הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

My protein

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
מישהו הזמין לאחרונה?
הגיוני שק 5 קילו חלבון רגיל ב 400 שקל? יעני 100 פאונד יותא לי כי הוא מחייב אותי לקחת משלוח אקספרס, גם לכם זה ככה? והאם זה נתקע במכס? כי אולי צריך להוסיף למחיר הסופי מעמ של 17 אחוז גם לא?

או לחלופין, מכירים אתר אחר לקניית חלבון במחיר משתלם? דגש על חלבון מוכר כמובן שיעשה את העבודה, פשוט מחפש מחיר טוב. תודה

מה זה MP ? הכוונה לmuscle pharm? איך אני מזמין מהאתר שלהם? זה לא נותן לי להזמין, רק מבקש שאני אצור איתם קשר במייל...
אני מחפש להזמין את האבקה הזו ולא מוצא בשום מקום. פעם קודמת הזמנתי מטבע בריא אבל אזל המלאי אצלהם
Myprotein חבר
רשום בכותרת של האשכול.

Myprotein חבר
רשום בכותרת של האשכול.
אה סורי טעות שלי.
בכל אופן, איך הם מבחינת איכות האבקה? טובים? או שהם פופולריים פה בגלל המחיר בעיקר? אני מחפש אבקה טובה עם יחס גבוה של חלבון ואשמח להמלצה אם יש לך

אה סורי טעות שלי.
בכל אופן, איך הם מבחינת איכות האבקה? טובים? או שהם פופולריים פה בגלל המחיר בעיקר? אני מחפש אבקה טובה עם יחס גבוה של חלבון ואשמח להמלצה אם יש לך
טובים אם אתה לוקח את הטעמים הנכונים.
מחיר הכי טוב בשוק.

יצא לל לטעום את הקרם עוגיות שלהם? מקווה שלא אתאכזב זה 5 קילו 😃
זה ההתרשמות שלי מהקרם עוגיות:
Cookies and Cream - 7/10 טעם של וניל, הטעם טוב סה"כ אבל לא מה שהייתי מצפה מטעם קרם עוגיות, אם הייתי רוצה וניל הייתי קונה וניל.
ותעבור על השרשור שם יש עוד לא מעט חוות דעת

מאיזה מחיר בשקלים דורשים תשלום מע''מ בארץ ?
75 דולר, בשקלים זה משתנה לפי שער הדולר. הבעיה שאם עברת את ה 75$ החברות שילוח בארץ כנראה ידרשו בנוסף למע"מ עוד עמלות שקריות כלשהן כך שייצא שתשלם סתם סכום מופקע, אם זה היה רק 17% מע"מ זה עוד לא נורא.
פשוט כשאתה מזמין תבדוק כמה זה 75 דולר בשקלים ואני מציע שתיקח קצת "מרווח בטחון" משם ולא תזמין ב 74.90$ למשל כי עד שזה ינחת שער הדולר ישתנה ואולי זה כבר יהיה מעל 75$ ויחשבו לפי השער ביום הנחיתה.

נערך לאחרונה:
חחחחחח סבבה כבר מעודד 😃
יש המלצות לטעמים נוספים?
כאחד שטעם את הקרם עוגיות העדכני, זה יותר כמו וניל לייט. יש לו יתרונות יחסית - הוא מתערבב בקלות, לא מקציף, וקל להוריד בגרון
אבל מבחינת טעם הוא מהנחותים. זה לא שהוא מגעיל הוא פשוט לא טעים כי הטעם שלו יחסית חלש ולא מובן

כדאי להזמין מmy protein שוב עכשיו או שעדיף לחכות בגלל הקטע עם ההגבלות?

מה זה MP ? הכוונה לmuscle pharm? איך אני מזמין מהאתר שלהם? זה לא נותן לי להזמין, רק מבקש שאני אצור איתם קשר במייל...
אני מחפש להזמין את האבקה הזו ולא מוצא בשום מקום. פעם קודמת הזמנתי מטבע בריא אבל אזל המלאי אצלהם
myprotein

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית