הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למישהו יש פיתרון איך להרדם אחרי כדור קפאין 200 מג

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
אחרי שאני לוקח כדור קפאין (יש ימים שאני לוקח גם בבוקר ואחרי זה מתאמן) זה משפיע עלי הרבה זמן וגם בלילה קשה לי להרדם אחרי זה
יש למישהו פיתרון מה לעשות ?
אפילו כדור מלטונין לא עזר לי..

אירובי ארוך ו/או עצים עם ארוחה נחמדה אחר כך יזרוק אותך לישון כמו תינוק. בין אם הקפאין אחראי על זה ובין אם לא.

• פותח/ת השרשור
אין שום סיכוי שקפאין מהבוקר משפיע לך על השינה בלילה. בטח שלא 200 מ״ג.
כמו שכתבו אחריך אני ראיתי מחקרים שזה מאוד תלטי בבן אדם..
ואני לא שותה קפה בחיים ובחיים לא שתיתי
רק כדור קפאין וזה משפיע עלי חזק.
וזאת עובדה שאי אפשר להתווכח איתה,
בימים שאני לא לוקח גפאין אני נרדם יותר טוב
בימי עם גפאין יש לי אנכגיות במיטה..
בא נגיד שאני לוקח בערך ב 2 והולך לישון ב2 כן זה 12 שעות ואני עדיין מרגיש את זה, ברור שלא כמו שזה בפיק אבל עדיין שאני במיטה אני מרגיש אנרגיות ברגליים ושאני חייב לזוז...

כמו שכתבו אחריך אני ראיתי מחקרים שזה מאוד תלטי בבן אדם..
אתה טועה והרפרנס שאתה נשען עליו לא מייצג כלום.
אשמח לראות מחקר כזה במקום שתגיד "ראיתי מחקרים".
גם אם זה משתנה בין אדם לאדם החלון הוא אותו חלון, חריגה של כמה אחוזים בודדים לא רלוונטית.

וזאת עובדה שאי אפשר להתווכח איתה,
מה הופך את זה לעובדה? איך אתה יודע שזה דווקא מהקפאין
ולא לדוגמא מסטרס / אימון יתר / כל דבר אחר?

בימים שאני לא לוקח גפאין אני נרדם יותר טוב
אז אל תיקח למרות ששוב, אני בספק שזה משפיע עליך אחרי כל כך הרבה זמן.

בא נגיד שאני לוקח בערך ב 2 והולך לישון ב2 כן זה 12 שעות ואני עדיין מרגיש את זה, ברור שלא כמו שזה בפיק אבל עדיין שאני במיטה אני מרגיש אנרגיות ברגליים ושאני חייב לזוז...
שוב, בספק.
ועוד אתה מדבר על אנרגיות ברגליים אחרי 12 שעות,
אתה מבין שההשפעה פוחתת ואין שום סיכוי שאתה תחת השפעה
כזו כמו שאתה מתאר אחרי 12 שעות?

אני חייב לקחת אני בסך הכל לוקח פעמיים בשבוע
הוא נותן לי אנרגיה טובה באימון
בהנחה שהבעיות שינה זה באמת בגלל הקפאין אז תחליט מה יותר חשוב לך - לישון טוב או לקחת קפאין בשביל אנרגיה לאימון ולא לישון טוב.
אבל אני באמת ממליץ לך להפסיק עם הקפאין לכמה זמן ואתה תתרגל להתאמן בלי. סתם דוגמה אישית - אני קם ברבע לשש כל בוקר ומתחיל אימון בסביבות 21:00 ואני לא אקח קפאין בשעות כאלה כבר, היה קשה בהתחלה מבחינת חוסר אנרגיה וכו' אבל וואלה מתרגלים להכל

• פותח/ת השרשור
בהנחה שהבעיות שינה זה באמת בגלל הקפאין אז תחליט מה יותר חשוב לך - לישון טוב או לקחת קפאין בשביל אנרגיה לאימון ולא לישון טוב.
אבל אני באמת ממליץ לך להפסיק עם הקפאין לכמה זמן ואתה תתרגל להתאמן בלי. סתם דוגמה אישית - אני קם ברבע לשש כל בוקר ומתחיל אימון בסביבות 21:00 ואני לא אקח קפאין בשעות כאלה כבר, היה קשה בהתחלה מבחינת חוסר אנרגיה וכו' אבל וואלה מתרגלים להכל
אני לוקח בסך הכל פעמים בשבוע
כל שאר האימונים אני מתאמן בלי

אני לוקח בסך הכל פעמים בשבוע
כל שאר האימונים אני מתאמן בלי
לא משנה כמה פעמים אתה לוקח, פתחת את הפוסט אז כנראה שמפריע לך הבעיות שינה ביומיים האלה ואתה משוכנע שזה בגלל הקפאין אז תחליט מה יותר חשוב לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית