה עם הביטולים כרגע.

דבר איתי בובע
יש לי משהו קצת לפני

איך זה מסתדר?
שואל ברצינות.

אני פשוט בוחר דברים שאני רוצה לעשות באמת ולא מה שמומלץ, לרוב מתרחק משטויות של תיירים,

אוכל יחסית קצת ורק משהו שבאמת בא לי ולא כל אוכל רחוב ולינה בישבילי זה חדר עם שירותים מקלחת ומיטה פרטיים

טיסות היו כלום כסף - לקחתי רק תיק גב והספיק לי

אני לא אוהב מועדונים ואני לרוב נוצא בר מקומי לשבת בו בערב לשתות בירה

וכמובן תלוי ביעד, יש לי מקום חם בלב למקומות כמו צ'כיה נניח

נ.ב
אצלי לא קופצות התראות כשמתייגים אותי :/
בסוף נגלה שחלק קרטון עם הומלס.
להתחבר עם אנשים ולחלוק זו גם שיטה
ברור שיהיה לך כיף לטוס אף אחד לא יגיד אחרת, לא שווה עם הביטולים כרגע.
נכון, כשאני תכננתי לטוס זה היה די מעכשיו לעכשיו והיה מותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית