עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
BPC-157/TB-500/GHK-Cu/Anavar/Deca
ננדרולון
אנאבר מחזק את הגידים ? 😲חשוב לציין שNan רק מסוואה את הבעיות במפרקים וגידים, אחרי שתפסיק לקחת הבעיות יחזרו ואף חריפות יותר.
שאר הפפטידים שהצעתי ואנאבר, מרפאים את הבעיה ומחזקים את הגידים.
כן, הוא בין החומרים הכי חזקים לסנטוז קולגן בגוף.אנאבר מחזק את הגידים ? 😲
דרך אגב, בארהב קראתי שיש רופאי אנדו שנותנים דקה לטיפול לכאבי מרפקים בהנחה שאתה על trt.
איזה מינון? איך זה השפיע על הפוריות שלהם?למשך שנה
תחפש את המחקר לא זוכר להגיד לך הכל לפרטי פרטים אני רק זוכר שהיה כמה מינונים, כבר ב5 מג זה נמצא אפקטיבי, 10מג היה הכי אפקטיבי עם תופעות לוואי הכי מינימליות.איזה מינון? איך זה השפיע על הפוריות שלהם?
האם זה יכול להועיל לאדם בוגר?
אגב, שמעתי שבולד מעולה לעניין
וסתם לידע כללי יש פה קאץ
טסט שלעצמו לפי מחקרים פוגע בסנתוז קולגן
נשמע מדהים אם אפשר לרפא צלקות עם 15 מג אנאבר למשך שנה ללא כל פגיעה אחרת בפוריות ושות' למרות שנשמע too good to be trueתחפש את המחקר לא זוכר להגיד לך הכל לפרטי פרטים אני רק זוכר שהיה כמה מינונים, כבר ב5 מג זה נמצא אפקטיבי, 10מג היה הכי אפקטיבי עם תופעות לוואי הכי מינימליות.
השפעה אני בטוח שיש לזה, השאלה זה כמה.נשמע מדהים אם אפשר לרפא צלקות עם 15 מג אנאבר למשך שנה ללא כל פגיעה אחרת בפוריות ושות' למרות שנשמע too good to be true
Five-Year Outcomes after Oxandrolone Administration in Severely Burned Children: A Randomized Clinical Trial of Safety and Efficacy
זה המחקר, לצערי לא מצאתי שם אזכור ל lh או fsh, השאלה היא אם לאדם הבוגר ניתן ליישם דבר שכזה ללא פגיעה בהורמונים, אשמח אם תמצא לי לזה תשובה, במחקר אין מידע לגבי הנושא, לא נראה שבדקו את זה בכלל
אנדרול במינון 100 מג לא יפגע לך בפוריות (בציר) לתקופה ארוכה אז מאמין שאנאבר עד מינון 10/15 גם.נשמע מדהים אם אפשר לרפא צלקות עם 15 מג אנאבר למשך שנה ללא כל פגיעה אחרת בפוריות ושות' למרות שנשמע too good to be true
Five-Year Outcomes after Oxandrolone Administration in Severely Burned Children: A Randomized Clinical Trial of Safety and Efficacy
זה המחקר, לצערי לא מצאתי שם אזכור ל lh או fsh, השאלה היא אם לאדם הבוגר ניתן ליישם דבר שכזה ללא פגיעה בהורמונים, אשמח אם תמצא לי לזה תשובה, במחקר אין מידע לגבי הנושא, לא נראה שבדקו את זה בכלל
אנדרול 100 מג באדם בוגר למשך שנה רצופה לא יפגע לך בפוריות?אנדרול במינון 100 מג לא יפגע לך בפוריות (בציר) לתקופה ארוכה אז מאמין שאנאבר עד מינון 10/15 גם.
המחקר בוצע למשך חצי שנה. ערכי כבד עלו אבל חזרו לעצמם לאחר חודש ללא שימוש.אנדרול 100 מג באדם בוגר למשך שנה רצופה לא יפגע לך בפוריות?
I find it hard to believe
חוץ מזה שזה יהרוג לך את הכבד
כל סטרואיד אוראלי יגרום לעליהה באינזמים ותפקודי כליות, אם המינון הוא רציונלי ובגבול ״הטעם הטוב״ גם הכבד וגם הכליות יחזרו לתפקוד רגיל לאחר הפסקת השימוש כיוון שהחומר ״הרעיל״ כבר לא מתפלטר דרכם.המחקר בוצע למשך חצי שנה. ערכי כבד עלו אבל חזרו לעצמם לאחר חודש ללא שימוש.
Effect of Oral Anabolic Steroid on Muscle Strength and Muscle Growth in Hemodialysis Patients
רק הערה, שים לב שהמחקר עם 100 מג אנדרול בוצע על אנשים שעושים דיאליזה.ברגע
כל סטרואיד אוראלי יגרום לעליהה באינזמים ותפקודי כליות, אם המינון הוא רציונלי ובגבול ״הטעם הטוב״ גם הכבד וגם הכליות יחזרו לתפקוד רגיל לאחר הפסקת השימוש כיוון שהחומר ״הרעיל״ כבר לא מתפלטר דרכם.
הבעיה מתחילה כשאתה במינון גבוהה ביותר, מינון שהורס את הכבד והכליות לפני שהם מספיקים לחדש את עצמו(כבד) או לפלטר את החומר(כליות) ואז נוצר מצב של מוות תאי, כבד זה פחות קריטי כי הוא מחדש את עצמו AKA בונה את התאים שלו מחדש.
כליות הם הבעיה האמיתית כיוון שברגע ש״מתה״ לך כליה אז היא לא יכולה להתחדש.
מנגד אתה גם יכול אבל להסתכל על כרטיס באמסטד, לבחור יש כליה אחת והוא מנצח אולימפיות אחת אחרי השניה, תיאוריה שלי זה שהוא פשוט נמנע מאוראלים שהמטבוליזם העיקרי שלהם הוא כליות, כדוגמא = אנאבר.
תשלב פפטידים הכי טוב.הורדות ידיים אחי הלחץ העחקרי הוא על הגידים אם החומרים הלחץ עלייהם גובר משמע ניהיה דלקות,
חשבתי לשלב לסייקל הבא שלי חוצא שמחזק ותומך בגידים במהלך העומסים