הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

tbol vs dbol vs sdrol

Wargreymon198

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
9
53
5
דונו ...
מה יותר עדיף
אני שוקל להוסיף אוראלי לסייקל טסט 500.
וכרגיל כל אחד נהיה פרופסור ..
דיבול יעשה אותך בלון מים ...
סופרדרול גורם לגינו
טיבול לא תרגיש כלום
דונו
אני הבנתי שטיבול זה דיבול בלי המים ובלי תופעות לוואי אסטרוגניות .

היום יש עידן חדש ,כנים לגבי השימוש ומשקרים לגבי המינונים .
אז מי שאומר שהוא טבעי בדכ טבעי?
אני פה בפורום מ2018 ואני עוקב אחריי משתמשים,הסרג הזה היה פותח אשכולות ובלה בלה ולטענתו טבעי,אז מה זה גנים?

תגיד כל מי שטוען שהוא טבעי הוא טבעי? לא מדבר על דוגמני פיטנס שמתפרסמים מהשקרים אלא מאנשים אנונימים
נגיד הבחור שהושעה סרג הזה טוען שהוא טבעי למרות שלושבים שלא
בתור אחד שעל חומר מה דעתך?
שונא שקרנים
לא, והמסיבות המובנות.. כרגע החברה תופסת סטרואידים (במיוחד כשמזריקים את זה) כמשהו אנומלי. גם בעבודה אם אני אגיד שאני משתמש בזה, יש מצב שאני מכניס את עצמי לפינה בה ישפטו אותי ויהיה קשה לי לקבל קידום.

אז כרגע אני משאיר את הסוד לעצמי. זה לא שאני משתמש בזה למטרות רווח על חשבון אחרים אז מבחינה מוסרית אני לא רואה בזה בעיה.

• פותח/ת השרשור
הדירוג שלי
סופר דרול -הכי קרוב לטרן שיש מבחינת חדות השייפ ,הכוח,והיכולת לבנות שריר בגרעון קלורי.
רעילות אוברייטד תלויות מינון.
מלך הunkeepable gains.
טיבול-לקחתי 3 ברנדים שונים כדי להבין שזה לא אני זה פשוט חומר חלש .
דיבול- החיה הכי מסריחה בטבע ,חיה שתמיד תחיה בצורה של לבד ,שתלך לאלף עזאזל החיה הזה.
,
מה אומר על פרימו ? מחפש משהו לטווח הארוך שיבנה רמקת שריר לא fake gains

לא, והמסיבות המובנות.. כרגע החברה תופסת סטרואידים (במיוחד כשמזריקים את זה) כמשהו אנומלי. גם בעבודה אם אני אגיד שאני משתמש בזה, יש מצב שאני מכניס את עצמי לפינה בה ישפטו אותי ויהיה קשה לי לקבל קידום.

אז כרגע אני משאיר את הסוד לעצמי. זה לא שאני משתמש בזה למטרות רווח על חשבון אחרים אז מבחינה מוסרית אני לא רואה בזה בעיה.
סרג טבעי לדעתך?

איך התוצאות וההרגשה לעומת טבעי?
תוצאות טובות מבחינתי, ההרגשה פי אלף יותר טובה מטבעי.
הבנץ' שלי השתפר משמעותית והידיים פחות או יותר. אפשר להגיד שקצת העדפתי יותר כוח מאשר בילדינג אז מבחינת מסת שריר במקומות החלשים שלי(כתפיים/ידיים וחזה) עליתי אבל לא יותר מדיי.
מסה הבאה(סייקל הבא) אני כבר כנראה אתחיל אצל מאמן ואחלק את זה ככה שאשקיע טיפה יותר בבילדינג על מנת לעלות יותר במסת השריר.
באופן מוזר, השרירים הרבה יותר תפוסים מאשר הייתי טבעי. לוקח לשרירי החזה שלי 4 ימים עד שהם משתחררים.
ללא ספק מרגיש את זה גם.

הבנץ' שלי השתפר משמעותית והידיים פחות או יותר. אפשר להגיד שקצת העדפתי יותר כוח מאשר בילדינג אז מבחינת מסת שריר במקומות החלשים שלי(כתפיים/ידיים וחזה) עליתי אבל לא יותר מדיי.
מסה הבאה(סייקל הבא) אני כבר כנראה אתחיל אצל מאמן ואחלק את זה ככה שאשקיע טיפה יותר בבילדינג על מנת לעלות יותר במסת השריר.

ללא ספק מרגיש את זה גם.
מעולה
תגיד זה תחום שהוא רק של גנים? נגיד הסרג הזה טען שהוא טבעי תמכיר תבחור? דובר אמת או שקר מהניסיון שלך בתור טבע ובתור לא

ללא ספק מרגיש את זה גם.
מרקרים עשית במהלך? או שתעשה רק בסיום?
היו דברים לא נעימים? פצעונים/עור שומני/עצבנות/דכדוך/זקפות לא מבוקרות/חרמנות אקסטרה/גודל אשכים?

תכנס ישר לסייקל שני? או מעט מנוחה?
הטסט ל׳גיט או אנדר?
היית משנה משו? בראייה לאחור?

*כמובן שאם לא בא לך לשתף,אני מבין 😃

כן אבל אם צריך להמר זה הכוונה
גם לי לא אכפת אני סתם שואל אם אתחיל סייקל אוכל לעקוף אותו או משהו בסגנון?
מה נתפס לך על הבנאדם?
איך משפיע עליך אם הוא טבעי או לא?

כי ילדים אחרים רואים וחושבים שיש להם בעיה במידה והוא טבעי, בגלל זה זה מעניין מעצבן שקרנים
עזוב,אל תילחם במלחמות שלא קשורות אלייך

לאן אפשר להגיע
כמה שאתה חושב שמשהו גרוע,תמיד יהיה גרוע ממנו..
וזה טיפ,ממני (חינם)
אם ההמטוקריט מרקיע שחקים?
נו ו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית