הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס למקצוע

אחי לשכיר יש את אותם שותפים למשכורת
שכיר משלם גרושים
לעומת עצמאי..
שכיר לא נתון לביקורת ״הפתעה״ של ספרי קבלות.
שכיר לא משלם מקדמות
שכיר לא צריך לדאוג לטופס מאזן שנתי
שכיר לא צריך לדאוג מחורף/קיץ
שכיר לא צריך לדאוג אם ״נכנסה עבודה״
ואני יכול להמשיך עד מחר

ואני עצמאי כן! סבל נוראי

קצרה היריעה מלרשום את המינוסים של עצמאי!
הכותב עצמאי
אף אחד לא אמר שאין מינוסים בלהיות עצמאי (כלומר יש כאלה שאומרים אבל זה אלה שפותחים עסק ופושטים רגל אחרי זמן קצר ואז מאשימים את המדינה), אבל אם הפלוסים לא היו גוברים על המינוסים, מבחינתך, אז היית סוגר את העסק ומחפש עבודה בתור שכיר.
חחחח לא רשמתי להעלים מס, אין לי סיבה לעשות את זה.
כשאתה גודל אתה כמובן שוכר יותר עובדים שהם יבצעו עבודה שאתה בעבר ביזבזת עליה זמן, אתה מתעסק בדברים שחשובים יותר לעסק שיכפילו לך אותו, לא אומר שזה קל אבל זה חלק מזה, חוץ מזה שאם יש לקוחות שעושים לך את המוות אתה ממש לא חייב להפוך אותם ללקוחות, עדיף לוותר עליהם.
אתה עצמאי בעל עסק? או שהיית פעם?
אני מקווה שהוא יעזור לי שההוצאה לפועל יגיעו,כי לא שילמתי 😃
תגיד להם שהחזון איש והרב עובדיה אמרו לא לשלם. בד"כ זה עובד עם הוצאה לפועל
שכיר משלם גרושים
לעומת עצמאי..
שכיר לא נתון לביקורת ״הפתעה״ של ספרי קבלות.
שכיר לא משלם מקדמות
שכיר לא צריך לדאוג לטופס מאזן שנתי
שכיר לא צריך לדאוג מחורף/קיץ
שכיר לא צריך לדאוג אם ״נכנסה עבודה״
ואני יכול להמשיך עד מחר

ואני עצמאי כן! סבל נוראי
שוב
אף אחד לא אמר שאין מינוסים בלהיות עצמאי (כלומר יש כאלה שאומרים אבל זה אלה שפותחים עסק ופושטים רגל אחרי זמן קצר ואז מאשימים את המדינה), אבל אם הפלוסים לא היו גוברים על המינוסים, מבחינתך, אז היית סוגר את העסק ומחפש עבודה בתור שכיר.

אני כבר לא מסוגל להיות שכיר
מעדיף להיות עכבר בפינה שלי וזהו

ובהחלט יש יד למדינה שגורמת לך קשיים,ובעקבות זה אתה כבר,מיואש וסוגר את העסק.

אתה יודע איזה סבל זה,רק הגשת הטפסים לקבלת רשיון עסק? הגשת גרמושקה ב3 עותקים,לשלם רישוי,לשלם לאדריכל,לשלם לחיפוש התיק(לראות שאין שינוי מבני) וזה עוד לא אמרת בוקר טוב כן?!
אתה מסוגל, אתה לא רוצה, וזה אחלה
ברור שאם זה תלוי בפירנוס המשפחה,אני מקפל והולך להשתככר 😃

ובהחלט יש יד למדינה שגורמת לך קשיים,ובעקבות זה אתה כבר,מיואש וסוגר את העסק.
אין לי ספק שהמדינה מערימה קשיים, אבל בנאדם שפותח עסק ואחרי 8 חודשים פושט רגל וסוגר לדעתי זה בנאדם מלכתחילה לא היה צריך לפתוח אותו כי לא היה לו מושג מה הוא עושה.
אתה יודע איזה סבל זה,רק הגשת הטפסים לקבלת רשיון עסק? הגשת גרמושקה ב3 עותקים,לשלם רישוי,לשלם לאדריכל,לשלם לחיפוש התיק(לראות שאין שינוי מבני) וזה עוד לא אמרת בוקר טוב כן?!
וואלה אני לא יודע, אני שכיר וכל המינוסים שאמרת זה הסיבות שלדעתי לא מתאים לי לפתוח עסק, אני מעדיף את היציבות.

שוב

יש עסק כן

אין לי ספק שהמדינה מערימה קשיים, אבל בנאדם שפותח עסק ואחרי 8 חודשים פושט רגל וסוגר לדעתי זה בנאדם מלכתחילה לא היה צריך לפתוח אותו כי לא היה לו מושג מה הוא עושה.

וואלה אני לא יודע, אני שכיר וכל המינוסים שאמרת זה הסיבות שלדעתי לא מתאים לי לפתוח עסק, אני מעדיף את היציבות.
בזמננו אין יציבות לכלום
גם עובדים עם קביעות,ראשם על הגרדום..
הקורונה הזאת תפרה את כולם

בזמננו אין יציבות לכלום
גם עובדים עם קביעות,ראשם על הגרדום..
הקורונה הזאת תפרה את כולם
אין יציבות זה נכון. אבל ברגע שיש לי נסיון טוב וידע במקצוע שלי אני מרגיש יותר בטוח גם למקרה שיפטרו אותי שיש סיכוי גבוה יותר למצוא עבודה טובה אחרת וגם בטחון לחפש מקומות להתקדם ולא להיתקע באותו מקום אם התנאים לא מתאימים.
וקביעות בכללי זה חרא של דבר לדעתי, זה אומר שבנאדם פשוט יכול לשבת ולגרבץ עד הפנסיה ולקבל משכורת שמנה על חשבון משלם המיסים.
אני מדבר על מוסדות מדיניים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית