עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ספידסטיק שקוףשאלה קצת מצחיקה אבל אשמח שתעזרו .
ניסיתי הרבה דברים לא משנה מה אני שם סוף היום הריח משם רחוק מלהריח טוב .
על איזה דאורדורנט אתם ממליצים ?
מעניין אבדוק , אתה מדבר על המשחה / רול ? ואחרי שאתה שם את זה אתה גם שם דאורדורנט או רק את זה?ספידסטיק שקוף
ספידסטיק חלבי
* גם ריח נעים וגם מנדפים זיעה
עכשיו לתותח שחונק כל ריח
חלאבלין
תעשה גוגל תודה לי
לא זוכר שמתישהו ראיתי את המוצר הזה , אבדוק , תודה .הכי טוב בפער-
![]()
נכון , ובשביל זה ביקשתי עצות בנושא .דאודורנט* צריך לעזור למנוע זיעה או ריח זיעה או שניהם , בשביל ריח טוב פשוט תשים בושם
נכון , ובשביל זה ביקשתי עצות בנושא .
לגבי הבושם כרגע אני עם DIOR שיסתיים נחשוב מה להביא.
לא משנה לי , רק שסוף יום לא יצא משם ריח של גופהמה אתה מעדיף ספריי או ג'ל ? אישית אני אוהב תספיד סטיק או ג'ילט (ג'ל) ומרוצה מאד
זה הבושם שאני משתמש .חלאבלין זה מעיין קרם.
לא שמים עליו כלום
רק להתבשם.
*עצת זהב לבושם,שים מעט מעט וזלין באזור שאתה מתבשם,ואז לרסס בושם.
ישאר לך לעד...
סוו׳ג בושם רצחני !!
חוויאג.לא משנה לי , רק שסוף יום לא יצא משם ריח של גופה
זה הבושם שאני משתמש .
תודה רבה אח יקר אבדוק את הנושא של החלאבלין (שם של תבלין למרק)
כשאני מתבשם אני גם שם על הבגדים ,הבושם זה לא הבעיה כלפי חוץ אני מאמין שאני מריח טוב , אני עם עצמי לבד כשאני מריח את עצמי באיזור הדורדורנט בסוף היום הריח לא נעים , הרגשה אישית .דורדורונט/אקס זה לשים פלסטר
בשביל ריח שים בושם על הבגדים ולא על העור כדי שיישאר הריח
תטפל בבעיה מהשורש, תראה מה אתה אוכל איך אתה מגיב אליו וכל מיני כאלה, במקום לחפש את האקס המושלם, תחשוב איך משפרים עמדות
אגב אם יש ל כסף למעבר לאקס תביא אולד ספייס
דורדורונט לא אמור לעלות מעל 10 ש"ח25 שקל בערך
לא אחי , אתה חושב שזה יעזור ?אתה מתקלח גם?
לא אחי , אתה חושב שזה יעזור ?
ברור שאני מתקלח, שניה לפני זה הרגע שבו אני מריח שהריח שם לא משהו בלשון המעטה.
גרם לי לכוויות ושלפוחיות מזעזעות. הייתי מאוד נזהר מהמוצר הזה, במיוחד אם זה בנאדם עם עור קצת יותר רגיש.אני משתמש בסטיק של אולד ספייס כבר שנים, בין היחידים שמצליח לגרום לי לא להיות מסריח גם בסוף היום
דווקא היו כמה סטיקים של חברות אחרות שעשו לי כוויות, אולד ספייס אף פעם לא.גרם לי לכוויות ושלפוחיות מזעזעות. הייתי מאוד נזהר מהמוצר הזה, במיוחד אם זה בנאדם עם עור קצת יותר רגיש.
או שנפלתי על סטיק פגום (אפשרי, אבל קלוש). או שהעור שלנו מגיב בצורה שונה לכל אחד.דווקא היו כמה סטיקים של חברות אחרות שעשו לי כוויות, אולד ספייס אף פעם לא.