עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כרגע צפיתי קצת בסרטוןאמלק?
יש שם גם דברים שנשמעים אותנטיים?
קיצר נשמע שהוא חי על קוקאין או משהו
לא קבלת החלטות שפויה במיוחד
שמע, כן יש הקשר בסופו של דבר לחומרים, לא כזה גדול כן ? מדבר על חומרים כאשר אתה במשקל כזה גדול ובטח השתמש בדברים שגם לא תרמו לו בדיוק ללחץ דםהוא הכניס את כל עניין הסטרואידים כי הוא חושב שזה גם בגלל זה וגם בגלל בעיות עבר שלו והזנחה.
פשוט העלתי את הפוסט הזה כי משום מה reemar טוען בצורה הזויה שיש קשר לחיסונים ולא הזכיר אפילו סטרואידים?!?.
הוא דווקא אמר שהתזונה שלו כן טובהשמע, כן יש הקשר בסופו של דבר לחומרים, לא כזה גדול כן ? מדבר על חומרים כאשר אתה במשקל כזה גדול ובטח השתמש בדברים שגם לא תרמו לו בדיוק ללחץ דם
פשוט הגוף מתאמץ יותר כשהוא על משקל גוף כזה גבוה, הוא הזניח דברים בגלל שהוא מפגר וגם התזונה שלו לא 100
שמע אני צפיתי בסרטון של דרק ואמר את דעתו לגבי כמה דברים ואני מסכים איתם..הוא דווקא אמר שהתזונה שלו כן טובה
הוא דיבר בדיוק על זה ואמר שזה לא בגלל זה. הוא החה עושה סרטון כזה פעם בחודש ובקושי היה טועם מזה. הוא דווקא ביום יום היה אוכל מאוד leanשמע אני צפיתי בסרטון של דרק ואמר את דעתו לגבי כמה דברים ואני מסכים איתם..
אם התזונה שלו הייתה טובה כנראה הסיכוי שיקרה לו הדבר הזה נמוך יותר ממה שהוא היה.
כול חודש הוא עשה MUKBANGS או איך שקוראים לזה והוא נהנה לאכול אוכל כזה אז אני חושב שהוא אכל "ג'אנק" לעיתים קרובות יותר גם אם אמר שהוא היה אוכל מלא ג'אנק וזה ומבחינתו הכל טוב כי הוא עדיין נראה טוב והוא שורף הכל אז לא אכפת לו
בגדול הוא יצא מפגר אין מה להגיד יותר מזה
קאלי ידוע בתור אחד שאוכל מלא זבל.הוא דווקא אמר שהתזונה שלו כן טובה
אני לא מכיר אותו כ"כ אז אני לא יודע .. אתה יודע יותר טוב ממניהוא דיבר בדיוק על זה ואמר שזה לא בגלל זה. הוא החה עושה סרטון כזה פעם בחודש ובקושי היה טועם מזה. הוא דווקא ביום יום היה אוכל מאוד lean
ברור הוא סתם מבלבל בשכל שבגילאים האלה הוא היה "טבעי"יש לו גנטיקה טובה, אבל הוא שקרן פתלוגי. בתקופה שהוא מדבר עליה (צעירותו) סטרואידים היו מאוד פופולרים בקליפורניה. כולל בספורט מכללות ובבתי כלא. אין שום מצב שהוא כן השתמש ומכר סמים, אבל לא השתמש בסטרואידים. רואים את זה עליו כבר בתמונות מגיל 19.