הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס למקצוע

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
רציתי לשמוע אם יש פה מישהו שיכול לתת פרטים על קורס ללמידת תיווך / יועץ משכנתאות .

כמה זמן קורס , מסובך לא מסובך , מה התהליך אחריי מבחינת מציאת עבודה ושכר מתאים (מינימום 12+) .

אם יש עוד קורסים בסגנון שאתם ממליצים אשמח לשמוע . (לא דברים ארוכים מידי)

• פותח/ת השרשור
יש פה מישהו שיש לו מידע על משכורות כשכיר או עצמאי (כמובן ממוצע לא היוצא מן הכלל ) בתחום היועץ משכנתאות ?

יש פה מישהו שיש לו מידע על משכורות כשכיר או עצמאי (כמובן ממוצע לא היוצא מן הכלל ) בתחום היועץ משכנתאות ?
כמדומני שיש אתר של השוואת משכורות מכל מיני תחומים
תריץ בגוגל,בטוח תמצא משהו

אני מתבלבל והתכוונת לנדלן?

• פותח/ת השרשור
כמדומני שיש אתר של השוואת משכורות מכל מיני תחומים
תריץ בגוגל,בטוח תמצא משהו

אני מתבלבל והתכוונת לנדלן?
לא נדלן , מנעולן .

סתם כן אחי , לימוד נדלן בשביל להיות מתווך , למרות שהרבה אומרים לי שעדיף יעוץ משכנתאות .
אנסה לבדוק , השאלה אם זה אמין האתרים האלה , מעדיף מישהו שבתוך התחום לדעת איך מגיע ללקוחות , כמה זמן לוקח לבנות את עצמך וכדו'

תן לנו טיפים בתור מנעולן.

גם עצמאי הוא לא עצמאי!!
יש לך שותפים לחשבון
תכיר את מר מעמ
תכיר את מר מס הכנסה
ותכיר את ה-שתוף ביטוח לאומי

על כל שקל שתעשה,הם יקחו לך עשרה.
מסקנה-תיהיה שכיר

• פותח/ת השרשור
גם עצמאי הוא לא עצמאי!!
יש לך שותפים לחשבון
תכיר את מר מעמ
תכיר את מר מס הכנסה

מסקנה-תיהיה שכיר
סתכל דעת החזון איש
או דעת מרן הרב עובדיה ,אם אני זוכר נכון שו"ת יחוה דעת חלק ד סימן סד (ראשי תיבות סלקא דעתך)

אם כבר עדיף להכיר את מר רעמ הם מרוויחים יופי יופי הבנתי : P

• פותח/ת השרשור
מה הפשט? 😃
החזון איש אומר שזה כמו שאדם ישים דלת על המדרכה שאתה עובר וברגע שתעבור הוא יחייב אותך בתשלום , מי ביקש מימך לשים את הדלת ? אז לדעת החזון איש מתי שאפשר לא לשלם אז לא לשלם .
דעת הרב עובדיה דינא דמלכותא דינא וכן צריך לשלם אבל בכוכבית למטה הוא כותב שמי שתורתו אמונותו ולומד תורה , אז גם כמו הדין בגמרא שגם אז בדינא דמלוכתא דינא מי שלומד תורה פטור מתשלומי מס .

לכן תקבע לפחות שעה לימוד תורה ביום ותרגיש בנוח לא להכניס שותפים לעסקים שלך , ללא חשש גזל בכלל.

אני אוהב את הקדוש ברוך הוא מאוד!

אני מקווה שהוא יעזור לי שההוצאה לפועל יגיעו,כי לא שילמתי 😃

נ.ב
מה אתה מציע לי לקרוא(לא משו מסובך)

• פותח/ת השרשור
אני אוהב את הקדוש ברוך הוא מאוד!

אני מקווה שהוא יעזור לי שההוצאה לפועל יגיעו,כי לא שילמתי 😃

נ.ב
מה אתה מציע לי לקרוא(לא משו מסובך)
השאלה מה הרמה ומה אתה אוהב , אני מתחבר להלכה , יש כאלה לגמרא , ויש כאלה לסיפורי מוסר .
יש ספרים של נתיבי האור של הרב ניסים יגן סיפורים קצרים יפים .
יש 5 דק' תורה ביום של הרב רונן חזיזה .
יש ספרים של רבני דורנו , כמו הרב יגאל כהן על אמונה - 1 יגל ליבי בישועתך , 2 בחסדך בטחתי , 3 שער הביטחון באמונה , ספרים מאוד מאוד יפים , של הרב רפאל זר , ספרי מוסר גם מאוד מאוד יפים , סיפורים יפים גם לשולחן שבת לכל המשפחה גם אם הם לא שומרי תורה ומצוות - 1 רעך כמוך 2 שב ורפא לו , 3 זרועות עולם . יש עוד ספר של הרב שניר גואטה בראש שניר כמדומני .
יש גם של הרב שלום ארוש , בריתי שלום ובגן האמונה .

השאלה מה הרמה של כבודו ולמה הוא מתחבר ..

גם עצמאי הוא לא עצמאי!!
יש לך שותפים לחשבון
תכיר את מר מעמ
תכיר את מר מס הכנסה

מסקנה-תיהיה שכיר

כי אין תקרת זכוכית, אם אתה בנאדם שחושב מחוץ לקופסא ויודע לגדול ביחד עם העסק ולהתפתח זה מעולה לקחת את הסיכון.

חוץ מזה שעצמאי הוא עצמאי, אין לו בוס מעל הראש, לו״ז חופשי וחיים שהרוב לא באמת יכולים להרשות לעצמם לחיות (לפחות חלקם מהעצמאים) יש כאלו שעדין משועבדים לעסק, אבל אלו החיים..

כי אין תקרת זכוכית, אם אתה בנאדם שחושב מחוץ לקופסא ויודע לגדול ביחד עם העסק ולהתפתח זה מעולה לקחת את הסיכון.

חוץ מזה שעצמאי הוא עצמאי, אין לו בוס מעל הראש, לו״ז חופשי וחיים שהרוב לא באמת יכולים להרשות לעצמם לחיות (לפחות חלקם מהעצמאים) יש כאלו שעדין משועבדים לעסק, אבל אלו החיים..
משמע לגדול יחד עם העסק,ולהצהיר פחות?
אז אתה נתון לביקורת רנדומלית,ואם תיפול על קבלה של 5 שקלים,תאכל להגיע גם ל100 אלף שח קנס.

להיות עצמאי זה מפתה..
חופש,״בלי בוס״ וכו
אבל כל היום אתה צריך לחשוב על ההכנסה שלך,וכל הזמן אתה צריך לדאוג לפרסום,להישאר בתודעה..
לעשות מבצעים,למשוך קהל,ואווהה מזה קהל,יש לקוחות שבא לך למות מהם,אבל אתה חייב לחייך,אחרי הכל הם הפרנסה שלך..
וכו וכו
קצרה היריעה מלרשום את המינוסים של עצמאי!
הכותב עצמאי

אז אתה נתון לביקורת רנדומלית,ואם תיפול על קבלה של 5 שקלים,תאכל להגיע גם ל100 אלף שח קנס.

להיות עצמאי זה מפתה..
חופש,״בלי בוס״ וכו
אבל כל היום אתה צריך לחשוב על ההכנסה שלך,וכל הזמן אתה צריך לדאוג לפרסום,להישאר בתודעה..
לעשות מבצעים,למשוך קהל,ואווהה מזה קהל,יש לקוחות שבא לך למות מהם,אבל אתה חייב לחייך,אחרי הכל הם הפרנסה שלך..
וכו וכו
הכותב עצמאי

חחחח לא רשמתי להעלים מס, אין לי סיבה לעשות את זה.
כשאתה גודל אתה כמובן שוכר יותר עובדים שהם יבצעו עבודה שאתה בעבר ביזבזת עליה זמן, אתה מתעסק בדברים שחשובים יותר לעסק שיכפילו לך אותו, לא אומר שזה קל אבל זה חלק מזה, חוץ מזה שאם יש לקוחות שעושים לך את המוות אתה ממש לא חייב להפוך אותם ללקוחות, עדיף לוותר עליהם.

חחחח לא רשמתי להעלים מס, אין לי סיבה לעשות את זה.
כשאתה גודל אתה כמובן שוכר יותר עובדים שהם יבצעו עבודה שאתה בעבר ביזבזת עליה זמן, אתה מתעסק בדברים שחשובים יותר לעסק שיכפילו לך אותו, לא אומר שזה קל אבל זה חלק מזה, חוץ מזה שאם יש לקוחות שעושים לך את המוות אתה ממש לא חייב להפוך אותם ללקוחות, עדיף לוותר עליהם.
בהחלט ראייה שגויה.
לקוח/ה קבוע או רנדומלי
שויתרת עליו,ונתת לו שירות והוא לא שבע רצון,יכול להיות נזק עתידי לעסק
מספיק שילך ויפטפט לרעה,או יכתוב פוסט,ואתה נפגע..
כמובן שיש יוצא מן הכלל

• פותח/ת השרשור

להיות עצמאי זה מפתה..
חופש,״בלי בוס״ וכו
וכו וכו
הכותב עצמאי
בא עם רצון להיות עצמאי להתפתח להתקדם , למרות כל הדברים הטובים כשכיר מגיע בטירוף להיות עצמאי.
קורא את התגובה שלך , הולך לעבודה כשכיר ומציע מרצון למנהל שיקצץ לי בשכר רק שיבטיח לי שאני לא עוזב לעולם.
בכל מיקרה עצמאי זה לא לקק דבש , וצריך לחשוב טוב טוב לפני שנכנסים לעסק כעצמאי וגם לאיזה עסק .
אבל אין ספק שהמטרה בסוף להיות עצמאי ולא שכיר. כל שכיר מרגיש שהעצמאי עובד פחות קשה מימנו ומרוויח הרבה יותר , לכן המטרה להיות העצמאי ..

בעיקר בעידן של היום שיש מקצועות שאתה מוכר אוויר ואין לך סיכון של הפסד , רק מה שזמן שווה כסף ולעבוד חודש ולא לקחת משכורת זה בעיה קשה ..

גם עצמאי הוא לא עצמאי!!
יש לך שותפים לחשבון
תכיר את מר מעמ
תכיר את מר מס הכנסה

מסקנה-תיהיה שכיר
אחי לשכיר יש את אותם שותפים למשכורת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית