הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גוש בכתף

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
אתמול בבוקר הזרקתי לכתף השנייה 1cc
טסט של דאוס
שאבתי היה בועות(כתוצאה מהשאיבה) כנראה רעדתי הרבה עם המחט החומר עבר יותר מהר מפעם שעברה .
אבל יש לי גוש ביומרוס.
בחלק האמצעי של העצם. כאילו בדיוק בדלטויד טיוברוסיטי .
יש לי שמה נפיחות לא יודע אם זה גוש. אבל זה נראה מוזר. אין אדמומיות. רק כאבים.
כתף בתולה .
יכולת להיות שהחומר מזוהם?
אולי בגלל שלא חיממתי את האמפולה לפני?
צריך לחטא גם את האמפולה ?
אולי פגעתי בעצב ?

* אני לא רוצה לעבור לישבן מהסיבה שזה נראה לי המקום שיכול להזדהם הכי בקלות.

אולי זה : מחט 1"

Shoulder injections are typically given in the deltoid muscle. When the injection is given too high or too deep in this muscle, the needle can hit bone or puncture the fluid-filled sac called the bursa, which protects the tendons in the shoulder. When this happens, the bursa, tendons and ligaments can become inflamed.

נערך לאחרונה:
תרגע הכל בסדר, גג שבגג יש לך דליפה לרקמת שומן.
כל עוד אין נפיחות ואודם בלתי רגיל או חום אז הכל בסדר, שריר בתול עושה הרבה דברים מוזרים בהתחלה.

תעשה מסאג לאיזור ומים חמים במקלחת.
תקפיץ קלונקס ותקח נשימה הכל בסדר 😃

• פותח/ת השרשור
תרגע הכל בסדר, גג שבגג יש לך דליפה לרקמת שומן.
כל עוד אין נפיחות ואודם בלתי רגיל או חום אז הכל בסדר, שריר בתול עושה הרבה דברים מוזרים בהתחלה.

תעשה מסאג לאיזור ומים חמים במקלחת.
תקפיץ קלונקס ותקח נשימה הכל בסדר 😃

תודה נסיך 3>

* אני לא רוצה לעבור לישבן מהסיבה שזה נראה לי המקום שיכול להזדהם הכי בקלות.
איך בדיוק ?
אתה מעביר את הפד אלכוהול באיזור
בזמן הזה לוקח את המזרק, מוציא את הדבר הזה שמכנסה את המחט(לא יודע איך קוראים לזה)
ומזריק, מנקה טיפה את הדם וזהו נגמר הסיפור

אני לא רוצה לעבור לישבן מהסיבה שזה נראה לי המקום שיכול להזדהם הכי בקלות.
אין תירוצים יש תוצאות, אגב תמצא איזה אחות או חובש ותזריק בנוכחותם או תן להם להזריק כי אתה לא כשיר

• פותח/ת השרשור
איך בדיוק ?
בזמן הזה לוקח את המזרק, מוציא את הדבר הזה שמכנסה את המחט(לא יודע איך קוראים לזה)

ישבן זה לא מקום סטרילי נקודה
אין תירוצים יש תוצאות, אגב תמצא איזה אחות או חובש ותזריק בנוכחותם או תן להם להזריק כי אתה לא כשיר

פוחד שזה יכול לסבך אותי עם החוק.
חשבתי על זה לבקש מהאחות שתסביר לי איך להזריק נכון . כי כמו שאתה אומר תוצאות כנראה אני עושה משהו לא נכון .
איך בדיוק ?

אגב השבוע יוצא לי זריקה בראשון , רביעי ושבת
זה יוצא כבר 3 פעמים לא 2
אבל צריך להזריק כל יומיים וחצי
זה כאילו זריקה,מנוחה,מנוחה,זריקה,מנוחה,מנוחה,זריקה
זה יוצא כל יומיים וחצי יש מצב אני טועה?

• פותח/ת השרשור
אתה מעביר פד אלכוהול ומזריק ברביע חיצוני עליון מה הסיפור לא איפה שיוצא הצואה מה לא סטרילי תפסיק לבלבל את המוח

או שאתה טרול או שאתה טרול
מה הקשר גבר

אחי אתה רציני? לפנות לאחות ''אני לוקח סטרואידים בואי תזריקי לי'' אני בטוח במאה אחוזים שהיא תסרב לבקשה הטיפשית הזאת.

זה יוצא כל יומיים וחצי יש מצב אני טועה
כן אתה טועה
טסט אנטט זה פעמיים בשבוע

אתה מתחיל להסתמן כטרול ואנשים יפסיקו לענות לך
אחי אתה רציני? לפנות לאחות ''אני לוקח סטרואידים בואי תזריקי לי'' אני בטוח במאה אחוזים שהיא תסרב לבקשה הטיפשית הזאת.
אז תמצא חובש אם אתה לא יודע איך לגרום לבנות לעזור לך בנושא הזה
תסביר להם שכבר הזרקת לעצמך כמה פעמים ואתה מפחד שאתה פוגע בעצמך, תסביר את הסיטואציה לא הכל שחור ולבן

מנסה לעזור לך אבל אתה יוצא מפגר מתגובה לתגובה
איך לעזאזל זה לא סטרילי אם אתה מעביר על המקום פד אלכוהול ?
איך בדיוק ? אתה מעביר את האלכוהול לחטא את האיזור
אם זה לא היה סטרילי בכל זאת אנשים לא היו מזריקים שם
תפסיק להיות טיפש

שמע אח כולנו רוצים לעזור לך אתה אתה נשמע ממש אבוד, כל מי שקצת קורא תגובות שלי פה יודע שאני מאוד בעד כתפיים ומקומות הזרקה אחרים אבל רק אם האדם יודע מה הוא עושה, אולי באמת עדיף שתעבור לישבן מטעמי בטיחות עד שתשתפשף כי בישבן יש הרבה פחות מרווח לטעויות, ישבן כמו כל איבר אחר בגוף הוא משטח עבודה, ובדיוק כמו כל משטח עבודה גם הוא יכול להיות סטרילי עם משהו פשוט כמו פד אלכוהול, יש אפילו שיגדילו ויגידו שהישבן והפין הם האיברים הכי ״נקיים״ כי הם לא במגע עם העולם החיצון כמעט לאורך כל היום אבל בוא נעזוב פילוסופיות בצד.

תחפש מדריך להזרקה בגלוטס או ונטרו גלוטס, יש גם מצב שפשוט הכתפיים שלך לא עומדות ב1cc כי הם בתולות.

לגבי זמני הזרקה תעשה לעצמך שני ימים קבועים וזהו.

ראשון ורביעי, שני וחמישי, שלישי ושישי, רביעי ושבת.
תבחר זוג ימים ותצמד אליהם, לא יכול להיות מצד ששבוע אחד יש לך 3 זריקות ושבוע אחרי 2 (בהנחה שכולן אותו נפח cc), משהו בחישוב שעשית לא נכון.

תרגיש חופשי לשאול שאלות, מעדיף שתחפור לנו פה מאשר שתעשה טעויות אחי.
תרגיש חופשי.

אני קורא את התגובות של אדון בטמן.
ואני נדהם מחדש כל פעם
פשוט הלם מוחלט מהלך הרוח.
לא יודע אם זה אמיתי או בדיחה.

כותרת מוזרה לאשכול חדש ומוזר כל יומיים... זריקות פעמיים בשבוע אחרי זה 3 פעמים.... ישבן מקום לא מקום סטרילי ...
אתה מוזר שיהיה בהצלחה שה' יעזור לך.

עכשיו לנושא המידע - משתף את חברי הפורום
לגבי כאב אחרי זריקה - קורה לכולם גם למי שמזריק עשור: לא מתים מזה, לא ניתן למנוע, פשוט קורה לפעמים.

מה עושים ?
יש 2 סוגי כאב :

כאב בנקודת הזריקה- לא מתפרס כאב נקודתי - טיפול בחום , כרית חמה + עיסויים.

כאב שמתפזר ולא נשאר במקום הזריקה אלא כביכול זולג למקומות אחרים , שכנים , יכול להיות מלווה בחום - טיפול בקור. שקית קרח/אפונה על המקום .

מנסה לעזור לך אבל אתה יוצא מפגר מתגובה לתגובה
🤦‍♂️
🤦‍♂️
אגב השבוע יוצא לי זריקה בראשון , רביעי ושבת
זה יוצא כבר 3 פעמים לא 2
אבל צריך להזריק כל יומיים וחצי
זה כאילו
🤦‍♂️
או שאתה טרול או שאתה טרול
מה הקשר גבר
🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
ואני נדהם מחדש כל פעם

כותרת מוזרה לאשכול חדש ומוזר כל יומיים... זריקות פעמיים בשבוע אחרי זה 3 פעמים.... ישבן מקום לא מקום סטרילי ...

לגבי כאב אחרי זריקה - קורה לכולם גם למי שמזריק עשור: לא מתים מזה, לא ניתן למנוע, פשוט קורה לפעמים.

מה עושים ?
יש 2 סוגי כאב :

כאב שמתפזר ולא נשאר במקום הזריקה אלא כביכול זולג למקומות אחרים , שכנים , יכול להיות מלווה בחום - טיפול בקור. שקית קרח/אפונה על המקום .

🤦‍♂️

🤦‍♂️

🤦‍♂️

🤦‍♂️

אתה מתנהג כאילו יש לך תואר שני בהזרקת סטרואידים לישבן . משום מה אתה כבר מלא שנים משתמש ואף אחד לא שמע עלייך או ראה אותך באף מקום , לא זכית באף תחרות .
אני לא רוצה להזריק לישבן מהסיבה שיש לי שמה פצעים(פטריות) שנגרמו מזיהומים ואני מורח שמה גם אגיסטן.

ואני נדהם מחדש כל פעם

מה עושים ?
יש 2 סוגי כאב :

🤦‍♂️

🤦‍♂️

🤦‍♂️

🤦‍♂️

בנוסף ככל שהזריקה יותר תכופה ככה הרמות של הטסט בדם יותר יציבות אז זה שזה יוצא 750 בשבוע ולא 500 לפי פורום lbs . אין לפי הספר , אין דרך נכונה להשתמש בחומרים הדרך הנכונה היא לא להשתמש בכלל . אתה מתנהג כמו ילד בן 10 שקרא בפורום חושב שהוא מבין ועושה הכל לפי הפורום . אין לך מושג מה בודיבילדרים בחו''ל באמת לוקחים ואיזה כמויות ואיזה מינונים כל מה שאתה יודע קראת פה בפורום .
זמן מחצית החיים של טסט אנטט עובד תוך 48 שעות ואחרי 48 שעות לוקח לו 8 ימים לרדת ל-0.
אז מה הבעיה להזריק כל יומיים וחצי ?

ומה עם ה750 בשבוע דווקא לזה בחרת להתייחס?

אתה יודע טוב ממני

אני לא מבין גדול בזה

אתה בעצמך תיארת אותי כ :

משום מה אתה כבר מלא שנים משתמש ואף אחד לא שמע עלייך או ראה אותך באף מקום , לא זכית באף תחרות

1. אני בסייקל רצוף טיפה יותר משנה
לפני כן היתי עושה סייקל - פיסיטי וגם ניסיון מועט.

2. אני בהחלט לא בשייפ של תחרות

3. לא מוכן לעשות ייבוש גוף ל3-5 אש ואת התהליך מסביב

4. כשאני אהיה קרוב לשייפ של לצאת לתחרות
עדיין לא אלך כי אני לא רואה את עצמי הולך במה אם תחתונים

750 מג בשבוע בסייקל ראשון?
אתה מפגר ? אני יודע שכן
אבל כולם יודעים שהnoobie cycle זה 500 בשבוע
למרות שיש הרבה אומרים שאין צורך ב500 ואפשר להיות על 300 בשבוע ולהשיג אחלה גיינז

• פותח/ת השרשור
אתה מפגר ? אני יודע שכן

כל מי שחושב אחרת ממך הוא מפגר ? למה זה מזכיר לי היטלר ועוד אנשים לא אינטלגנטים שלא מסוגלים לקבל דעה של אנשים אחרים.
אין לפי הספר, אין דרך נכונה להשתמש בחומרים חבל שאתם לא יודעים לשמור על שיח ענייני ובוגר ממש FXP פה.
מותר לי לשאול מה שאני רוצה אתה לא חייב להגיב על כל דבר אם אתה לא מסכים.
מזה כולם יודעים? ועוד אני מפגר? מי יודע? ברו science ? כל מה שאתה יודע קראת פה בפורום. אתה יודע מה ג'י קטלר לוקח אני אענה על זה ''לא אתה לא יודע''. אתה יודע מה רוני קולמן לוקח ואיזה מינון ''לא אתה לא יודע'' ואם רוני לוקח 1000 מג ב''שבוע'' הוא גם מפגר? לקרוא לו שישכיל קצת מהילדים בפורום LBS בישראל? הוא לא יודע לעשות סייקלים צריך 500. רגע למה צריך 500? כי זה מה שרשום בLBS.
אתם בדיחה.
ואני לא מזריק פר שבוע. אתם אומרים להזריק כל 3-4 ימים . בוא נעשה את החישוב לבד. זריקה בבוקר = חצי יום
מנוחה= יום מנוחה= יום זריקה בערב= חצי יום
מה יצא? 3 ימים . עכשיו בוא תתווכח גם עם חשבון שזה לא הגיוני שיצא לי 3 זריקות בשבוע.🤩
אתה מפגר ? אני יודע שכן

מי אומר גרג דוסט? אחרי שנים של abusing steroids?
אולי זה מתאים לאנשים שרוצים להראות טיפה יותר טוב.
אתם נעולים בתוך דעה שכולם רוצים להראות כמו שאתם רוצים, שכולם עם שאיפה כמו שלכם ולפי זה אתם ממליצים לפי מה שטוב לך.
אתה לא יודע מה טוב לי אתה לא יודע מה שאיפות שלי ואתה גם לא מכיר את הגוף שלי. אתה פשוט מעתיק משפטים שרשום בנעוץ זה מביך.

כל מי שחושב אחרת ממך הוא מפגר ? למה זה מזכיר לי היטלר ועוד אנשים לא אינטלגנטים שלא מסוגלים לקבל דעה של אנשים אחרים.
אין לפי הספר, אין דרך נכונה להשתמש בחומרים חבל שאתם לא יודעים לשמור על שיח ענייני ובוגר ממש FXP פה.
מותר לי לשאול מה שאני רוצה אתה לא חייב להגיב על כל דבר אם אתה לא מסכים.
מזה כולם יודעים? ועוד אני מפגר? מי יודע? ברו science ? כל מה שאתה יודע קראת פה בפורום. אתה יודע מה ג'י קטלר לוקח אני אענה על זה ''לא אתה לא יודע''. אתה יודע מה רוני קולמן לוקח ואיזה מינון ''לא אתה לא יודע'' ואם רוני לוקח 1000 מג ב''שבוע'' הוא גם מפגר? לקרוא לו שישכיל קצת מהילדים בפורום LBS בישראל? הוא לא יודע לעשות סייקלים צריך 500. רגע למה צריך 500? כי זה מה שרשום בLBS.
אתם בדיחה.
ואני לא מזריק פר שבוע. אתם אומרים להזריק כל 3-4 ימים . בוא נעשה את החישוב לבד. זריקה בבוקר = חצי יום
מנוחה= יום מנוחה= יום זריקה בערב= חצי יום
מה יצא? 3 ימים . עכשיו בוא תתווכח גם עם חשבון שזה לא הגיוני שיצא לי 3 זריקות בשבוע.🤩

אתם נעולים בתוך דעה שכולם רוצים להראות כמו שאתם רוצים, שכולם עם שאיפה כמו שלכם ולפי זה אתם ממליצים לפי מה שטוב לך.
אתה לא יודע מה טוב לי אתה לא יודע מה שאיפות שלי ואתה גם לא מכיר את הגוף שלי. אתה פשוט מעתיק משפטים שרשום בנעוץ זה מביך.
כל העולם של החומרים יודעים שהסייקל הראשון הבסיסי הוא עד 500 מ"ג בשבוע
אם אתה לוקח יותר אתה מפגר ואין קשר לפי הספר כי אין כזה דבר.
סתם יהיה לך יותר side effects ואתה לא תפיק יותר גיינז מאשר אם היית על 500 מ"ג
אתה מזריק בימים מדויקים. אני בראשון בבוקר ורביעי בערב. 500מג בשבוע לא כזה קשה. למה אתה מסבך את כל העניינים ?
אתה לא מוסמך לעשות שום דבר לבד לפי מה שרובנו רואים ובסוף עם כל העזרה שאנחנו מנסים לתת לך אתה תפגע בעצמך
אין קשר לדעה, תפתח את הראש הקטן שלך ותנסה להבין. אין סיבה שתעשה סייקל ראשון 750 מ"ג בשבוע שאתה יכול לקבל אותם תוצאות עם 500 מ"ג בשבוע ופחות side effects.
אתה חושב יותר חומר=תגדל יותר אבל זה ממש לא נכון
אני רושם מה שכל העולם ממליץ, לא רק הפורום נשמה.
מביך לראות את רמת הIQ שלך אחי
אגב, דרק (MPMD) וגם גרג ממליצים על פחות מ500מג בשבוע לסייקל ראשון אבל אני לא הקשבתי להם. הכל זאת אני על 500 בשבוע.
אתה ילד ברמה לא נורמלית.

• פותח/ת השרשור
כל העולם של החומרים יודעים שהסייקל הראשון הבסיסי הוא עד 500 מ"ג בשבוע
אם אתה לוקח יותר אתה מפגר ואין קשר לפי הספר כי אין כזה דבר.
סתם יהיה לך יותר side effects ואתה לא תפיק יותר גיינז מאשר אם היית על 500 מ"ג
אתה מזריק בימים מדויקים. אני בראשון בבוקר ורביעי בערב. 500מג בשבוע לא כזה קשה. למה אתה מסבך את כל העניינים ?
אתה לא מוסמך לעשות שום דבר לבד לפי מה שרובנו רואים ובסוף עם כל העזרה שאנחנו מנסים לתת לך אתה תפגע בעצמך

אין קשר לדעה, תפתח את הראש הקטן שלך ותנסה להבין. אין סיבה שתעשה סייקל ראשון 750 מ"ג בשבוע שאתה יכול לקבל אותם תוצאות עם 500 מ"ג בשבוע ופחות side effects.
אתה חושב יותר חומר=תגדל יותר אבל זה ממש לא נכון
אני רושם מה שכל העולם ממליץ, לא רק הפורום נשמה.
מביך לראות את רמת הIQ שלך אחי

מזה כל העולם של החומרים? איפה שקראת? LBS ? איפה קראת עוד ברדיט? יוטיוב?
יש לך מושג מה הם לוקחים:
ronnie coleman
jay cutler
dorian yates
arnold schwarzenegger
phil heath

לא אין לך מושג
אתה גם לא יודע מה אתה לוקח. מי בישל, איך בישל, איפה בישל, באיזה רמת סטרילזציה, אתה לא יודע מה הוא שם בפנים, ואתה גם לא יודע מה אתה עושה. שמעת טסט, שמעת 500, שמעת פרגניל, וחשבת שאתה מבין.
גם אתה לא רופא ואתה לא מוסמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית