עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר קשה לי לגדל כזה כרס מלהרים כזה משקל.@elchonon שאתה רואה את זה אתה לא מתפתה לגדל כרס?
עכשיו שאני חושב על זה לא, אני לא מסכים שזה קשור למעמד חברתי קודם כל אלא לאינטליגנציה (קשור אחד לשני הרבה פעמים אבל לא תמיד) ולהבין מה יש לך להפסיד ואם שווה לריב מכות עם מישהו ברחוב על שטויות, זה קודם כל. דבר שני תלוי מה אתה מתכוון "מעמד גבוה" - כאלה עם נהג פרטי, שף פרטי, שליח פרטי שמביא להם הכל לבית וכו' וכו' הם לא נמצאים באינטראקציה עם "פשוטי העם" אז נכון אין להם איפה להיקלע לקטטה, אבל בנאדם סתם דוגמא איזה עובד הייטק או רופא, הוא עדיין הולך לקניון, בנק, דואר, סידורים מדי פעם ויכול להיקלע לויכוח על חניה, תור ועוד, וכאן נכנס מה שאמרתי על אינטליגנציה שיש אנשים שיעדיפו להתרחק ויש שיעדיפו לעשות פוזות שיחשבו שיש להם גדולאתה לא מסכים עם זה שאנשים ממעמד חברתי גבוה לא נקלעים לקטטות
זה לאו דווקא אינטלגנציה,עכשיו שאני חושב על זה לא, אני לא מסכים שזה קשור למעמד חברתי קודם כל אלא לאינטליגנציה (קשור אחד לשני הרבה פעמים אבל לא תמיד) ולהבין מה יש לך להפסיד ואם שווה לריב מכות עם מישהו ברחוב על שטויות, זה קודם כל. דבר שני תלוי מה אתה מתכוון "מעמד גבוה" - כאלה עם נהג פרטי, שף פרטי, שליח פרטי שמביא להם הכל לבית וכו' וכו' הם לא נמצאים באינטראקציה עם "פשוטי העם" אז נכון אין להם איפה להיקלע לקטטה, אבל בנאדם סתם דוגמא איזה עובד הייטק או רופא, הוא עדיין הולך לקניון, בנק, דואר, סידורים מדי פעם ויכול להיקלע לויכוח על חניה, תור ועוד, וכאן נכנס מה שאמרתי על אינטליגנציה שיש אנשים שיעדיפו להתרחק ויש שיעדיפו לעשות פוזות שיחשבו שיש להם גדול
השאלה היא מה אתה מנסה להשיג בכך שאתה יוצא מהרכב.ובוא נאמר את זה חד וחלק,יש מקומות בארץ,שאם מישו יחתוך אותך עם הרכב,לא תצא אליו,ויש מקומות שכן תצא..
המון פעמים זה יתחיל וייגמר,בקללות וקצת ברקסים אחד לשני.השאלה היא מה אתה מנסה להשיג בכך שאתה יוצא מהרכב.
הם חושבים ביזנסשיחשבו שיש להם גדול
אמממ איזה חומר?😅תודה.
היכן אתה קורא את כל החומר על התחרויות וכו?
מאמרים,חוקים,שיאים,מתחרים וכואמממ איזה חומר?😅
אני פשוט עוקב אחרי הספורט אז אני מכיר את הדברים האלה.מאמרים,חוקים,שיאים,מתחרים וכו
לאשה טלחדזה באליפות העולם בטשקנט שנגמרה אתמול, שיא עולם בשתי ההרמות ובטוטאל כמובן. הטוטאל הכי גבוה אי פעם! מדהים
הרבה יותר משתלם לייצר ערך לחברה מאשר להיות עם יכולות של גרר.
לאנשים עשירים בד"כ לא חוסמים את הרכב כי יש להם כסף לחניון או חניה פרטית.
סתם רעיון בקליפת אגוז.
