עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מטבוליזם קפאין יכול להיות עד 12 שעות ואצל אנשים בעיות כבד נראו מקרים של 100+ שעות אבל זה 2 מקרים קליניים אצל אלכוהוליסטים. ה12 זה קצה הטווח שנראה אצל אנשים בריאיםאין שום סיכוי שקפאין מהבוקר משפיע לך על השינה בלילה. בטח שלא 200 מ״ג.
לא מכיר דבר כזה, לא של 12 שעות אצל אנשים בריאים.מטבוליזם קפאין יכול להיות עד 12 שעות ואצל אנשים בעיות כבד נראו מקרים של 100+ שעות אבל זה 2 מקרים קליניים אצל אלכוהוליסטים. ה12 זה קצה הטווח שנראה אצל אנשים בריאים
לשואל השאלה , לי זה גם היה מפריע, תנסה מינון קטן יותר או להפסיק לקחת
יכול להיות גם שהכדור גורם לך להרגלים במשך היום שפוגעים בשינה (תגובות לחוצות וכאלה …)
תתחתן
גם עם 420 מ״ג,אתה תרצה ללכת לישון !
תיקנתי לךנראה לי שבמקרה שלך אתה לא רוצה לחיות.. 😆
לא מכיר דבר כזה, לא של 12 שעות אצל אנשים בריאים.
בטח ובטח לא של מעל 100 שעות, אני בספק רב מאוד, אשמח לקרוא רפרנס.
Pharmacology of Caffeine - Caffeine for the Sustainment of Mental Task Performance - NCBI Bookshelf
פעם פעם שהייתי רואה יום עם שמש,הייתי אומר וואלה זה יום לים!נראה לי שבמקרה שלך אתה לא רוצה לקום.. 😆
גם את המקור לעניין שקפאין מחזיק בגוף ל12 שעות אשמח לקרוא.המחקר עם האלכוהוליסטים לא מוצא בשלוף, אולי בבית אמצא, אבל זה גם מהאתר הזה היה
שם כתוב 9 אחפש את ה12 אבל כבר ניתן לראות ש5 זה רק ממוצעגם את המקור לעניין שקפאין מחזיק בגוף ל12 שעות אשמח לקרוא.
והאתר לא מעיד על טיב המחקר, שווה לבדוק אותו לעומק.
תודה
שם כתוב 9 אחפש את ה12 אבל כבר ניתן לראות ש5 זה רק ממוצע
The Half Life of Caffeineאם 9 זה הרף העליון להעלות אותו ב30% ל12 זה קצת גס.
וקח בחשבון שעם הזמן ההשפעה פוחתת ככה שאחרי הגעה לרף העליון
כנראה שהכמות קפאין בגוף מינורית עד לא קיימת.
בכל מקרה אחכה לרפרנס, תודה שוב חבר.
יש שם רפרנס
הרפרנס נשען על 3 נבדקים, בוא נגיד שהסקת מסקנות אי אפשר לקחת מזה.
אמרתי מקרים חריגיםהרפרנס נשען על 3 נבדקים, בוא נגיד שהסקת מסקנות אי אפשר לקחת מזה.
בטח לא שמודדים "Half-life".
יש מספיק מקורות לכך שקפאין אמור להתפוגג לגמרי עד 9/9.5 שעות בצריכה זהה.