עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי בהחלט מגביל את השימוש מגיל 18-20אל תיקח יותר קפאין בשום צורה.
יש בזה משהו, ראית כאן את הפוסט של ילד בן 14 שלקח 1400 מ"ג (!!!) והתעלף?הייתי בהחלט מגביל את השימוש מגיל 18-20
ראיתי!יש בזה משהו, ראית כאן את הפוסט של ילד בן 14 שלקח 1400 מ"ג (!!!) והתעלף?
כמו שכתבו אחריך אני ראיתי מחקרים שזה מאוד תלטי בבן אדם..אין שום סיכוי שקפאין מהבוקר משפיע לך על השינה בלילה. בטח שלא 200 מ״ג.
אתה טועה והרפרנס שאתה נשען עליו לא מייצג כלום.כמו שכתבו אחריך אני ראיתי מחקרים שזה מאוד תלטי בבן אדם..
מה הופך את זה לעובדה? איך אתה יודע שזה דווקא מהקפאיןוזאת עובדה שאי אפשר להתווכח איתה,
אז אל תיקח למרות ששוב, אני בספק שזה משפיע עליך אחרי כל כך הרבה זמן.בימים שאני לא לוקח גפאין אני נרדם יותר טוב
שוב, בספק.בא נגיד שאני לוקח בערך ב 2 והולך לישון ב2 כן זה 12 שעות ואני עדיין מרגיש את זה, ברור שלא כמו שזה בפיק אבל עדיין שאני במיטה אני מרגיש אנרגיות ברגליים ושאני חייב לזוז...
אני חייב לקחת אני בסך הכל לוקח פעמיים בשבועאם אתה כל כך משוכנע שכדור קפאין מסכן מפריע לך בשינה אז פשוט תפסיק לקחת
שינה יותר חשובהאני חייב לקחת אני בסך הכל לוקח פעמיים בשבוע
הוא נותן לי אנרגיה טובה באימון
בהנחה שהבעיות שינה זה באמת בגלל הקפאין אז תחליט מה יותר חשוב לך - לישון טוב או לקחת קפאין בשביל אנרגיה לאימון ולא לישון טוב.אני חייב לקחת אני בסך הכל לוקח פעמיים בשבוע
הוא נותן לי אנרגיה טובה באימון
אני לוקח בסך הכל פעמים בשבועבהנחה שהבעיות שינה זה באמת בגלל הקפאין אז תחליט מה יותר חשוב לך - לישון טוב או לקחת קפאין בשביל אנרגיה לאימון ולא לישון טוב.
אבל אני באמת ממליץ לך להפסיק עם הקפאין לכמה זמן ואתה תתרגל להתאמן בלי. סתם דוגמה אישית - אני קם ברבע לשש כל בוקר ומתחיל אימון בסביבות 21:00 ואני לא אקח קפאין בשעות כאלה כבר, היה קשה בהתחלה מבחינת חוסר אנרגיה וכו' אבל וואלה מתרגלים להכל
לא משנה כמה פעמים אתה לוקח, פתחת את הפוסט אז כנראה שמפריע לך הבעיות שינה ביומיים האלה ואתה משוכנע שזה בגלל הקפאין אז תחליט מה יותר חשוב לך.אני לוקח בסך הכל פעמים בשבוע
כל שאר האימונים אני מתאמן בלי
אני מבין מזה ששתיית 6 כוסות מועילה פי 2 😁שתיית 3 כוסות קפה ביום מועילה לבריאות...