עם השנים אתה מבין שהדחף הפרימיטיבי להיות חזק וגדול משרת אותך רק כשאתה בחזית עם מקומות נמוכים בחברה
בלי להתאמן אני כנראה חזק ממך,קשה להתמיד במכון מותק?
פיתוח כוח הוא מעבר ליכולת של גרר. הכוח האנושי הרב ביותר לא מתקרב לכוח של בעלי חיים שונים.הרבה יותר משתלם לייצר ערך לחברה מאשר להיות עם יכולות של גרר.
לאנשים עשירים בד"כ לא חוסמים את הרכב כי יש להם כסף לחניון או חניה פרטית.
סתם רעיון בקליפת אגוז.
עם השנים אתה מבין שהדחף הפרימיטיבי להיות חזק וגדול משרת אותך רק כשאתה בחזית עם מקומות נמוכים בחברה
הישגים וכסף הם רק הישגים וכסף, שניהם אמצעיים לדברים אחרים חשובים יותר עם הרבה דרכים להגיע לאותה מקום. וכל אחד יבחר דרך אחרת ובעדיפות אישית.זה לאו דווקא אינטלגנציה,
באותו רגע זה כנראה יותר שאלה של מה יש לך להפסיד.
כי אינטלגנציה היא אמצעי ולא מטרה.
ברגע האימפולסיבי יש לך משוואה של רווח מול הפסד, בלי זמן לחישובים מרחיקי לכת אלא של השוואה בין שתי "מסות".
אנשים חכמים יותר, חופפים יותר עם הישגים ועם כסף.
אז בפועל יש להם פחות מוטיבציה להתנהג בצורה מטופשת או להתנהג בצורה שתקרב אותם לסיטואציה מטופשת.
בכל מקרה ככלל, יש חפיפה מאוד גדולה, בין מצב כלכלי לבין הסכנה שלך.
כי זה גם לא דומה אם אתה הולך לדואר בפריפריה או במרכז תל אביב.
ואני מנסה לההצביע על כך שהברבריות והתודעה הברברית, משרתת ומגויסת יותר בשכבות חלשות.
אני מרגיש שבחיים הפיזיק שלי שירת אותי בהקשר הזה של ביטחון פיזי ממש מגיל קטן כי תמיד היה פער לטובתי,
אבל אם הייתי גדל ונמצא בסביבה יותר איכותית, לא הייתי צריך את השירות הזה.
אני חושב שזה הגיוני שבפורום יהיו יותר אנשים שהצורך לרכוש יתרון פיזי מעסיק אותם, ולכן עם כל ההומור, אני חושב שכן חשוב לפתח את המודעות הזאת של מה באמת שומר עליך בחיים, לטפח יכולת אלימה, או להתרחק מחברה אלימה
דבר ראשון סטרס זה לא רע, זה מניע חזק וחשוב, ואנשים מוצלחים יודעים לייצר סטרס עצמי להשיג מטרות ולהגיע רחוק.יש קשר בין מעמד חברתי לבין סטרס, ובין סטרס להתנהגויות הישרדותיות.
ג'ורדן פיטרסון מדבר על זה שאנשים ממעמד גבוה מתנהגים באהדת יתר לכל מיני דברים שמסכנים את החברה,
כמו מהגרים למשל (לא זוכר את הדוגמאות שלו, אלא מנסה לתת דוגמה בעצמי לשם החידוד),
וזה מהסיבה שהם לא משלמים את המחירים של אונס שוד ואלימות, כי הם שוכנים במגדל השן
אי אפשר*ורשמתי שלא יבוא על חשבון בריאותי
למה?אי אפשר
תקנתי לךלמה?
יש שמנים שהם ללא מחלות עדיין
ללא פעילות גופנית אז אוליתקנתי לך
זה לא משנה פעילות גופנית או לא מוזמן לקרוא על הסכנות שבהשמנה (עם ובלי פעילות גופנית)ללא פעילות גופנית אז אולי
גם רזה יכול לפתח סכרת לדוגמא
שוב שמן זה לא מחלה
אני שמן והמרקרים שלי בסדר גמור