הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום שישי השחור ב iherb

אם יכולתי הייתי גם מזמין חיים חדשים

*
בנימה רצינית 😃
חלבונים(אבקות,משקאות,חטיפים)
ממריצים
Bcaa- eaa (חרטא גמורה,אבל אני אוהב)
ויטמינים
גומי ויטמין c לילדים
שמפו לשיער
מסרקים
ועוד ועוד
טוב, לשומרי הכשרות יש שם מגוון די מצומצם 😃

חרא חברה,אבקת חלבון זה גועל נפש כנל קראטין וכל הוויטמינים למיניהם יש הכל באוכל ואני רציני הפעם,אלא אם כן יש חוסר בבדיקות דם זה משהו אחר אבל באמת שהכל בזבוז כסף
איזה טענה זאת לומר שבזבוז כסף לקנות חלבון במחיר מהזולים בשוק.
אין כמעט שום מוצר חלבון שאתה יכול לצרוך אותו במחיר כל כך זול, בלי מבצעים או מאמץ של הכנה.
אז הטענות שלך רגשיות לגמרי. אין כאן שום דבר גועל נפש בוודאי

• פותח/ת השרשור
אין כמעט שום מוצר חלבון שאתה יכול לצרוך אותו במחיר כל כך זול, בלי מבצעים או מאמץ של הכנה.
נטורלו אסטטיקנו לא צריך להכניס לגוף את כל הזבל הזה בשביל להיראות כמו אל יווני

מעדיף לאכול סטייק משייק בטעם של פיפי
נטורלו אסטטיקנו לא צריך להכניס לגוף את כל הזבל הזה בשביל להיראות כמו אל יווני
אני רואה שהדיבור שלי ניהיה סלוגן,אני חתיכת סטייק אנטריקוט אסטטיקנו עם חרדותיינו גם כל האימונים והביצוע תרגילים מרגישים לי כאלה נטורל כאילו הגוף שלי אובייס נולד להיות עם משקולות כל חייב
עדכון בדרך לאימון השלישי שלי היום, האימון הראשון התחיל ב4 השני התחיל ב7 השלישי עכשיו,שוקל לבדודד אצבעות מה אומרים?

עזוב בוא לא נמשיך תשיחה כי אני יכול לשגע אותך אני אני רוצה לשגע אותך פשוט לא באלי לשגע אותך

חחחח אתה עוד ילד ואני בן 35
השקט הנפשי שלי הרבה יותר גבוה משלך, תצטרך הרבה יכולת אישית בשביל לשגע אותי.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שהדיבור שלי ניהיה סלוגן,אני חתיכת סטייק אנטריקוט אסטטיקנו עם חרדותיינו גם כל האימונים והביצוע תרגילים מרגישים לי כאלה נטורל כאילו הגוף שלי אובייס נולד להיות עם משקולות כל חייב
עדכון בדרך לאימון השלישי שלי היום, האימון הראשון התחיל ב4 השני התחיל ב7 השלישי עכשיו,שוקל לבדודד אצבעות מה אומרים?
נראה שפשוט הכנסת אוסף של מילים לאיזה מחולל משפטים רנדומליים

נראה שפשוט הכנסת אוסף של מילים לאיזה מחולל משפטים רנדומליים
בתור מהנדס אני לא לולאה שצריך לפתור אני חתיכת אל שלומד משפטים,תחשוב אני מייצג אנשים עכשיו איזה כיף להם,שלום כאן נטורל אסטטיקנו מרשי לא ביצע עבירה
יש יתרונות ויש חסרונות
אין התרונות לגיל 35 הכי טוב זה גיל 17 וחצי שאתה חרמן על חתולות
עברתי את 35
דיכאון של החיים!
היי אבל לך קוראים בן שזה שם של חתיכים אסטטייים

היי אנחנו לא מתחרים בתחרות חשקים מיניים,מה שווה להתכונן לתחרות חשקים מינייים לעמוד בתחתון על הבמה עם צבע ולזכות בפסל מפלסטיק בצורת כוס?

תגיד את האמת, אתה עדיין בתול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית