הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה בדדליפט

אופק420

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הטכניקה שלי איך אפשר לשפר
אני מקפיד בתחילת כל חזרה שהמוט יהיה איפה שהשרוכים שלי ובעלייה לשמור עליו ישיר עם נגיעה בעצם של הרגל
כמובן זה לא הכל XD אבל דעתכם חשובה לי
אני מתאמן בערך חודש וחצי כמעט חודשיים ניראה לי

סך הכל טוב. לדעתי תקפיד להשתמש קצת יותר ברגליים. אתה מיישר את הרגליים מוקדם מדי ואז זה יגרום לך להשתמש יותר בגב.

רק דעתי הנושא - אתה יכול להוריד את הישבן טיפה למטה ואתה צריך לעשות slack לפני כל חזרה(קשה לי להסביר במילים מה אני עושה שעוזר לי, תנסה לחפש ביוטיוב אני חושב שמשם קיבלתי משהו שיעזור לי).
סהכ נראה בסדר גמור להתחלה

1. כניסה לסט - setup:
ה- setup שלך קצת מבולגן. סרטון קצר שמדגים בין היתר סטאפ פשוט, שניתן לשחזר בקלות:

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=19ZeTrLZdyQ

2. פשיטה בברך מול פשיטה באגן:
העלייה בדלליפט כוללת פשיטה בברך ובאגן והן אמורות להתרחש במקביל.
אתה מחלק את התנועה ל- 2 - בהתחלה פשיטה בברך ומעט מאוד באגן, מגיע למצב שהברכיים כבר כמעט נעולות והטורסו שלך כמעט באותה זווית התחלתית מול הרצפה, ואז עושה פשיטה באגן (בדומה ל stiff deadlift). תנסה לבצע בו זמנית פשיטה בברך ובאגן.

3. פיזור משקל בכף הרגל:
קשה לראות בסרטון בוודאות אבל נראה שהעקבים שלך קצת מתרוממים, כלומר שהמשקל שלך ממוקם יותר בחלק הקדמי של כף הרגל. זה מאפשר כיווץ טוב של הקוואדס, אבל מקשה על הפעלה של השרשרת האחורית (גלוטס, המסטרינג, זוקפי גב). וזה נתמך על ידי זה שאתה מתחיל את התנועה מפשיטה בברך.
תמקם את המשקל יותר לכיוון העקב, במרכז כף הרגל. זה כנראה יפתור את #2.

4. מנח צוואר:
תשמור על מנח צוואר ניטראלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית