אחר GH

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
הגיעו לי קיטים של GH 😃

יש שני סוגים, הראשון עם המכסה הכחול, זה נקרא
HGH GENERIC BLUE TOPS 191A - זה הGH הרגיל ללא שום פירמה.
ויש את השני ה RED TOPS שהוא פירמה הנקראת THANKTROPIN, של חברת Saienke Pharms China
כל קופסא קטנה נקראת קיט, קיט מכיל 100IU, בקיט יש 10 ויאלים שיש בכל ויאל 10IU, כדי להשתמש בהם, בדומה ל HCG יש להוסיף מים בקטריאוסטטים.
GH מזריקים תוך שרירי או תת עורי, עם מזרק אינסולין.
לידיעה, אין דבר כזה סייקל GH, אפשר לקחת GH כל הזמן, כדי לראות תוצאות צריך לקחת GH לפחות חצי שנה, מינון של GH למטרות ANTI AGING/FAT LOSS בין 2-4IU ליום, מינון GH למטרות מסה 5-7IU ליום, מעבר למינון 10IU ליום יש סכנה של גדילת עצמות וחלקים אחרים בגוף.
ההבדל בין הבלו טופס לטנקטרופין זה ה PURITY של החומר, ז"א האיכות של החומר, בשניהם יש 10IU לכל ויאל. אבל אפשר לומר שהבלו טופס זה כמו אנדרגראונד והטנקטרופין זה פארמה.

אני מתחיל מהיום להשתמש בטנקטרופין במינון של 2IU ליום, עם הזמן אני אעלה את המינון.

תמונות:
dscn0515kr9.jpg

dscn0516ru2.jpg

dscn0517pz7.jpg

אני מצאתי רק על עכברים ושם כן התחרשה היפרפלזיה, על בני אדם בני נוער או כאלו בטווחי גיל ה20 לא מצאתי מחקר.

Machinehead, מאיפה הבאת ש IGF1-lr3 יוצר SHUTDOWN באיברים בגוף? אתה בדר"כ מזריק ישירות לשריר המגורה, IGF1-lr3 יגרום לפיצול תאי בכל תא בגוף שאליו הוא יתחבר, או יותר נכון בכל תא שמעודדת בו גדילה.
אחרי חודש צריך להפסיק? למה? (תלוי גם במינונים) ד"א מה הבעיה להשיג קיטים של IGF? ועוד לך? אני מתפלא עליך, יותר פשוט להשיג את הקיטים של עשר * 100mcg מאשר ויאל של 1mg.

ד"א ההפרשה של IGF כתוצאה מהפרשת GH היא דיי זניחה, מה גם שמדובר ב IGF שפועל למס' דקות מועטות, בניגוד לlr3 שהוא בעל זמן חיים ארוך בהרבה.

ההפרשה של IGF כתוצאה מGH היא לא "זניחה" (הרמות של IGF1 עומדות בקורלציה טובה לרמות הGH), עובדה שלIGF יש השפעה פיזיולוגית נרחבת. כמובן שזה "זניח" בהשוואה להזרקות, כמו שהטסט' הטבעי הוא זניח ביחס למה שאתה מזריק. לכל ההורמונים אין זמן פעולה ממושך יותר מדי, יש turnover כל הזמן.

בכל אופן, תבינו - IGF וGH לא יכולים לגרום להיפרפלזיה בכל תא מהסיבה הפשוטה שלא לכל תא יש יכולת חלוקה. קחו קרדיומיוציט (תא שריר לב), שימו באמבטיה של GH וIGF ומה שתרצו, לא תקבלו היפרפלזיה. התא כן יכול לגדול (היפרטרופיה).

• פותח/ת השרשור
Machinehead, מאיפה הבאת ש IGF1-lr3 יוצר SHUTDOWN באיברים בגוף? אתה בדר"כ מזריק ישירות לשריר המגורה, IGF1-lr3 יגרום לפיצול תאי בכל תא בגוף שאליו הוא יתחבר, או יותר נכון בכל תא שמעודדת בו גדילה.
אחרי חודש צריך להפסיק? למה? (תלוי גם במינונים) ד"א מה הבעיה להשיג קיטים של IGF? ועוד לך? אני מתפלא עליך, יותר פשוט להשיג את הקיטים של עשר * 100mcg מאשר ויאל של 1mg.

ד"א ההפרשה של IGF כתוצאה מהפרשת GH היא דיי זניחה, מה גם שמדובר ב IGF שפועל למס' דקות מועטות, בניגוד לlr3 שהוא בעל זמן חיים ארוך בהרבה.

אני קצת מכיר טוב את השוק, כרגע אין אפשרות להשיג קיטים של 100MCG, אם אתה יודע, אז תשלח לי בבקשה ה"פ לגבי זה.

ההפרשה של IGF כתוצאה מGH היא לא "זניחה" (הרמות של IGF1 עומדות בקורלציה טובה לרמות הGH), עובדה שלIGF יש השפעה פיזיולוגית נרחבת. כמובן שזה "זניח" בהשוואה להזרקות, כמו שהטסט' הטבעי הוא זניח ביחס למה שאתה מזריק. לכל ההורמונים אין זמן פעולה ממושך יותר מדי, יש turnover כל הזמן.

בכל אופן, תבינו - IGF וGH לא יכולים לגרום להיפרפלזיה בכל תא מהסיבה הפשוטה שלא לכל תא יש יכולת חלוקה. קחו קרדיומיוציט (תא שריר לב), שימו באמבטיה של GH וIGF ומה שתרצו, לא תקבלו היפרפלזיה. התא כן יכול לגדול (היפרטרופיה).

עזוב חומרים, מיתרחשת היפרפלזיה בשרירי שלד אחרי גיל ההתבגרות ? כתוצאה מאימונים כמובן.

עזוב חומרים, מיתרחשת היפרפלזיה בשרירי שלד אחרי גיל ההתבגרות ? כתוצאה מאימונים כמובן.

תשובה עקרונית - לא. גם בגיל ההתבגרות לא. יכול להיות שתמצא מחקרים שמראים שבעקבות מצבים מסויימים (הרבה חומרים ואימונים כבדים וכו') התרחשה היפרפלזיה אבל זה לא משמעותי.

בגיל ההתבגרות לא??? אני לא מבין מגיל 0 התאים רק עולים בנפח ולא במספר?
לפי מה שאני יודע אין לזה תשובה עדיין חד משמעית בכלל, אולי אתה יודע משהו אחר.
לפי מה שאתה אומר, מספר תאי שריר שנולדנו איתם ילווה אותנו כל החיים (כמו תאי עצב) ? או שלימדו אותי לא נכון או שלא הבנתי וזכרתי לא נכון.

http://www.mesomorphosis.com/articles/anthony-roberts/peptides.htm
הסבר ארוך כאורך הגלות איך עובד HGH. זה מעניין לראות כמה העסק מורכב, כמה עדיין לא יודעים. בכל מקרה, בשום מקום הוא לא מזכיר היפרפלזיה כמנגנון כלשהו שמופעל לצורך היפרטרופיה. בכלל, הוא מסביר למה עדיף IGF-1 (כ Lr3IGF ו MGF ליתר דיוק) למטרות פיתוח גוף, מסביר איך להשתמש בזה, ושולח אנשים ברמה שלנו, בכלל, לסטרואידים פשוטים...
IGFBP-4! ידעתי שבגללו צריך להשקיע בחלק האקסצנטרי של התנועה!😛

בגיל ההתבגרות לא??? אני לא מבין מגיל 0 התאים רק עולים בנפח ולא במספר?
לפי מה שאני יודע אין לזה תשובה עדיין חד משמעית בכלל, אולי אתה יודע משהו אחר.
לפי מה שאתה אומר, מספר תאי שריר שנולדנו איתם ילווה אותנו כל החיים (כמו תאי עצב) ? או שלימדו אותי לא נכון או שלא הבנתי וזכרתי לא נכון.

כן, נולדים עם מספר קבוע של תאי שריר. התשובה היתה מאוד חד משמעית, היום קצת מערערים על זה כי מצליחים להראות שבמצבים מסויימים יש תאי גזע שמתמחים להיות תאי שריר/עצב, אבל אלה לא תהליכים משמעותיים ברמת המאקרו.

כן, נולדים עם מספר קבוע של תאי שריר. התשובה היתה מאוד חד משמעית, היום קצת מערערים על זה כי מצליחים להראות שבמצבים מסויימים יש תאי גזע שמתמחים להיות תאי שריר/עצב, אבל אלה לא תהליכים משמעותיים ברמת המאקרו.

איך יודעים לאילו תאים בגוף יש יכולת חלוקה או לא? בעיקרון IGF יגרום לפיצול תאי בכל תא(עם יכולת חלוקה) שיווצר איתו קשר? ותאים ללא יכולת חלוקה, תווצר בהם היפרטרופיה? אתה יכול להסביר את התהליך ברמת התא?

עוד שאלה, יש מצב שנקח איבר מסויים של בנאדם מול אותו איבר של בנאדם אחר, יכול להיות שבאיבר של בנאדם א' יהיו תאים עם יכולת חלוקה ובאיבר של אדם ב' לא יהיו תאים עם יכולת חלוקה?

יש כלל עקרוני בביולוגיה שאומר שככל שתא ממויין יותר, הוא מתחלק פחות. למשל, תאי גזע נחשבים "לא ממוינים" - הם יכולים להפוך לכל סוג של תא ויש להם יכולת חלוקה אדירה. כשהתא מתחיל "להתמחות" לתפקיד מסויים, ככל שהוא מתקדם בהתמחות שלו הוא מאבד מיכולת החלוקה שלו. תאי עצב ותאי שריר הם מאוד ממויינים ואינם יכולים להתחלק. אפשר לבדוק את זה בכל מיני פרוטוקולים כאלה ואחרים.

תאים ללא יכולת חלוקה עוברים היפרטרופיה, היפרטרופיה תלויה פשוט בייצור של מוגבר של חלבונים בתא. חלוקת התא היא תהליך שונה ומורכב יותר שלא כל תא מסוגל לעשות. בעקרון IGF1 יכול לגרום לגדילה של תאים ולחלוקה שלהם (במידה והם יכולים) אבל זה תלוי בכמות הIGF1 ובעוד פקטורים (זמינות של חומרי מזון, גורמי גדילה אחרים וכו').

לא יכול להיות שאצל אדם מסויים סוג מסויים של תאים יהיה בעל יכולת חלוקה ואצל אדם אחר לא (אלא אם כן מדובר בפתולוגיה ספציפית).

m0sh3, תודה רבה.

בעיקרון IGF יגרום לפיצול תאי \ היפרטרופיה במידה והתא נמצא במצב מסויים? הוא חייב גירוי כלשהוא? נגיד ונזריק IGF באוזן, אפשר להגדיל אותה? (תיאורטית), ז"א שאם אני אזריק IGF בשריר, הוא יגדל גם אם אני לא אתאמן? או שתיהיה יכולת גדילה גדולה יותר אם אני יוצר גירוי כלשהוא באזור שבו אזריק? עד לאיזה מצב ניתן להגדיל תאים? ולמה מפתחי גוף לא עושים שימור מוגבר ב IGF באזורים פחות מפותחים שלהם, בעיקרון ניתן ליצור פרופורציות מושלמות בעזרת IGF?

בעקרון גדילה/התרבות של תאים תלויה באינטגרציה של הרבה סיגנלים, כאשר IGF מטה את הכף לכיוון של גדילה והתרבות. התא לא חייב גירוי, IGF הוא הגירוי לצורך העניין. אם גם תתאמן וגם תזריק כמובן שתגדל יותר. גם טסט' גורם לגדילה ללא אימונים, אבל אימונים יגבירו את התוצאות.

אפשר להגדיל תאים עד רמה מסויימת ואז אי אפשר להמשיך, הסיבות לזה לא ברורות לגמרי (רוב המחקר בנושא הזה נערך על שריר הלב שעושה היפרטרופיה בשביל לפצות על מצבי חולי מסויימים).

אם תזריק IGF לשריר מסויים, הוא לא ישאר רק שם, הוא יגיע בסופו של דבר לזרם הדם - כמו כל חומר שתזריק לגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית