אחר דיימטייז בננה

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
היום טעמתי פעם ראשונה:
ריח:עושה חשק לשתות את כל החלבון שיש בדלי .10/10
עירבוב:מתערבב מעולה:10/10
טעם:ללא ספק החלבון הכי טעים שטעמתי.10/10
כרגיל דיימטייז מפתיעים לטובה.
לפי דעתי הבננה יותר טעים מהקפה מוקה.

הבננה מעולה... כרגע לפי הטעמים שטעמתי אני מדרג אותם ככה

קפה-מוקה > טופי-קרמל > בננה/פינה-קולדה

כולם טעימים בטירוף

• פותח/ת השרשור
אני גם טעמתי את 4 הטעמים האלה ואני מדרג ככה:
בננה-קפה מוקה-טופי קרמל(היום נגמר הדלי)-פינה קולדה.
\

הבננה מעולה... כרגע לפי הטעמים שטעמתי אני מדרג אותם ככה

קפה-מוקה > טופי-קרמל > בננה/פינה-קולדה

כולם טעימים בטירוף

הטעם שלך קלע בדיוק למדד המכירות של הדיימטייז,הטעמים לפי הסדר אלה הטעמים שהכי נמכרים:)

טעם שהפתיע לטובה מאד הוא השוקולד של דיימטייז,חיסלו את כל המלאי! ללא ספק השקיעו בשוקולד-פשוט להיט!

דיימטייז בננה טעים מהאופטימום!!

איך הוא בהשוואה לאופטממום בננה? דומה? פחות טוב יותר טוב?

מהתגובות הדיימטייז בננה טעים יותר ללקוחות מאשר האופטימום בננה.על זה תוסיף שבדימטיז בננה אין צבע מאכל צהוב כמו באופטימום,צבע מאכל צהוב נחשב מאד לא בריא,לכן זאת עוד סיבה שלקוחות מעבר לטעם הטוב של הדיימטייז יעדיפו אותה על האופטימום בגלל שאין בה את הצבע מאכל שיש בבננה של אופטימום.

אתה באמת מיוחד 😃 הקפה מוקה נמכר אצלנו כמו לחמניות טריות :)שים לב שכל מי שכתב באשכול הזה אוהב את הקפה מוקה:) אבל ללא ספק זה עניין של טעם ותמיד יהיו כאלה שלא יאהבו טעם מסוים אך יאהבו טעם אחר.

מסכים איתך שהטופי קרמל מעולה!!

נערך לאחרונה:
הקפה פצצה
פינה קולדה נחמד

הזמנתי קפה + שוקו
אם השלד לא ישגע אותי שאני אביא לו פח אחד אז נטעם את השוקו

ואללה לא נגמרים לי הדליים שלי כרגע, לא יצא לי לטעום מפה כלום :( אולי שנה הבאה כשאני אחזור להתאמן (או שלא 😛)

ואללה לא נגמרים לי הדליים שלי כרגע, לא יצא לי לטעום מפה כלום :( אולי שנה הבאה כשאני אחזור להתאמן (או שלא 😛)
תגיד אתה שומר תזונה וכאלה\מגביל את עצמך בזמן שאתה לא מתאמן או שאתה זורם עם הכל ואוכל מה שבא?🤡

את האמת קורה מחזה מדהים.
1. מאז שהפסקתי להתאמן לא ירדתי ולא עליתי במשקל
2. לא ירדתי בשריר (כנראה אבל בכוח), לפחות לא מבחינה ויזואלית שאני יכול לראות, אני לא מודד היקפים וכו' כי זה GAY
3. אני אוכל רגיל, פעם בשבוע בחוץ, לפעמים פעמיים, קינוח אחרי ארוחת ערב כמו אנשים "רגילים"...
יש ימים שאני אוכל ממש מעט אולי 1000 קלוריות כי סתם לא בא לי/אין לי זמן, לדוגמה בתקופת המבחנים אכלתי דיי מעט כי הייתי לחוץ + לא היה לי זמן לנשום.
בגדול אני לא מסתכל מה אני אוכל יותר מדי, זה לא ממש מעניין אותי, אני כרגע סיימתי את המבחנים ורוצה לרדת איזה 10 ק"ג עד הסמסטר הבא כי זה הזמן היחיד שיש לי ואז אני חושב שאשר סביב ה 85-87 ק"ג FOR GOOD או עד שישמעם לי ממש ונתחיל להזריק LOL

איך אמר אייל גולן..גם מי שאוכל כל יום סטייק רוצה להתפנק מידי פעם בפרוסה עם שוקולד 😃

הקפה מוקה מדהים כמו שכולם כתבו פה אך ברור שכל טעם בסוף נמאס קצת..תגוון..תיקח טופי קרמל או בננה בפעם הבאה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית