עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הטעם בלהגיע ל״שיא מסה״ ואז שיא חיטוב?אני מאוד צר במותן עם ירכיים גדולות יחסית, אז אין לי ממש בעיה לקנות בארץ..
אבל זה תלוי בתקופה, בין אם זה בשיא המסה או חיטוב זה מתבטא אחרת.
למה ראית מה השיא מסה שלי ומה השיא חיטוב שלי?מה הטעם בלהגיע ל״שיא מסה״ ואז שיא חיטוב?
חןץ מלהשמין מה אתה חושב שקורה לגוף בידיוק? עולה 300 גרם שריר?
נשארים חטובים ואתלטיים כל הזמן אחרת אתה מפסיד במשחק
שתית כדור רצינות,קצת צחוקים מה קרהלמה ראית מה השיא מסה שלי ומה השיא חיטוב שלי?
תישאר אתה חטוב אחרי עלייה של שנה וחודשיים של 12 קילו.
אגב המשחק פה הןא אני מול עצמי.
אני לא כמוך שמצרף מתחרים, אני מתחרה רק בעצמי.
שבוע טוב נטרלולו
שמע אני הכי סתלבטן אבל צחוק לא היה פה, אז עניתי תאכלס יאח.שתית כדור רצינות,קצת צחוקים מה קרה
חיטוב זה מגעיל לא כיף ולא טבעי לגוף,לכן יש לכוון להיות הכי חטובים שאפשר קח את זה בקטע חיובי אחישמע אני הכי סתלבטן אבל צחוק לא היה פה, אז עניתי תאכלס יאח.
ברור לי שזאת מטרה מה שאתה מספר פה, לא תמיד זה ריאלי, גם דחיתי שנה שעברה את החיטוב והעדפתי למשוך אותה, עשיתי בשכל
מסכים בהחלט אחי, בגלל זה אני נמנע מהרבה מצבים שלא יהרסו לי את התהליך שלי.חיטוב זה מגעיל לא כיף ולא טבעי לגוף,לכן יש לכוון להיות הכי חטובים שאפשר קח את זה בקטע חיובי אחי
לדעתך צריך להיות הכי חטובים שיש, זה מפגר לדעתי להיות כל השנה על 10 אחוז שומן או פחות ולדאוג מכל דבר קטן שיגרום לך לצבור עוד נוזלים.חיטוב זה מגעיל לא כיף ולא טבעי לגוף,לכן יש לכוון להיות הכי חטובים שאפשר קח את זה בקטע חיובי אחי
איכס 15 חחחחח זה כזה מאבד מהנטורלולדעתך צריך להיות הכי חטובים שיש, זה מפגר לדעתי להיות כל השנה על 10 אחוז שומן או פחות ולדאוג מכל דבר קטן שיגרום לך לצבור עוד נוזלים.
אידאלי מבחינתי ? 12-15%
חחחחחחחח אין לי כוחותאיכס 15 חחחחח זה כזה מאבד מהנטורלו
מה 15 15 זה לא מתאמן זה מגעיל רופס שמח ואין וורידים בתאומים
כפרעאני 90 על 172 אני באמת צריך חיטוב, הקטע הוא שאין לי בטן ענקית או מסת שריר גדולה בגוף עליון הכל דחוס ברגליים :/
כפרע,על 145 קילו הייתי מוצא..אז אתה לא?אני 90 על 172 אני באמת צריך חיטוב, הקטע הוא שאין לי בטן ענקית או מסת שריר גדולה בגוף עליון הכל דחוס ברגליים :/
צחקתי בקול
10-20%לדעתך צריך להיות הכי חטובים שיש, זה מפגר לדעתי להיות כל השנה על 10 אחוז שומן או פחות ולדאוג מכל דבר קטן שיגרום לך לצבור עוד נוזלים.
אידאלי מבחינתי ? 12-15%
חחחחחחחחח יאחאיכס 15 חחחחח זה כזה מאבד מהנטורלו
מה 15 15 זה לא מתאמן זה מגעיל רופס שמח ואין וורידים בתאומים
אנחנו תאומים אמרנו לא?10-20%
חחחחחחחחח יאח
20 אני כבר נוזלי ולא טוב לי חחחח