הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נראה לי הכדורי omega 3 של myprotein הכי טובים שיש

לא מומלץ להזמין אומגה 3 מהאינטרנט..עדיף להזמין אמגה 3 הגליל מהארץ(זה נשמר בקרור) או כל חברה אחרת ששומרת בקירור וככה זה פחות מתחמצן. אי אפשר לדעת אם זה נשמר בתנאים טובים בהובלה לארץ (קירור\טמפרטורה)

אומגה 3 גליל טריה מהמקרר

להזמין אמגה 3 הגליל מהארץ(זה נשמר בקרור) או כל חברה אחרת ששומרת בקירור וככה זה פחות מתחמצן. אי אפשר לדעת אם זה נשמר בתנאים טובים בהובלה לארץ (קירור\טמפרטורה)

ידוע אם אלטמן שומרים? ראיתי על האריזה שהם מוסיפים נוגדי חמצון אז מניח שלא

ידוע אם אלטמן שומרים? ראיתי על האריזה שהם מוסיפים נוגדי חמצון אז מניח שלא
אני לא יודעת להגיד לך איך הם מאחסנים ומייצרים, בגדול זאת חברה מוכרת , הם כן רושמים לאחסן בקירור לאחר הפתיחה, אם כבר רכשת את האומגה 3 שלהם,אז פשוט תשמור את זה במקרר

כדאי לקרוא: Aanmelden bij Facebook

אני לא יודעת להגיד לך איך הם מאחסנים ומייצרים, בגדול זאת חברה מוכרת , הם כן רושמים לאחסן בקירור לאחר הפתיחה, אם כבר רכשת את האומגה 3 שלהם,אז פשוט תשמור את זה במקרר

כדאי לקרוא: Aanmelden bij Facebook

האמת שבשיחה עם רוקח לגבי האומגה 3 שלהם ספציפית נאמר לי שאין צורך כיום לשמור בקירור.

שהוא גבוה מידי לכיוון הepa.

לא מומלץ להזמין אומגה 3 מהאינטרנט..עדיף להזמין אמגה 3 הגליל מהארץ(זה נשמר בקרור) או כל חברה אחרת ששומרת בקירור וככה זה פחות מתחמצן. אי אפשר לדעת אם זה נשמר בתנאים טובים בהובלה לארץ (קירור\טמפרטורה)

אומגה 3 גליל טריה מהמקרר
קצת יקר השאלה כמה זה קריטי, לא הצצתי במחקרים אם בכלל התעסקו בזה

חיפשתי מוצרים מ iherb לא ראיתי שום מוצר שקרוב לזה ..
מאיזו בחינה? מינונים לא כ"כ מעניין, אתה לא באמת יודע מה האיכות של המוצר.

תחפש אומגה 3 שעומד בתקן IFOS, זה הסטנדרט הכי גבוה.
בקשר לאחסון, כדאי לשמור בקירור שמאט את תהליך החמצון.

Omega-3 Plus Softgels
לכדורים האלה יש הכי הרבה
epa -1800 mg
dha - 450 mg
(למנה שזה 2 כדורים)

חיפשתי מוצרים מ iherb לא ראיתי שום מוצר שקרוב לזה ..

סתם הערה - שים לב שהערך הקלורי של כל כדור הוא לא כזה מעט.
אני לקחתי תקופה omega 3 ולא ראיתי שום שינוי, ברגע ששמתי לב שמנת הצריכה המומלצת היא 20 קלוריות פשוט הפסקתי לקחת.

אני לקחתי תקופה omega 3 ולא ראיתי שום שינוי, ברגע ששמתי לב שמנת הצריכה המומלצת היא 20 קלוריות פשוט הפסקתי לקחת.
לדעתי ממש זניח ביחס ליתרונות

אתה צוחק עלי נכון ? מה זה 20 קלוריות לעומת היתרון הבריאותי של שמן דגים ?

אומגה 3 גליל טריה מהמקרר

ומי אתה הגנוב שאומר שצריך לשמור שמן דגים בקירור מה זה הורמון גדילה ? , שמן דגים זה שמן דגים בחיים לא שמעתי דבר כזה אבסורדי, אני לוקח שמן דגים כבר שנים וכשאני מכפיל מינון ועושה בדיקות דם אחרי זה הפרופיל שומנים שלי תמיד נראה יותר טוב, אז אני לא קונה את עניין הקירור הזה בשביל לקנות קופסא של 200 קפסולות ב250 שקל מהגנבים האלה.

יש מצב.. לא מומחה. ואם בקירור זה נשמר יותר טוב אז למה לא
זה דבר אחד מבחינתי להגיד ״אחרי שפתחת קופסא חדשה תשים במקרר״ - אין בעיה עוד יכול לזרום.
להגיד לי שזה משהו שצריך להיות מובל בקירור ? הורמון גדילה אני לא מזמין בקירור אז אני אשקיע כסף על שמן דגים בקירור ? חחחח אבסורד ..

מניסיון אישי שלי ובדיקות דם שלי אני יכול להגיד לך ששמן דגים שמוחזק בארון תרופות והוזמן מחול מברנד טוב עושה אחלה תוצאות.

יש מצב.. לא מומחה. ואם בקירור זה נשמר יותר טוב אז למה לא
Additionally, fatty acid analyses were carried out on pellets dried by both vacuum and air techniques, and pellets were left exposed to air at room temperature for 96 hours. No statistical difference in overall fatty acid composition was observed among lots due to pelletization or drying procedures. Moreover, 4 days of exposure of pellets to air at ambient temperatures and 45 days of freezer storage had no significant effect on their fatty acid composition

בכללי ההמלצות הן על מקום קריר ומוצל, לא באוויר הפתוח ולא חשוף לאור שמש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית