הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קאלי מאסל מסביר על הסיבות להתקף הלב שלו

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391

@reemar

אגב הוא הזכיר גם את דאלאס. ויש גם את ריצ' פיאנה ובטח עוד הרבה. לידיעתך הם נפטרו לפני הקורונה

אמלק?
יש שם גם דברים שנשמעים אותנטיים?
אני כרגע צפיתי קצת בסרטון
מסביר בגדול שמאז שהיה ילד, היו לו בעיות כל הזמן עם לחץ דם גבוה. הוא מודה שהוא לקח חומרים(מודה שנגע בחומרים בזמן מאוחר יותר ממה שבתכלס אבל נתעלם מזה), תמיד הייתה לו תזונה חרא אבל מבחינתו זה בסדר כי הוא שרף את זה והוא עדיין נראה טוב. במהלך כל השנים הוא התעלם מהעובדה שיש לו לחץ דם גבוה, סיפר שבתחרות מסוימת הוא בדק והיה לו 150 על 90 והוא התעלם. ידע שיש בעיה כלשהי אבל התעלם. אפילו שהוא הלך לבתי חולים הוא התעלם ממה שהרופאים המליצו לו כי הוא חשב שהם רוצים ממנו רק כסף ושטויות של conspiracy shit וכו'.
אני כרגע בחצי של הסרטון של דרק אבל זה היה הרוב שלדעתי מתקשר להתקף לב. פשוט התעלם והוא היה פשוט פצצה מתקתקת.
היו שם שטויות אחרות שהוא מסביר שהוא רוצה ב2014 להביא ילדים, בדק את ספירת הזרע שלו, היה לו 0. הוא הפסיק עם החומרים, ירד במשקל משמעותית, הכניס את חברה שלו להריון וחזר לחומרים. היה גם דיבורים שהוא היה על סוג של trt לכמות זמן מסוימת, 200 או 250מג כל 10 ימים.
אני אמשיך את הצפייה אחהצ ואעדכן אם יש עוד דברים.

קיצר נשמע שהוא חי על קוקאין או משהו
לא קבלת החלטות שפויה במיוחד

וואלה, עכשיו משתמש בפורום יתבאס.
הרי הוא היה בטוח שהוא חטף התקף לב בגלל הקורונה.

• פותח/ת השרשור
קיצר נשמע שהוא חי על קוקאין או משהו
לא קבלת החלטות שפויה במיוחד

הוא הכניס את כל עניין הסטרואידים כי הוא חושב שזה גם בגלל זה וגם בגלל בעיות עבר שלו והזנחה.
פשוט העלתי את הפוסט הזה כי משום מה reemar טוען בצורה הזויה שיש קשר לחיסונים ולא הזכיר אפילו סטרואידים?!?.

נערך לאחרונה:
הוא הכניס את כל עניין הסטרואידים כי הוא חושב שזה גם בגלל זה וגם בגלל בעיות עבר שלו והזנחה.
פשוט העלתי את הפוסט הזה כי משום מה reemar טוען בצורה הזויה שיש קשר לחיסונים ולא הזכיר אפילו סטרואידים?!?.
שמע, כן יש הקשר בסופו של דבר לחומרים, לא כזה גדול כן ? מדבר על חומרים כאשר אתה במשקל כזה גדול ובטח השתמש בדברים שגם לא תרמו לו בדיוק ללחץ דם
פשוט הגוף מתאמץ יותר כשהוא על משקל גוף כזה גבוה, הוא הזניח דברים בגלל שהוא מפגר וגם התזונה שלו לא 100

• פותח/ת השרשור
שמע, כן יש הקשר בסופו של דבר לחומרים, לא כזה גדול כן ? מדבר על חומרים כאשר אתה במשקל כזה גדול ובטח השתמש בדברים שגם לא תרמו לו בדיוק ללחץ דם
פשוט הגוף מתאמץ יותר כשהוא על משקל גוף כזה גבוה, הוא הזניח דברים בגלל שהוא מפגר וגם התזונה שלו לא 100
הוא דווקא אמר שהתזונה שלו כן טובה

שמע אני צפיתי בסרטון של דרק ואמר את דעתו לגבי כמה דברים ואני מסכים איתם..
אם התזונה שלו הייתה טובה כנראה הסיכוי שיקרה לו הדבר הזה נמוך יותר ממה שהוא היה.
כול חודש הוא עשה MUKBANGS או איך שקוראים לזה והוא נהנה לאכול אוכל כזה אז אני חושב שהוא אכל "ג'אנק" לעיתים קרובות יותר גם אם אמר שהוא היה אוכל מלא ג'אנק וזה ומבחינתו הכל טוב כי הוא עדיין נראה טוב והוא שורף הכל אז לא אכפת לו
בגדול הוא יצא מפגר אין מה להגיד יותר מזה

• פותח/ת השרשור
שמע אני צפיתי בסרטון של דרק ואמר את דעתו לגבי כמה דברים ואני מסכים איתם..
אם התזונה שלו הייתה טובה כנראה הסיכוי שיקרה לו הדבר הזה נמוך יותר ממה שהוא היה.
כול חודש הוא עשה MUKBANGS או איך שקוראים לזה והוא נהנה לאכול אוכל כזה אז אני חושב שהוא אכל "ג'אנק" לעיתים קרובות יותר גם אם אמר שהוא היה אוכל מלא ג'אנק וזה ומבחינתו הכל טוב כי הוא עדיין נראה טוב והוא שורף הכל אז לא אכפת לו
בגדול הוא יצא מפגר אין מה להגיד יותר מזה
הוא דיבר בדיוק על זה ואמר שזה לא בגלל זה. הוא החה עושה סרטון כזה פעם בחודש ובקושי היה טועם מזה. הוא דווקא ביום יום היה אוכל מאוד lean

קאלי ידוע בתור אחד שאוכל מלא זבל.
לא מפתיע אותי שהתזונה שלו בשילוב חומרים (ואני מעריך שגם סמים מסוגים שונים) הביאו אותו למצב שהוא נמצא בו היום.

הוא דיבר בדיוק על זה ואמר שזה לא בגלל זה. הוא החה עושה סרטון כזה פעם בחודש ובקושי היה טועם מזה. הוא דווקא ביום יום היה אוכל מאוד lean
אני לא מכיר אותו כ"כ אז אני לא יודע .. אתה יודע יותר טוב ממני

יש לו גנטיקה טובה, אבל הוא שקרן פתלוגי. בתקופה שהוא מדבר עליה (צעירותו) סטרואידים היו מאוד פופולרים בקליפורניה. כולל בספורט מכללות ובבתי כלא. אין שום מצב שהוא כן השתמש ומכר סמים, אבל לא השתמש בסטרואידים. רואים את זה עליו כבר בתמונות מגיל 19.

יש לו גנטיקה טובה, אבל הוא שקרן פתלוגי. בתקופה שהוא מדבר עליה (צעירותו) סטרואידים היו מאוד פופולרים בקליפורניה. כולל בספורט מכללות ובבתי כלא. אין שום מצב שהוא כן השתמש ומכר סמים, אבל לא השתמש בסטרואידים. רואים את זה עליו כבר בתמונות מגיל 19.
ברור הוא סתם מבלבל בשכל שבגילאים האלה הוא היה "טבעי"
כל בן אדם עם ראש על הכתפיים יודע שהוא לקח אז חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית