הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בברך רק בסוף הטווח תנועה

• פותח/ת השרשור Hector
  • פורסם בתאריך

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
התחממתי לקראת סקואט ועוד בהתחלה בין הסטים (הייתי רק על 60 קילו כזה), התכופפתי לסקואט נמוך על קצות האצבעות בלי משקל ואז הרגשתי מאין קליק בברך
קצת כאב
עכשיו אני מרגיש את זה רק ממש בסוף התנועה (נניח בlow bar לא מרגיש את זה בכלל אבל בפרונט סקואט קצת מרגיש) והכי הרבה מרגיש אם אני בסקואט בלי משקל אפילו על קצות האצבעות

הכאב באזור אמצע הברך, ההרגשה היא כאילו שיש קליק להוציא אבל במקום לצאת זה סתם כואב כשאני מגיע לקצה טווח תנועה
כמו כן, ממש כואב ביישור מלא של הרגל - נניח בפרס בעמידה אם מכווץ את הארבעה ראשי
יש לי מחר אורטופד בקשר לפציעה בחזה ובקרסול מקווה שהוא לא יתעצבן שיש לי גם משהו שלישי עכשיו

הפסקתי סקואטים high bar וfront, שוקל להפסיק רגליים אבל זה יבאס אותי, במיוחד שלא באמת כואב יותר מידי אם עושה בעיקר hamstrings

מה חושבים שזה יכול להיות ? האורטופד בטח ירצה בדיקה וכמובן התהליך אעשה אבל בינתיים יש המלצות ?

מכיוון שאין לך סיפור של טראומה, כנראה יגידו לך לנוח\כדורים נוגדי דלקת\PT.

לפי התיאור שלך זה לא משהו חמור- אין נפיחות וניתן לווסת את הכאב עם שינויים במפת העומסים. כלומר כאב מכאני.
אתה צריך לגשת לפיזיותרפיסט כדי להכווין אותך מבחינת אימון בחדר הכושר ואימונים משלימים שמיועדים להחזיר לך את הכוח והשליטה בזוויות הבעייתיות בצורה מדורגת.
יש גם חבישות מסוימות שיכולות להפחית משמעותית כאב וטיפולים נוספים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית