עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול בבקשה להעלות את המחיר ל-300 ולתת לי להוריד אותך? ואם אתה מאוד לחוץ על למכור, כדאי להעלות את המחיר ל350-400, ככה הסיכוי שאקנה גדל משמעותית.מחיר 250 ש"ח סופי. נא לא להתמקח.
אתה יכול בבקשה להעלות את המחיר ל-300 ולתת לי להוריד אותך? ואם אתה מאוד לחוץ על למכור, כדאי להעלות את המחיר ל350-400, ככה הסיכוי שאקנה גדל משמעותית.
בדרך כלל אומרים מחיר שיש מקום להתמקחות עליו.סורי לא הבנתי את הבדיחה..
יש לך כבר נעליים..די לאכול את הראש בוביבדרך כלל אומרים מחיר שיש מקום להתמקחות עליו.
ולדעתי, זה אחלה טריק לתת מחיר כלשהו, ולגרום לבנאדם לחשוב שהוריד אותך בהרבה.
מחיר טובמידה 12US (~46EUR)
מוכר עקב מידה גדולה מידי.
ננעלו כמה פעמים אך במצב מצוין.
מי שרציני לגבי ליפטינג צריך נעליים טובות ואלה אחת הנעליים הטובות ביותר בשוק . חפשו את הדגם בגוגל.
(צבע שחור)
מחיר 250 ש"ח סופי. נא לא להתמקח.
מכירה באזור המרכז (גבעתיים)
בכלל לא בשבילי, האמת, אפילו ויתרתי על שלי... הבלוק הנוכחי עם נעליים שטוחותיש לך כבר נעליים..די לאכול את הראש בובי
מחיר טוב
תעלה תמונה,יעזור לך יותר במכירה
אנשים רוצים לראות את הנעליים ואת המצב שלהםיכול להיות שאתה צודק. אבל אישית אין לי סבלנות למיקוחים ואני שונא גם למכור דברים:)
מי שרוצה, תפדל זה המחיר.
אני גם סומך על אנשים לעשות גוגל פשוט כדי לראות באיזה נעליים מדובר, אבל הנה לינק למוצר באמזון:
Amazon.com | adidas Men's Powerlift 4 Weightlifting Shoe | Fitness & Cross-Training
על ידי מכוער עם זקן?קיצר, נמכר