הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Ephedrine

לוטם98

משתמש מתחיל
124
17
נק' מוניטין:
13
124
17
ערב טוב אנשים יקרים.
התחלתי דיאטה ואני רוצה קצת לזררז תהליכים ואיזה בחור הציע למכור לי אפדרין באבקה והוא אומר שזה MMC
עכשיו אין לי ניסיון בזה וזה פשוט אבקה בלי כיתוב בלי כלום.
יש מישהו שיכול ליעץ לי אם לקנות בכלל אפדרין בתור אבקה? ואיך אני יודע כמה אבקה לקחת ומה המינון

ערב טוב אנשים יקרים.
התחלתי דיאטה ואני רוצה קצת לזררז תהליכים ואיזה בחור הציע למכור לי אפדרין באבקה והוא אומר שזה MMC
יש מישהו שיכול ליעץ לי אם לקנות בכלל אפדרין בתור אבקה? ואיך אני יודע כמה אבקה לקחת ומה המינון

זה צריך להראות כמו בתמונה

קבצים מצורפים

• kaizen-ephedrine-hcl-01s-600x600_9788e9f6-6586-4cff-9133-513b27947f70_600x600.jpg
    kaizen-ephedrine-hcl-01s-600x600_9788e9f6-6586-4cff-9133-513b27947f70_600x600.jpg
    KB 43.5 · צפיות: 128
ערב טוב אנשים יקרים.

למה את צריכה אפדרין
מה הבעיה להיות בגרעון קלורי ?

נדחף לאשכול
הזמנתי קרדרין 2.0
היום הגיע .
יש evidence שזה באמת מוריד כולסטרול במהלך הסייקל . הזמנתי את זה במיוחד בשביל זה
כן זה אחלה להורדת כולסטרול, אפ זה המטרה היחידה שלשמה הזמנת את זה אז לא תצטרך מינון גבוהה מידי.

• פותח/ת השרשור
זה צריך להראות כמו בתמונה
הוא אומר לי שאני לא אמצא ככה בחיים בישראל בצורה הזאתי
"איזה בחור"
"אבקה בלי כיתוב"

נשמע הכי אמין בעולם
כן באמת זה לא אמין זה בחור מה טלגרם והוא עוד אמר לי שאני לא אמצא אחרי ששלחתי לו את התמונה שבאטמן העלה
עדיף לך קלן
למה עדיף קלן?

ספר לנו איך היה

לא יהיה לך ממש מה לספר
הוא אומר לי שאני לא אמצא ככה בחיים בישראל בצורה הזאתי

כן באמת זה לא אמין זה בחור מה טלגרם והוא עוד אמר לי שאני לא אמצא אחרי ששלחתי לו את התמונה שבאטמן העלה

אל תקני בטלגרם בכללי אני לא סומך על ישראלים גם לא על חברים שלי . זה הגוף שלך ואל תכניסי אליו דברים שאין לך מושג מזה ומאיפה זה הגיע .

• פותח/ת השרשור
אל תקני בטלגרם בכללי אני לא סומך על ישראלים גם לא על חברים שלי . זה הגוף שלך ואל תכניסי אליו דברים שאין לך מושג מזה ומאיפה זה הגיע .
זה המקור היחידי שיש לי לקנות ממנו. פשוט אחפש קלן או אפדרין שאשכרה כתוב על זה וזה נראה כמו תרופה

זה המקור היחידי שיש לי לקנות ממנו. פשוט אחפש קלן או אפדרין שאשכרה כתוב על זה וזה נראה כמו תרופה

או שתהיה בגרעון קלורי אתה לא צריך את זה סמוך עלי . פשוט תספור קלוריות ואל תכניס שום דבר שהוא לא שקול ומדוד לתוך הפה. תבדוק מה הRMR שלך ותוכל בין 200-500 קלוריות פחות ממה שרשום . תספור הכל ממש אפילו כפית שמן או כפית סוכר כל דבר שאתה מכניס לגוף שלך מדוד ושקול.
ותראה כמו קסם אתה תרד במשקל
יותר אפקטיבי לשריפת שומן.

עדיין לא הפנמת שמדובר בזכר?

אותו חרא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית