הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חנות בניית חדר כושר ביתי

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
שלום אני מעוניין לבנות חדר כושר ביתי הלכתי לסלע פיטנס והציעו לי הצעת מחיר מה שצירפתי( המחירים לפני מע"מ 17 אחוז), השאלה אם מישהו יודע אם זה נראה משתלם ואם הוא מכיר אולי חנות שונה שמוכרת ספה וכלוב עם פולי איכותיים שדומה לזה במחירים טובים?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20211130-155203_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20211130-155203_Adobe Acrobat.jpg
    KB 85.6 · צפיות: 92
  • Screenshot_20211130-160221_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20211130-160221_Adobe Acrobat.jpg
    KB 86.5 · צפיות: 79
נערך לאחרונה:
לא יודע לגבי הצעת מחיר רק סתם שאלה- מה תעשה עם 2 פלטות של 20? מתכוון פשוט לקנות עוד כשצריך?

• פותח/ת השרשור
כן אני פשוט אחרי פציעה קשה( עדיין) וכרגע אני סוף סוף יכול לחזור להתאמן וייקח לי זמן עד שאני אצטרך עוד משקל

היי, תודה על המענה, אתה יודע במקרה מה כן המחירים ואם יש לך המלצה לחנות אחרת?
קודם כל זה לפני מעמ וזה ינפח מחיר

פלטות באמפרים כאלו יש ב10-12 לקילו, זה שזה ATX סבבה עדיין יוצר בסין

ספה עוד מחיר סביר, התוספת שלה יקרה אבל זה מה שיש. מקבילה לה זה powertec WBUB שעולה 2300 עם תוספת של 800 שח לרגליים, יש לי אותה וממליץ בחום

מוט גנרי, לא ממליץ - תזמין מחול מוט של רוג כבר ב1400-2200 שח

כלוב עוד בסדר.

כנל פולי. למרות שיש דומים של מארבו בחצי מחיר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל זה לפני מעמ וזה ינפח מחיר

פלטות באמפרים כאלו יש ב10-12 לקילו, זה שזה ATX סבבה עדיין יוצר בסין

ספה עוד מחיר סביר, התוספת שלה יקרה אבל זה מה שיש. מקבילה לה זה powertec WBUB שעולה 2300 עם תוספת של 800 שח לרגליים, יש לי אותה וממליץ בחום

מוט גנרי, לא ממליץ - תזמין מחול מוט של רוג כבר ב1400-2200 שח

כלוב עוד בסדר.

כנל פולי. למרות שיש דומים של מארבו בחצי מחיר.

תודה רבה על העזרה!
דיברת על המוט הזה? https://www.roguefitness.com/rogue-45lb-ohio-power-bar-bare-steel
ולגבי הצלחות אתה מכיר חנות זולה שאפשר לקנות ממנה?

תודה רבה על העזרה!
דיברת על המוט הזה? https://www.roguefitness.com/rogue-45lb-ohio-power-bar-bare-steel
המוט המקביל למה שהזמנת זה הohio bar

אבל כן.

לגבי חנות זולה, יש לך בחור מתל אביב שמוכר במפרים במצב טוב ב10 לקילו ויש לו כמות יפה, אם לא אז כל הסולפיט למניהם.

אבל ממליץ לך לקנות יד שנייה אם יכול ולחסוך קצת

תודה רבה על העזרה!
זה מוט ממש ממש טוב, שים לב רק לשני דברים:
  1. זה בר סטיל, ז"א בלי ציפוי נגד חלודה, ככה שאו שתצטרך להשקיע בלתחזק אותו או להוסיף כסף שתהיה לו הגנה, יש רמות הגנה ואיתן גם המחיר משתנה בהתאם.
  2. זה מוט פאוורבר, ז"א שהוא קטלני לפאוורליפטינג ולרוב השימושים בו, אבל מעפן לוויטליפטינג, תראה אם זה מסתדר עם השימוש שלך בו.

• פותח/ת השרשור
המוט המקביל למה שהזמנת זה הohio bar

אבל כן.

לגבי חנות זולה, יש לך בחור מתל אביב שמוכר במפרים במצב טוב ב10 לקילו ויש לו כמות יפה, אם לא אז כל הסולפיט למניהם.

אבל ממליץ לך לקנות יד שנייה אם יכול ולחסוך קצת

זה מוט ממש ממש טוב, שים לב רק לשני דברים:
  1. זה בר סטיל, ז"א בלי ציפוי נגד חלודה, ככה שאו שתצטרך להשקיע בלתחזק אותו או להוסיף כסף שתהיה לו הגנה, יש רמות הגנה ואיתן גם המחיר משתנה בהתאם.
  2. זה מוט פאוורבר, ז"א שהוא קטלני לפאוורליפטינג ולרוב השימושים בו, אבל מעפן לוויטליפטינג, תראה אם זה מסתדר עם השימוש שלך בו.

תודה רבה על התגובות! אז אתם אומרים אולי לא כדאי לקנות power bar כי זה יכול להיות לא נוח
אז אולי לקנות את זה? https://www.roguefitness.com/the-ohio-bar-stainless-steel
זה שזה stainless steel זה נגד חלודה? או שיש מוט אחר עם ציפוי נגד חלודה

תודה רבה על התגובות! אז אתם אומרים אולי לא כדאי לקנות power bar כי זה יכול להיות לא נוח
אז אולי לקנות את זה? https://www.roguefitness.com/the-ohio-bar-stainless-steel
זה שזה stainless steel זה נגד חלודה? או שיש מוט אחר עם ציפוי נגד חלודה
מה שלקחת זה אופציה מעולה

ממליץ לך לראות את ה matt chan bar שהוא גם פלדת אל חלד רק יותר סקסי. היה לי אותו וזה מוט מדהים

אז אתם אומרים אולי לא כדאי לקנות power bar כי זה יכול להיות לא נוח
תלוי לגמרי במטרות שלך. לי לדוגמא האוהיו פאוורבר יהיה מושלם, אבל אני לא עושה שום תרגיל של ווייטליפטניג. זה גם תלוי באיזה משקלים אתה עומד להשתמש, אם אתה מתכוון להרים את המשקל הכי גבוה שאתה יכול לחזרה אחת אז אתה תהיה חייב פאוורבר באיזשהו שלב, אבל לדעתי אם אתה מתאמן על בודיבילדינג אז מוט יותר זול יהיה גם אחלה לגמרי.
תחשוב שניה מה יהיה השימוש במוט ולפי זה תחליט.
זה שזה stainless steel זה נגד חלודה?
סטיינלס סטיל זה בעצם אומר שאין ציפוי נגד חלודה, אלא הפלדה עצמה היא לא מחלידה. זאת ההגנה הכי טובה שיש, בגלל שציפוי יכול לרדת אבל הפלדה לא, מצד שני זה גם הכי יקר.

• פותח/ת השרשור
תלוי לגמרי במטרות שלך. לי לדוגמא האוהיו פאוורבר יהיה מושלם, אבל אני לא עושה שום תרגיל של ווייטליפטניג. זה גם תלוי באיזה משקלים אתה עומד להשתמש, אם אתה מתכוון להרים את המשקל הכי גבוה שאתה יכול לחזרה אחת אז אתה תהיה חייב פאוורבר באיזשהו שלב, אבל לדעתי אם אתה מתאמן על בודיבילדינג אז מוט יותר זול יהיה גם אחלה לגמרי.
תחשוב שניה מה יהיה השימוש במוט ולפי זה תחליט.

סטיינלס סטיל זה בעצם אומר שאין ציפוי נגד חלודה, אלא הפלדה עצמה היא לא מחלידה. זאת ההגנה הכי טובה שיש, בגלל שציפוי יכול לרדת אבל הפלדה לא, מצד שני זה גם הכי יקר.
מה שלקחת זה אופציה מעולה

ממליץ לך לראות את ה matt chan bar שהוא גם פלדת אל חלד רק יותר סקסי. היה לי אותו וזה מוט מדהים
תודה רבה אני אזמין! דרך אגב עוד שאלה אתם מכירים מה יותר איכותי powertec או atx?

תודה רבה אני אזמין! דרך אגב עוד שאלה אתם מכירים מה יותר איכותי powertec או atx?
בדרך כלל ATX יהיו. יש לי אישית את הספה של powertec והיא בנויה מעולה, רק הריפוד שלה זבל (אני בונה ריפודים לספות אז החלפתי לשלי)

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל ATX יהיו. יש לי אישית את הספה של powertec והיא בנויה מעולה, רק הריפוד שלה זבל (אני בונה ריפודים לספות אז החלפתי לשלי)
סבבה תודה, דרך אגב לגבי המוט power bar כשאמרתם שלא נוח לעשות איתו תרגלי weightlifting כלומר power snatch ולמינהם או שגם דברים כמו חתירה מילטרי פרס וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית