הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הצעות לשיפור טכניקה גרועה בדדליפט

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
הטכניקה שלי בדדליפט ממש חלשה, גם אחרי שהורדתי משקל לחמישים קילוגרם.

אני פעמיים בשבוע בחדר כושר, ומחפש הצעות לשיפור הטכניקה. מבחינתי, לעבוד עם מקל כל יום בבית.

אז אם ככה להוריד משקל משמעותית ולעבוד עם נפח גבוה בלי להגיע לrpe גבוה בכלל, גם אם זה אומר לעבוד עם מוט ריק. אם לא בא לך "לבזבז" זמן רק על טכניקה אתה יכול פשוט לעשות חימומים ארוכים יותר.
וכמובן אם מתאפשר אז סרטון יעזור.

• פותח/ת השרשור

לא אמרת מה בטכניקה שלך חלש.
תראה סרטון גם על הדרך.
צורף
אז אם ככה להוריד משקל משמעותית ולעבוד עם נפח גבוה בלי להגיע לrpe גבוה בכלל, גם אם זה אומר לעבוד עם מוט ריק. אם לא בא לך "לבזבז" זמן רק על טכניקה אתה יכול פשוט לעשות חימומים ארוכים יותר.
וכמובן אם מתאפשר אז סרטון יעזור.

קטונתי מלתת עצות לטכניקה, אז חכה לאישור מאחרים, אבל לדעתי:
  • תחליף נעליים
  • תסתכל קדימה ולמטה, לא למעלה
  • תפריד בין השלבים של התרגיל: עד הברך תשתמש ברגליים בלי הגב, ומהברך תשתמש בגב בלי הרגליים. ברור שכשאני אומר בלי הכוונה בלי כמעט, וברור שזה רלוונטי גם לירידה רק הפוך.
  • תכווץ יותר את הגב ותוציא את החזה
חסר לך גם העליה בקו ישר, אבל אם אני צודק מספיק שתתקן את מה שאמרתי וזה יקרה לבד. ושוב, חכה לאישור מאחרים שאני צודק כי אין לי הרבה ניסיון בזה.

תסתכל על 5 השלבים של ריפטו לדדליפט, למתחילים זה אחלה cues. יש סרטונים שלו ביוטיוב, כשאתה מסתכל על ההדגמות ומה שהוא אומר תשווה לסרטון שלך ותעשה יחד איתו

בסרטון שלך, לדעתי:
1. אני לא רואה מפה טוב אבל אני מנחש שיכול להיות שהמוט לא במרכז כף הרגל כשאתה מתחיל את התנועה
2. תתחיל את התנועה ישר ברגע שהתמקמת, אל תעלה ותרד עם הגוף עם המוט על הרצפה
3. אל תעשה shrug בסוף התנועה
4. אין צורך לרדת לאט כל כך, מה גם רואים שבירידה התנועה היית שונה והמוט מצא את עצמו רחוק ממך
5. התנועה עצמה לא נראית כמו קו ישר כמו שאמרו, נראה קצת כמו משיכה אליך, כנראה גם כי כל חזרה המוט מוצא עצמו רחוק ממך יותר ויותר
6. כמו שאמרו גם, נעליים
7. הכף רגל צריכה להיות שטוחה כל התנועה, לא להיות על קצות האצבעות בלבד או על עקבים בלבד אבל במקרה שלך לדמיין דחיפה מהעקבים אולי תעזור לך להגיע לכף רגל שטוחה
8. נעילה בסוף - פשוט נעילה של ברכיים וגב - אתה אמור להרגיש אידאלית רק קושי להחזיק את המוט בידיים ושאר הגוף נעול

אתה מוריד את המוט רחוק מדי מהגוף,
תלך עם הישבן אחורה ורק כשהמוט עובר את הברכיים תחשוב לכופף את הברכיים.
בכלל, אתה עושה שארגס למעלה, ואתה עוצר בדרך למטה כאילו אתה מתכוון לעשות חתירה.
נסה לדמיין שהמשקל כבד, ככה שהוא עולה ויורד בקו ישר, ואין יותר מדי תזוזתיות לא רצויה.

אולי גם כדאי לנסות שהצוואר יהיה במנח נייטרלי, ולנעול יותר את התנועה בסופה.

ותחליף נעליים לשטוחות.

*העונה אינו מומחה

אפשר להבין טוב יותר את ההערה של כולם לגבי הנעליים?
דמיין שאתה עושה דדליפט על כריות, סבבה? אתה מן הסתם מדמיין את עצמך מתנדנד וחבר שיווי משקל לגמרי נכון? אז הסוליה של הנעלי ריצה היא גם רכה כמו כרית וגם לא שטוחה ככה שאתה לא יכול לשמור איתה על איזון, כשיש לך סוליה שטוחה וקשיחה אתה הרבה יותר יציב.

מרגיש לי שאתה בעיקר חסר ביטחון בדדליפט וחושש שזה יגרום לנזקים.
ואני חושב שזה גורם לזה שאתה מחזיר את המוט בזהירות יתרה מידי, ושם כל הטכניקה מתחרבשת.
לפי דעתי, ברגע שתשפר את הירידה שלך והוריד את השראגס מהתנועה, זה יראה הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
מרגיש לי שאתה בעיקר חסר ביטחון בדדליפט וחושש שזה יגרום לנזקים.
ואני חושב שזה גורם לזה שאתה מחזיר את המוט בזהירות יתרה מידי, ושם כל הטכניקה מתחרבשת.
לפי דעתי, ברגע שתשפר את הירידה שלך והוריד את השראגס מהתנועה, זה יראה הרבה יותר טוב.
מה הכוונה ב"שראגס"?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית