עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שנה אחרי לרפרנס
הצלחת לשפר, להתקדם? לעמוד במקום?
או שהלכת קצת אחורה מהפיק? איפה אנחנו עומדים כיום?
שאפו שהגעת למצב שאת אומרת את זה לעצמךשרירית מידי
שאפו שהגעת למצב שאת אומרת את זה לעצמך
גבר בחיים לא יגיע למצב שהוא אומר את זה חחחחחח
כל הכבוד שעלית בחזרה על הגל
יש משהו יפה שאת על הגל ושאת מפתחת שרירים שהגוף שורף יותר ואז את יכולה לאכול קצת יותר בלי לפחד 'להשמין'
וכן זה טוב לתת מדי פעם מנוחה לגוף, ככה המפרקים והגידים זוכים להשלים פערים, לגבי להיות שרירית מדי, אל תדאגי יש לך עוד כמה ק"ג להלביש על עצמך לפני שאת נכנסת להגדרה של לא נשית אבל את שולטת בזה ומחליטה איך להיראות, העיקר שאת אוהבת את עצמך בסוף היום, כל השאר לא רלוונטי
בלי קשר לשיחה את נראית טיל, תמשיכי לעלות על הגל בתקווה שתיראי ככה בתמונה עוד שנה אבל פעם הבאה תיראי ככה גם בלי לעשות פלקס במיוחד בשביל התמונה, שור תחתונה עבודה יפה, עמדת יפה בצ'ק אפ, והיי זה בסדר, לכולנו יש עליות ומורדות, העיקר שעכשיו את על הגל בחזרה, תני בראש והכי חשוב תהני מהשייפ
בואנה את כזאת קטנה ויש לך וואחד קיבהוואי עברו הרבה מים בנהר חחחחחחחח
די סיימתי בתחושה של ״שרירית מידי״
עכשיו - אני ממש מחמיאה לעצמי, הייתי רחוקה מלהיות שרירית בכלל, פשוט לטעמי הרגשתי שאני מאבדת את הנשיות(שוב פעם לטעמי בלבד)
אז תקופה ארוכה בקושי התאמנתי כי הרגשתי שאין לי ככ מטרה או יעד וגם גרם לחוסר חשק להתמיד בתזונה אז עליתי במשקל לפרק זמן.
ספצפית בחודשיים וחצי האחרונים התאוששתי ואני ״על הגל״
צפה בקובץ המצורף 81910
הייתי בחיטוב עד עכשיו ובדיוק התחלתי ריברס לנוח קצת וגם יאלה שיהיה קלוריות ליותר מקרקר ודיאט מים
וואי עברו הרבה מים בנהר חחחחחחחח
עכשיו - אני ממש מחמיאה לעצמי, הייתי רחוקה מלהיות שרירית בכלל, פשוט לטעמי הרגשתי שאני מאבדת את הנשיות(שוב פעם לטעמי בלבד)
אז תקופה ארוכה בקושי התאמנתי כי הרגשתי שאין לי ככ מטרה או יעד וגם גרם לחוסר חשק להתמיד בתזונה אז עליתי במשקל לפרק זמן.
צפה בקובץ המצורף 81910
הייתי בחיטוב עד עכשיו ובדיוק התחלתי ריברס לנוח קצת וגם יאלה שיהיה קלוריות ליותר מקרקר ודיאט מים
וואי עברו הרבה מים בנהר חחחחחחחח
צפה בקובץ המצורף 81910
בואנה את כזאת קטנה ויש לך וואחד קיבה
יפה מאוד !!!
לא יודע על שרירית את מדברת, אבל זה כבר שלך וזה עניין של טעם, אלופה רצינית
א-ל-ו-פ-ה
מה הקטע עם האוכל? אוכלת הרבה? לא אוכלת מסודר? יש לך גוף של אחת שסופרת קלוריות על הגרם (כמוני לדוגמא) 😃בסוף נגלה שיש לי בעיה רפואית נדירה של 1 מתוך 10000000000 איש שחיה עם 3 קיבות
אוף די לא התכוונתי להגיד שרירית מידי כי לא הייתי וסתם אני יוצאת חיה בסרט
התכוונתי לומר שהרגשתי שאני קצת מאבדת את הנשיות שלי וזה לא תאם למטרות שלי
אין על העצות שלך בעולם!!!!!!!!
בסוף נגלה שיש לי בעיה רפואית נדירה של 1 מתוך 10000000000 איש שחיה עם 3 קיבות
אוף די לא התכוונתי להגיד שרירית מידי כי לא הייתי וסתם אני יוצאת חיה בסרט
התכוונתי לומר שהרגשתי שאני קצת מאבדת את הנשיות שלי וזה לא תאם למטרות שלי
אין על העצות שלך בעולם!!!!!!!!
זה בקטע טוב, כי אני לא רואה בזה משהו גברי או משהו, אבל הבנתי תנקודה שלך
מה הקטע עם האוכל? אוכלת הרבה? לא אוכלת מסודר? יש לך גוף של אחת שסופרת קלוריות על הגרם (כמוני לדוגמא) 😃
חח הבנתי,בכול אופן אחלה גוף בהצלחהצפה בקובץ המצורף 81922
לדוגמא בתקופה הזו - לטעמי אני ניראת הרבה יותר טוב עכשיו מאשר התמונה הזו,אומנם לא שרירית כמו שהתכוונתי אבל מכוונת למראה אחר פשוט
למרות שהפוזה שונה ואני גם שוקלת בתמונה 4 קילו יותר
יש לי תיאבון בריא עם קיבולת של 3-4 אנשים
יש תקופות שיותר בא לי להשקיע ויש תקופות של חוסר זמן/חוסר חשק אז מזלזלת
באופן כללי כן סופרת קלוריות על הגרם
זוכר את התמונה 👏צפה בקובץ המצורף 81922
לדוגמא בתקופה הזו - לטעמי אני ניראת הרבה יותר טוב עכשיו מאשר התמונה הזו,אומנם לא שרירית כמו שהתכוונתי אבל מכוונת למראה אחר פשוט
למרות שהפוזה שונה ואני גם שוקלת בתמונה 4 קילו יותר
יש לי תיאבון בריא עם קיבולת של 3-4 אנשים
יש תקופות שיותר בא לי להשקיע ויש תקופות של חוסר זמן/חוסר חשק אז מזלזלת
באופן כללי כן סופרת קלוריות על הגרם