הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Brexin נוגד דלקת

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
יש לי Calcific Tendonitis או בפשטות דלקת במפרק ה-Rotator cuff.
הטיפולים האפשריים הם בפיזיותרפיה באופן כזה או אחר ובנוסף גם בארקוקסיה או Brexin.
ארקוקסיה עשתה לי תופעות לוואי. לעם קיבלתי מרשם לברקסין הזה.

אני ממש ממש חושש לקחת את התרופה הזאת.
מישהו התנסה בזה? מישהו מכיר?

לא נראה לי שהתרופות האלו עוזרים לך להחלים מהר יותר, הייתי נמנע.

הגעתי לתחרות האחרונה עם דלקת בכתף, לא לקחתי תרופות בכלל.
החלפתי לאחיזה צרה, ודחקתי 170 במקום 180.

ממליץ לעבוד סביב הכאב עם תרגילים שלא כואב.

אה... ועוד דבר קטן, תחליף לתוכנית יותר נורמלית שלא תצטרך להרים כבד כל הזמן ולהיפצע.

• פותח/ת השרשור
@elchonon
לא הרמתי כבד כבר שבוע ומשהו האמת, בגלל וירוס קטן וטורדני.
השאלה ששאלתי פה באה ממקום אחר.
ב-2020 חטפתי איזה משהו שאני לא יודע להסביר. כל מה שאני יודע הוא שסבלתי ממה שנקרא "אי סבילות למאמץ" והייתי עם חולשה כללית נוראית ואיומה למשך שנה שלמה.

קודם לכך, הייתי עם דלקת בארבע-ראשי ברגל ימין ולקחתי ארקוקסיה במשך 5 ימים והתאמנתי במהלך נטילת הכדור בעצימות בינונית פלוס.

1. אין לי מושג אם הארקוקסיה לקחה חלק במה שגרם לי לסבול מחולשת שרירים חולנית למשך שנה.
  2. אין לי מושג אם זה נבע מאימון יתר או אי-התאוששות.
אבל כמו שיש מצב שאין כל קשר, יש מצב שכן היה קשר ומפה הפחד שלי.
יש לי שם טנדוניטיס וצריך פיזיותרפיה ואולי זריקת קורטיזון והבנתי שהכדור רק יקל ויכול טיפה לסייע לדלקת להצטמצם.

תשמע, זה לא מקרה שאתה תמיד מקבל בעיות כאלו ואחרות, ובמקרה גם התוכנית שלך זוועה (סליחה על ההגדרה, אין לי אחרת).
אני לא יכול להתעלם ממה שנמצא לנו מול הפרצוף.

יכול להיות שזה לא הגורם היחיד, אולי גם המחסור בשינה או תזונה פחות טובה גם שותפים, אבל בדיוק מהסיבה הזאת צריך תוכנית מתאימה, לאדם עם חוסר התאוששות, צריך להיות עוד יותר זהיר עם התוכנית.

אני זוכר את כל הפציעות שלך, ואת התקופה הקשה שלך, אני עוקב אחריך שנים, וכל פעם שאני מציע לך משהו, אתה מסביר לי שלא הבנתי וממשיך בשלך, וממשיך לסבול, חבל.

אני מציע לך להפסיק לאמץ את האזור, לעבוד עם פיזיותרפיסט, לא ממליץ על תרופות, אבל איני רופא.
ושתעשה פעם בחיים שלך תוכנית אימונים נורמלית ושפויה.

נערך לאחרונה:
הגעתי לתחרות האחרונה עם דלקת בכתף, לא לקחתי תרופות בכלל.
החלפתי לאחיזה צרה, ודחקתי 170 במקום 180.
מי שקורא את זה יכול להבין שאתה מכוון להתעלמות מדלקות והמשך עבודה כרגיל, אבל זה כמובן לא נכון, כי אתה לא יודע באיזה רמה הדלקת אצל האדם השני וייתכן שהמשך אימונים כרגיל זה המתכון הבטוח לקראת החמרת המצב והגעה גם לפציעה.

נערך לאחרונה:
בכוונה רושם מודגש כדי שתבין :

כל כמה ימים אתה מעלה פוסט על פציעה אחרת ....
אז תבין משהו :שום ארקוקסיה ושום gh ושום תרופה לא יעזרו לך . אומנם זה יטפל בפציע נקודתית למספר ימים אבל יחזור שוב .
תרופות לפציעות זה כמו לשים פלסטר על פנצ'ר בגלגל ברכב.

אז מה הבעיה בטח אתה שואל :
אין לך שום בעיה בעיה בגוף מלבד אולי סוג של היפוכונדריה קלה אבל אפשר לחיות עם זה כולנו כאלו בעצם.

ככל הנראה יש לך בעיה בתכניכה של האימונים כמעט בכל התרגילים. וכן רוב האנשים לא יודעים להתאמן
יסלח לי אלחנן אבל משקל כבד לא גורם לפציעות אלא תכניכה לקויה .
פה הבעיה שלך
יכול להיות גם שהמנח של השלד שלך לא נכון והכתפיים לא מבצעות תנוע נכונה ביחד עם ה"סקפולה". סביר להניח שאתה עושה פרס מהטרפז ולא מהרחב גבי . וזה ייצר עומס - בעצם אתה מפריע לעצמך לעשות תנועה נכונה ונפצע.

סביר להניח שאתה לא צעיר ולא עובד על תרגילי מוביליטי גמישות ותווחי תנועה.

זה הבעיה בלבד

כדי לפתור את זה לך איש מקצוע שמבין בכל התחום הזה ולא עוד בודי בילדר ששוקל 115 קילו אלא מישהו שבא מתחום - הפאור ליפטינג/ קינזו טרפיה - מקווה שרשמתי נכון.

בהצלחה בהצלחה
שוב מחדד - שים דגש על המנח של הגוף, עמידה הליכה, צורת ישיבה, מנח הכתפיים באימון- כתפיים אחורה לא קדימה.
מוביליטי גמישות מאמן מבין ואתה על הגל

מי שקורא את זה יכול להבין שאתה מכוון להתעלמות מדלקות והמשך עבודה כרגיל, אבל זה כמובן לא נכון, כי אתה לא יודע באיזה רמה הדלקת אצל האדם השני וייתכן שהמשך אימונים כרגיל זה המתכון הבטוח לקראת החמרת המצב והגעה גם לפציעה.
ממליץ לעבוד סביב הכאב עם תרגילים שלא כואב.
אני מציע לך להפסיק לאמץ את האזור
לא כתבתי להמשיך אימונים כרגיל, כתבתי שעם מה שלא כואב אפשר להמשיך.

הדוגמה שלי עם הכתף, זה שמצאתי תנוחה שלא כואבת והמשכתי איתה.
ככל הנראה יש לך בעיה בתכניכה של האימונים כמעט בכל התרגילים. וכן רוב האנשים לא יודעים להתאמן
ועוד דבר קטן, תחליף לתוכנית יותר נורמלית שלא תצטרך להרים כבד כל הזמן ולהיפצע.
ובמקרה גם התוכנית שלך זוועה (סליחה על ההגדרה, אין לי אחרת).
ושתעשה פעם בחיים שלך תוכנית אימונים נורמלית ושפויה.
כתבתי שהתוכנית שלו בעייתית.
זה שהוא פשוט מרים כבד כל הזמן, זה חלק מהסיבה שהתוכנית בעייתית. אין תכנון שפוי.

וכן, משקל כבד כל הזמן בלי תכנון תגרום פציעה, קוראים לזה ניהול עומסים.
כל המשקלים והסטים והחזרות כאן כמעט אותו דבר, אין כאן פרוגרסוב אובלאוד, רק עוד עבודה כשמתאפשר, חבל.

אמשיך לחפור לך להוריד עצימות, ועוד עם הפציעות והחוסר זמן, לא מבין למה אתה עושה את זה לעצמך.

מתח עם 10 ק"ג ל5×5 זה מה שהייתי עושה.
את הסקוואט הייתי מוריד לפחות ל70 ק"ג.

אבל כבר אמרתי לך 1000 פעמים, אתה הבוס.
אני גם יכול לעשות 180 סקוואט וכל אימון לעלות בחזרה בודדת למשך שבועות, הבעיה שזה נוגד את העקרונות שמניסיון של כל המאמנים נחוץ להתאוששות ראויה.

אם 90 ק"ג ל5×5 זה בדרגת קושי של 8, ואתה מגרד כל אימון חזרה נוספת, אתה לאט לאט עולה לדרגת קושי של 10, ממוצע הקושי שלך הוא 9 ולזמן מאוד ארוך, זה רע לפי כל הדעות.

אתה ממוצע קושי של 8, והדרך זה להתחיל מ6 ולעלות בהדרגה לא איטית מידי ל10. זה המכנה המשותף של כל תוכניות.

לצערי אני מרגיש שאני מדבר לחינם, הרי כבר אמרתי לך את זה, והמשכת עם כל זה. אתה מתלונן שאין לך זמן ומבצע תוכנית שלא מאפשרת נפח גבוה בגלל העצימות המטורפת. אתה מתלונן על כאבים ופציעות, וממשיך בתוכנית שלא מאפשרת התאוששות טובה.

אז תהיה חזק יותר מלפני כן, ואתה תעשה ריסט שוב ותתחיל מ15 ק"ג הפעם במקום 10.

אתה לא מתלונן על פציעות וכאבים, ולא מוגבל בזמן, יש הבדל.

בנוסף, הוא לא מתקדם משמעותית באימונים, מה שאתה עושה עובד.

כשמשהו לא עובד, צריך להיות ביקורתי, לא כשהוא עובד.

בנוסף, את הבלוק שלו הוא מושך ויכול למשוך הרבה יותר מידי זמן.
בתוכניות של סטיב דנובי שמכונה ברשת החברתית prs proformance יש חצאי rpe.

התייאשתי, כואב לראות בחור פצוע בלי זמן מפספס עקרונות כל כך פשוטים.

Rpe זה לא רק כמה נשאר לך, אם אתה מספיק מנוסה אתה יודע כמה אחוזים הrpe נגיד מrm1.

אסביר, כל rpe זה בערך 3% מrm1. אז אם המאמן אמר למישהו עם rm1 של 200 ק"ג לעשות חזרה אחת בrpe8, משוער שזה בערך 188 ק"ג.

אם המאמן אמר לעשות 5 חזרות בrpe7, אז משוער שזה 158 ק"ג.

זה באמת משתנה מתרגיל לתרגיל, ומאדם לאדם.

אבל נגיד מאמן שנותן למתאמן שלו לבצע חמישיה כבדה עם 75% מrm1, הוא במשוער נתן לו סט בrpe6.3.

זאת בהחלט אופציה לפרוגרסיב אוברלואד, אבל אם זה היה אידיאלי היינו רואים יותר תוכניות כאלו.

התוכניות הטובות מקדמות אותך עם הכי פחות משקל על המוט בשביל לאפשר מקסימום התאוששות.
ממש ניסיתי למנוע פציעה, אלו ציטוטים שלי מתוך הבלוג.

בכוונה רושם מודגש כדי שתבין :

כל כמה ימים אתה מעלה פוסט על פציעה אחרת ....
אז תבין משהו :שום ארקוקסיה ושום gh ושום תרופה לא יעזרו לך . אומנם זה יטפל בפציע נקודתית למספר ימים אבל יחזור שוב .
תרופות לפציעות זה כמו לשים פלסטר על פנצ'ר בגלגל ברכב.

אז מה הבעיה בטח אתה שואל :
אין לך שום בעיה בעיה בגוף מלבד אולי סוג של היפוכונדריה קלה אבל אפשר לחיות עם זה כולנו כאלו בעצם.

פה הבעיה שלך
יכול להיות גם שהמנח של השלד שלך לא נכון והכתפיים לא מבצעות תנוע נכונה ביחד עם ה"סקפולה". סביר להניח שאתה עושה פרס מהטרפז ולא מהרחב גבי . וזה ייצר עומס - בעצם אתה מפריע לעצמך לעשות תנועה נכונה ונפצע.

סביר להניח שאתה לא צעיר ולא עובד על תרגילי מוביליטי גמישות ותווחי תנועה.

זה הבעיה בלבד

כדי לפתור את זה לך איש מקצוע שמבין בכל התחום הזה ולא עוד בודי בילדר ששוקל 115 קילו אלא מישהו שבא מתחום - הפאור ליפטינג/ קינזו טרפיה - מקווה שרשמתי נכון.

בהצלחה בהצלחה
שוב מחדד - שים דגש על המנח של הגוף, עמידה הליכה, צורת ישיבה, מנח הכתפיים באימון- כתפיים אחורה לא קדימה.
מוביליטי גמישות מאמן מבין ואתה על הגל
מסכים עם כל מילה.

יש לי Calcific Tendonitis או בפשטות דלקת במפרק ה-Rotator cuff.
הטיפולים האפשריים הם בפיזיותרפיה באופן כזה או אחר ובנוסף גם בארקוקסיה או Brexin.
ארקוקסיה עשתה לי תופעות לוואי. לעם קיבלתי מרשם לברקסין הזה.

אני ממש ממש חושש לקחת את התרופה הזאת.
מישהו התנסה בזה? מישהו מכיר?

אני אישית לא מכיר אותך וזה פעם ראשונה שאני רואה פוסט שלך פה אבל אם באמת אתה סובל מפציעות חוזרות ונשנות אז אתה צריך להסתכל על טכניקה, תוריד משקלים, תעבוד על טכניקה, תצלם סרטונים, תרגיש את השרירים, תבקש מאנשים שיסתכלו עליך, עדיף ״להתפדח״ לצלם או לבקש שמאמן יבדוק את הטכניקה שלך מאשר שתפצע ותשב בבית חודש.

GH פפטידים וכדומה הם דרך מעולה לזרז ולעזור להחלמה מפציעה כל זאת בתנאי שטיפלת בשורש הבעיה ! אם זה טכניקה, מוביליטי או אגו ליפטינג.
אין טעם לשים פלסטר על הברך ואחרי זה לדרוך אקדח ולירות בברך דרך הפלסטר אתה מסכים איתי לא ?

גם לא ראיתי את התוכנית שלך אז אין לי מושג על מה מדברים פה שאומרים שהיא לא טובה אבל אולי כדאי שתלך לספורטרפיסט, פיזיו ספורט רציני לי אישית עזר מאוד.
בנוגע לכל הכדורים שרשמת ? הכל חרא, לא לגעת, הגוף צריך את הדלקת, הדלקת אומרת לך מה לא לעשות, תעלים את הכאב אתה תלך ותרים שוב ותעשה יותר נזק, זה שאתה לא מרגיש את הכאב לא אומר שהאיזור בריא.

ממליץ לך לקחת הפסקה, לך לבעלי מקצוע, אם אתה מתעסק במשפרי ביצועים/GH וכו אז תזמין כמה פפטידים טובים (BPC/TB/GHL-cu) ותתחיל תהליך שיקומי הכולל תוכנית שמתאימה לך.

בהצלחה !

עריכה:
קראתי את כל הלוגים שלך של הפציעה, תוריד עומס ! חד וחלק תוריד עומס !!! אתה מתאמן כבד עם פציעה ואתה לא לומד, משקלים קלים ולפמפם דם לאיזור לא יותר מזה, כל דבר שמגרה כאב להפסיק מיד (העצה הכי טובה שקיבלתי בחיים שלי מפיזותרפיסט ספורט).
לגבי ההסתיידות, תברר על גלי הלם, עושה פלאים.

נערך לאחרונה:
*פיזיוטרפיה*
זאת התרופה היחידה שאתה צריך לקחת, יש המון פיזיוטרפיסטית שמבינים ובאים מעולם הכוח וההרמות ויוכלו לעזור לך, אין שום סיבה שתחיה עם הכאב ואין שום סיבה שתקף תרופות שיחלישו אותך בשביל לטפל נקודתית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית