הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל מי שרוצה להכין BAC בבית

Gravlax

משתמש מתחיל
6
3
נק' מוניטין:
18
6
3
קניתי ליטר שלם של בנזיל אלכוהול לייצור BAC בבית יחד עם מים להזרקה, מן הסתם אני אמות עד שיצא לי להשתמש בכל הליטר. כל מי שרוצה לקחת קצת לעצמו כדי להכין BAC משלו מוזמן לשלוח לי מייל ל[email protected] ואני אמסור את פרטי התקשורת, מן הסתם זה בחינם, ולא צריך להביא לי על זה כלום, תתייחסו לזה כנתינה בחזרה לחברה.

עריכה: אני מאזור המרכז. יישוב ליד פ"ת

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
או שאתה תותח ואחלה גבר
או שאתה מנסה להרוג את כולנו..

נחמד מצידך בכל מקרה,וברוך הבא

תשמע, אני לא הולך להביא לאנשים רעל חחח, אפשר להבין שזה בנזיל אלכוהול לפי הריח או אם תרצי לבדוק תכונה כימית כזאת או אחרת שלו (יכולת המסה, אנערף) תתכבדו, אני פשוט לא חושב שזה הגיוני שאני צריך לקנות ליטר שלם של החרא הזה כי אין דרך לקנות מים בקטריוסטטים בישראל וזה גם יקר פיצוצים ללא סיבה מוצדקת. אין לי סיבה לנסות להרוג אנשים שרוצים להשתמש בפפטידים, להפך, אני בעצמי הזמנתי ביפיסי157 וTB500 כדי לטפל בשבר מחלים ביד:). ותודה על הברכה, טוב לראות קהילה ישראלית של פפטידים וPED's. התחום מאוד מעניין אותי אך לצערי אני לא יכול להשתמש ברוב החומרים בהיותי בחור צעיר ואני לי רוצה לדפוק את הגדילה שלי או ההורמונים שלי (גיל 20)

• פותח/ת השרשור
אשמח לקחת ממך הכל
פחות בקטע של לקחת הכל כי אני רוצה ששאר לי קצת. אני קניתי את שלי מלוי לבל בתל אביב. קניתי בדיוק היום והם אמרו שזה האחרון, אם אין שם הזה בזיו כימיקל
אגב, למה אתה רוצה לקנות ליטר שלם של בנזיל אלכוהול?

פחות בקטע של לקחת הכל כי אני רוצה ששאר לי קצת. אני קניתי את שלי מלוי לבל בתל אביב. קניתי בדיוק היום והם אמרו שזה האחרון, אם אין שם הזה בזיו כימיקל
אגב, למה אתה רוצה לקנות ליטר שלם של בנזיל אלכוהול?

אני עובד אצל בן דוד שלי שמעצב בתים לערסים סתומים עם מלא כסף ואפס סטייל .
כל המסירי צבע שהוא עובד איתם מריחים כמו אצטון וגרוע יותר ,אחרי שעה כבר בא לי למות ,לבנזיל יש ריח מאוד נעים ולפי החברה ברדיט עושה עבודה זהה.
מן הסתם אני אעקוץ ממנו מעשר נאה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית