הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

XBOX Project Natal

• פותח/ת השרשור
מתי יוצא?

עריכה: לא משנה ראיתי אוקטובור 2010 (קריסמס) הולך לשבת עם אוהל ב BLACK FRIDAY :D

WHAT DA
נשמע על טבעי ! מקווה שזה מעשי איך שזה נראה.
טוב לחיטוב חח,

תודה על השיתוף.

זה לא ממש יראה איך שזה נראה, אבל ממה שהראו בתערוכה (למרות שזה לא היה גמור), זה נראה טוב
אגב, הפרוייקט בחלקו מבוסס על טכנולוגיה ישראלית

כן ראיתי את ההדגמות של זה לפני חצי שנה וזה בהחלט הדבר הבא.

• פותח/ת השרשור
זה לא ממש יראה איך שזה נראה, אבל ממה שהראו בתערוכה (למרות שזה לא היה גמור), זה נראה טוב
אגב, הפרוייקט בחלקו מבוסס על טכנולוגיה ישראלית
מז"א לא יראה איך שזה נראה?

מז"א לא יראה איך שזה נראה?

משום מה שום פרוייקט גדול של תאגידי קונסולות בחיים לא מצליח להיות אותו דבר כמו שמראים בסירטונים.
ההשערה שלי שרמת הדייקנות בתנועה או דילאי בקליטת התנועה יהיו הבעיה.
גם בתערוכה האחרונה לא הראו את מה שהראת בסירטון, אפילו לא קרוב לזה

• פותח/ת השרשור
מצד שני נראה לי שזה הדבר הראשון שחשבו עליו כשהם עשו את זה מלכתחילה, אם זה יעלה כמו הקונסולה עצמה אני חושב שזה יהיה דיי איכותי. היום אפשר להביא ELITE SPRING EDITION עם 120GB והכל חדש מהקופסה ב $240, אם הסנסור יעלה 150-200 זה יהיה מחיר סבבה, אם הם יקפצו מעל הפופיק לכיוונים גבוהים יותר אף אחד לא יקנה למרות שזה גאדג'ט רציני, זה גם מותאם לתקופת החגים וארה"ב לא במצב כל כך טוב כרגע להוציא מאות דולרים על שטויות, נראה כשזה יצא איך יהיו התגובות.

אם אני לא טועה היו השערות שזה הולך לעלות בסביבות ה100-150 דולר ואתה תקבל מצלמה ומשחק.
בהתחלה אמרו 200, לדעתי מוגזם מדי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בארה"ב זה סביר, בארץ זה יהיה פי 2 אז זה דיי יקר 1500 ש"ח בערך לתוספת ל XBOX זה דיי מעפן

המחיר יעמוד על 149$ ככל הנראה

ובארץ על משהו כמו 1500 שקל, כן 😃

לגזור קופון על הצרכן זה אחלה

• פותח/ת השרשור
זו הממשלה שגוזרת קופון, ליבואן יש 33% מכס ומע"מ (סה"כ) כשהוא מביא כל חתיכה כזו לארץ + היבואן צריך להרוויח? צריך, החנות צריכה להרוויח? צריכה, אז יוצא שאתה משלם פי 2.

לא רמזתי אחרת, לא משנה את העובדה שעדיין אנחנו כצרכנים מפסידים מכל העסק ;)

לדעתי אין טעם לקנות את זה לפני שיוצאו לזה כמות טובה של משחקים, כדי שזה לא יסווג בסופו של דבר בתור גימיק בלבד...

• פותח/ת השרשור
לפי השמועות זה הולך לצאת עם גירסת ה SLIM של ה XBOX לקראת הקריסמס זה יעלה ביחד עם הרדיסק 250GB או 299 או 399 דולר (סביר להניח השני)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית