הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גוש בכתף

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
אתמול בבוקר הזרקתי לכתף השנייה 1cc
טסט של דאוס
שאבתי היה בועות(כתוצאה מהשאיבה) כנראה רעדתי הרבה עם המחט החומר עבר יותר מהר מפעם שעברה .
אבל יש לי גוש ביומרוס.
בחלק האמצעי של העצם. כאילו בדיוק בדלטויד טיוברוסיטי .
יש לי שמה נפיחות לא יודע אם זה גוש. אבל זה נראה מוזר. אין אדמומיות. רק כאבים.
כתף בתולה .
יכולת להיות שהחומר מזוהם?
אולי בגלל שלא חיממתי את האמפולה לפני?
צריך לחטא גם את האמפולה ?
אולי פגעתי בעצב ?

* אני לא רוצה לעבור לישבן מהסיבה שזה נראה לי המקום שיכול להזדהם הכי בקלות.

אולי זה : מחט 1"

Shoulder injections are typically given in the deltoid muscle. When the injection is given too high or too deep in this muscle, the needle can hit bone or puncture the fluid-filled sac called the bursa, which protects the tendons in the shoulder. When this happens, the bursa, tendons and ligaments can become inflamed.

נערך לאחרונה:
מזה כל העולם של החומרים? איפה שקראת? LBS ? איפה קראת עוד ברדיט? יוטיוב?
יש לך מושג מה הם לוקחים:
ronnie coleman
jay cutler
dorian yates
arnold schwarzenegger
phil heath

לא אין לך מושג
אתה גם לא יודע מה אתה לוקח. מי בישל, איך בישל, איפה בישל, באיזה רמת סטרילזציה, אתה לא יודע מה הוא שם בפנים, ואתה גם לא יודע מה אתה עושה. שמעת טסט, שמעת 500, שמעת פרגניל, וחשבת שאתה מבין.
גם אתה לא רופא ואתה לא מוסמך.
גבר
בישביל להגיע לרמה שלהם אתה צריך שנים של עבודה קשה וגם הרבה חומרים כאלה ואחרים
אין לי מושג מה המינונים שלהם אבל אני בטוח שהם לוקחים גרמים של דברים כי הם כל השנה על חומרים
כל העולם זה כל העולם, יש לך כבר בעיה עם lbs אה? קשה לך שרוצים לעזור לך
יש לי מושג יותר ממה שיש לך תהיה בטוח
אתה יודע להקשיב לכל המפגרים שכמה מהם מתו כתוצאה משטויות שעשו

• פותח/ת השרשור
גבר
אין לי מושג מה המינונים שלהם אבל אני בטוח שהם לוקחים גרמים של דברים כי הם כל השנה על חומרים

אין בעיה עם הפורום . איך זה שאתה קורא לי מפגר עוזר לי במשהו .

מזה כל העולם של החומרים? איפה שקראת? LBS ? איפה קראת עוד ברדיט? יוטיוב?
יש לך מושג מה הם לוקחים:
ronnie coleman
jay cutler
dorian yates
arnold schwarzenegger
phil heath

לא אין לך מושג
אתה גם לא יודע מה אתה לוקח. מי בישל, איך בישל, איפה בישל, באיזה רמת סטרילזציה, אתה לא יודע מה הוא שם בפנים, ואתה גם לא יודע מה אתה עושה. שמעת טסט, שמעת 500, שמעת פרגניל, וחשבת שאתה מבין.
גם אתה לא רופא ואתה לא מוסמך.

מה זה קשור למה הם על סייקל 1?
@Snorlax jr
עצוב מאוד שאתה עדיין לא הבנת עם מי יש לך עסק.

@Batman1204
750 לסייקל ראשון זה נהדר
אתה יכול לקחת גם 1250 כמו רוני קולמן וג'י קטלר.
תמשיך ככה הכל טוב

תהיה בטוח שהם היו על מעל 1.5 גרם

• פותח/ת השרשור
איכשהו תמיד האנשים שכותבים את זה הם אותם האנשים שלא מפסיקים לשאול פה שאלות 😆

סתם שאלות קידבק של צעירים ופעורים שנינו יודעים שברגע שאני אתחיל להשתפשף בזריקות והחומר יתחיל לבעוט אני בצחוק לא נכנס לפה.
ובטח שלא יראה פה אף אחד מבחינה ויזואלית .
וכואב לי לדבר ככה בתכלס כולם מנסים לעזור אבל כמה אפשר לספוג את הזלזול ואת ה"מפגר" הזה כל פעם שעולה שאלה . לא יכולים לשמור על דיון מכבד בשפה הולמת . אז מצטער אני לא שק איגרוף של אף אחד.

נערך לאחרונה:
לא יכולים לשמור על דיון מכבד בשפה הולמת . אז מצטער אני לא שק איגרוף של אף אחד
יחס שאתה נותן זה יחס שאתה מקבל, נקודה.
אל תתקרבן ותשחק אותה מסכן, אם משהו קורה לך זה בכלל שגרמת לו לקרות, אין מקרה בעולם ואת נעשו לי אכלו חי שתו לי שמור ל fxp
שאל שאלות תקבל תשובות
תגיד דברים מטומטמים ויגידו לך דברים מטומטמים בחזרה
לרדוף אחרי כבוד ותחשוב שאתה יותר טוב מכולם, אתה סתם תשפיל את עצמך, אף אחד לא אוהב מתנשאים אלא אם כן יש להם במה לגבות את זה ובינינו אתה עוד לא מוחמד עלי אבל עם קצת שיפור אטיטוד והתמדה אתה יכול להגיע לשייפ יפה
אבל גבר, שלוט ברגשות שלך , רוצה מידע תשאל תקבל
רוצה עצות תשאל תקבל
רוצה יחס צומי תגיד דברים מוזרים ותדבר על רגשות שלך שנפגעים
תשחרר מאגו וגאווה ותחשוב איך אתה מפסיק להיות טרול צא מהדמות, תתחיל לחיות, בהצלחה גבר

גבר
בוא נחסוך לך ולו,באטמן לא יגיע לרמה שלהם בחיים
סתם שאלות קידבק של צעירים ופעורים שנינו יודעים שברגע שאני אתחיל להשתפשף בזריקות והחומר יתחיל לבעוט אני בצחוק לא נכנס לפה.
ובטח שלא יראה פה אף אחד מבחינה ויזואלית .
וכואב לי לדבר ככה בתכלס כולם מנסים לעזור אבל כמה אפשר לספוג את הזלזול ואת ה"מפגר" הזה כל פעם שעולה שאלה . לא יכולים לשמור על דיון מכבד בשפה הולמת . אז מצטער אני לא שק איגרוף של אף אחד.
נשמע שאתה מאוד ילדי,תתבגר אנשים מנסים לעזור לך במידה ואתה לא מוכן לקבל מפה עזרה אל תכתוב פה מלכתחילה,לנושא אתה צריך ללמוד להתאמן ולאכול ולראןת איך השייפ שלך בתור טבעי ורק אז לנגוע בחומרים אחרת חבל על הכסף והבריאות

מזה כל העולם של החומרים? איפה שקראת? LBS ?
לקרוא לו שישכיל קצת מהילדים בפורום LBS בישראל? הוא לא יודע לעשות סייקלים צריך 500. רגע למה צריך 500? כי זה מה שרשום בפורום LBS
עם כל ההכפשות שלך כלפי פורום LBS של הילדים שלא מבינים שום דבר, אתה עדיין ממשיך לכתוב פה ולשאול שאלות כל ראשון ורביעי. מה זה אומר עליך?

• פותח/ת השרשור
בוא נחסוך לך ולו,באטמן לא יגיע לרמה שלהם בחיים

נשמע שאתה מאוד ילדי,תתבגר אנשים מנסים לעזור לך במידה ואתה לא מוכן לקבל מפה עזרה אל תכתוב פה מלכתחילה,לנושא אתה צריך ללמוד להתאמן ולאכול ולראןת איך השייפ שלך בתור טבעי ורק אז לנגוע בחומרים אחרת חבל על הכסף והבריאות

אני מודה לך

גודל לך מוח קטן בכתף. דאוס מקורי חומר g2g. פעם הבא שהיה סטרילי וזריקה עמוקה בלי רעידות. עדיף ישבן או רגל פשוט קל לא כואב וזריז ואין פיעפוע של החומר

• פותח/ת השרשור
גודל לך מוח קטן בכתף. דאוס מקורי חומר g2g. פעם הבא שהיה סטרילי וזריקה עמוקה בלי רעידות. עדיף ישבן או רגל פשוט קל לא כואב וזריז ואין פיעפוע של החומר

זה סטרילי אני מחליף מחט משאיבה להזרקה . איזור סטרילי מחוטא עם פד אלכוהול גם האמפולה וגם הכתף. שוטף ידיים עם סבון לפני . הבעיה היחידה שרועדות לי הידיים.
זה נקרא פיעפוע? שיש כמו גולה באיזור ההזרקה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית