הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בניית בלוק

מאי 5457ו65

משתמש מתחיל
64
3
נק' מוניטין:
2
64
3
בנוגע להמלצות שקיבלתי פה, אני רוצה לעשות בלוק אימונים לבערך חודשיים של דגש חזה עליון וגב. אני מנסה לחשוב איך ליישם את זה פרקטית. לדוגמה: האם לתת 15 סטים לחזה ו-15 סטים לגב ולהוריד סטים משאר הגוף, או להשאיר את אותה כמות סטים ורק לעלות את מה שאני רוצה לתת לו דגש?

תודה לעונים

@OA
@BambaBuilder

המטרה של האימון זה לתת גירוי לשריר. יותר גירוי -> יותר גדילה, כל עוד אתה מספיק להתאושש מהאימון. יש דבר כזה יותר מדי עומס על שריר בודד, וגם יותר מדי עומס כללי על הגוף.
אם עד כה הנפח הכללי של האימון היה נמוך עבורך, אתה יכול פשוט להעלות את הנפח עבור השרירים שאתה רוצה להתרכז בהם.
לעומת זאת אם הנפח של האימון כבר מספיק עבורך ואתה בקושי מתאושש - כדי להגדיל נפח בשרירים שאתה מתרכז בהם תצטרך להוריד מהחלקים האחרים.

כדי לתת דיעה על טווח סטים ספציפי, תחלוק את התכנית שלך עד כה. וגם האם אתה מרגיש שאתה מתאושש מאימון לאימון? מרגיש תפוס\נוקשה למשך כמה ימים אחרי? רענן בתחילת האימון הבא? עד כמה האימון מאמץ אותך?

נקודה נוספת בפוסט קודם ציינת:
עד עכשיו בחיטוב לא ניסיתי לעשות פרוגרסיב אוברלוד, ניסיתי רק לשמור על עצימות ועל הנפח
לא ניסית להתקדם כי הרגשת שאתה לא יכול והעומס היה מספיק מאתגר? או שיכולת אבל עצרת את עצמך?
יכול להיות שיספיק לך לנסות להתקדם במשקלי עבודה\חזרות ואין צורך להעלות נפח. או לפחות לנסות להתקדם בהם בלי נפח, ורק לאחר תקופה לשקול להעלות נפח.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע
זה יוצא a b בראשון שני
וביום חמישי fbw

@BambaBuilder
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

המטרה של האימון זה לתת גירוי לשריר. יותר גירוי -> יותר גדילה, כל עוד אתה מספיק להתאושש מהאימון. יש דבר כזה יותר מדי עומס על שריר בודד, וגם יותר מדי עומס כללי על הגוף.
אם עד כה הנפח הכללי של האימון היה נמוך עבורך, אתה יכול פשוט להעלות את הנפח עבור השרירים שאתה רוצה להתרכז בהם.
לעומת זאת אם הנפח של האימון כבר מספיק עבורך ואתה בקושי מתאושש - כדי להגדיל נפח בשרירים שאתה מתרכז בהם תצטרך להוריד מהחלקים האחרים.

כדי לתת דיעה על טווח סטים ספציפי, תחלוק את התכנית שלך עד כה. וגם האם אתה מרגיש שאתה מתאושש מאימון לאימון? מרגיש תפוס\נוקשה למשך כמה ימים אחרי? רענן בתחילת האימון הבא? עד כמה האימון מאמץ אותך?

נקודה נוספת בפוסט קודם ציינת:

לא ניסית להתקדם כי הרגשת שאתה לא יכול והעומס היה מספיק מאתגר? או שיכולת אבל עצרת את עצמך?
יכול להיות שיספיק לך לנסות להתקדם במשקלי עבודה\חזרות ואין צורך להעלות נפח. או לפחות לנסות להתקדם בהם בלי נפח, ורק לאחר תקופה לשקול להעלות נפח.בתחילת החיטוב יכולתי להתקדם ולא עשיתי את זה
ניסיתי רק לשמור על הנפח ועל העצמיות
לקראתו סך החיטוב זה כבר נהיה בלתי אפשרי

קבצים מצורפים

• IMG_3961.png
    IMG_3961.png
    KB 79.3 · צפיות: 15
  • IMG_3960.png
    IMG_3960.png
    KB 79 · צפיות: 13
  • IMG_3959.png
    IMG_3959.png
    KB 52.7 · צפיות: 16