הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטרין תומך בגידים זה נכון מישו שניסה?

• פותח/ת השרשור Vlada
  • פורסם בתאריך
הוא עוזר לסינטוז קולגן , קולגן זה החומר שממנו נבנים הגידים והרכמות הרכות.

האם הייתי סומך על זה לעזרה בהתאוששות בפציעה או למנוע אחת ? ממש לא.

HGH+BPC+TB זה השילוש הקדוש.

• פותח/ת השרשור
פשוט רשמו עליו שהוא עוזר למניעת פציעות וריפוי בגידים, השאלה אם התכוונו לסנתוז קולגן או רצפטורים נוספים שהוא מפעיל שתורמים לגידים

פשוט רשמו עליו שהוא עוזר למניעת פציעות וריפוי בגידים, השאלה אם התכוונו לסנתוז קולגן או רצפטורים נוספים שהוא מפעיל שתורמים לגידים
הדרך היחידה לעזור לגידים ופציעות זה סנטוז קולגן מוגבר, אין פה איזו ״מכניקה מיוחדת שרק אוסטרין עושה״ כל חומר אנאבולי מגביר סנטוז קולגן בדרך כזאת או אחרת, השאלה כמה, טסט נגיד חרא לגידים, הוא מגביר מסת שריר אבל לא מעלה רמות סנטוז קולגן כמעט ויש מחקרים שמראים שהוא אפילו מפריע לזה וגורם לשינוי במנגנון הובלה של קולגן בגוף ,לכן על טסט יש בכלל יותר סיכוי שיתפצע את הגידים.

אנאבר הוא בין החומרים הכי חזקים להגברת סנטוז קולגן בגוף ויש עליו טונות של מחקרים בנוגע לזה, אז אם כברררר זה ללכת על אנאבר במינון של 5-10מג ביום.

אבל כמו שאמרתי, אם ריפוי וחיזוק גידים וconnective tissue זה היעד שלך אז רק הקומבו שרשמתי למעלה.

ואתה יכול להוסיף שם גם אנאבר, זה לא יזיק זה בטוח זה רק יוסיף, אבל אוסטרין ? עדיף שתקנה אנאבר גם יצא לך יותר זול.

טסט לבד פוגע בסנתוז קולגן
באתי לרשום אחרי כל חומר אנבולי ואז ראיתי שהמשכת את ההודעה
למה לא rad140 או lgd4033 לאותו הרעיון
וכדאי גם אפילו test capsules כדי שיהיה טסט בייס בעסק אם מפחד הבחור להזריק
אגב @JewTRT אם הנושא של השבתת ציר טסט קולגן ואיך אפשר לעקוף את זה, הנה משהו מעניין מ2019 שישנה את כל הגישה לנושא אבל מעניין אם כבר חוקרים את הנושא על אף שאני די בטוח שיש כמה פפטידים עם יכולות כאלה או אחרות

מאמר מרתק
Breakthrough in testosterone-producing cells could lead to treatment for ‘low T’

טסט לבד פוגע בסנתוז קולגן
באתי לרשום אחרי כל חומר אנבולי ואז ראיתי שהמשכת את ההודעה

למה לא rad140 או lgd4033 לאותו הרעיון
וכדאי גם אפילו test capsules כדי שיהיה טסט בייס בעסק אם מפחד הבחור להזריק
אגב @JewTRT אם הנושא של השבתת ציר טסט קולגן ואיך אפשר לעקוף את זה, הנה משהו מעניין מ2019 שישנה את כל הגישה לנושא אבל מעניין אם כבר חוקרים את הנושא על אף שאני די בטוח שיש כמה פפטידים עם יכולות כאלה או אחרות

מאמר מרתק
Breakthrough in testosterone-producing cells could lead to treatment for ‘low T’

פותח הנושא דיבר על סינטוז קולגן נטו, לא יודע אם המטרה שלו זה בכלל בניית שריר, ספק אם זאת המטרה העיקרית והוא רוצה להשתמש באוסטרין, אוסטרין זה סוכרייה בלי סוכר.

בנוסף חומר כמו ראד יכניס אותו למצב יותר רגיש לפציעות כיוון שהוא חומר יותר ייבש, LGD מנגד גורם לספיחת נוזליים שזה דווקא כן יתרום למפרקים אבל פחות לגידים.
השילוב האידיאלי זה HGH+BPC+TB+Anavar+GHK cu אם חס וחלילה איי פעם אעבור ניתוח הקשור בגידים או שרירים זאת ללא הספק הstack שאני אריץ להחלמה.

תודה על המאמר בהחלט מעניין מאוד, בוא נראה אם יקחו את זה שלב קדימה או שיעצרו שם.

• פותח/ת השרשור
היתי על רד וטסט ביחד ושתייהם הגבירו מאוד את הכוח אז הגידים קיבלו מאמץ חזק והיו לי דלקות. עכשיו אחרי הפיסיטי אני רוצה לקחת קצת אוסטרין לישמור על הרווח וגם כי שמעתי על ה"ריפוי" שלו

היתי על רד וטסט ביחד ושתייהם הגבירו מאוד את הכוח אז הגידים קיבלו מאמץ חזק והיו לי דלקות. עכשיו אחרי הפיסיטי אני רוצה לקחת קצת אוסטרין לישמור על הרווח וגם כי שמעתי על ה"ריפוי" שלו
אז חד משמעית אנאבר מינון נמוך 5-10מג ביום, ותזמין BPC-157 וTB-500 עזוב את אוסטרין , מוך עלי, ניסיון ומחקר של ים זמן כולל פציעות, שימוש סארמים ותוספים ומה לא ב3-4 שנים האחרונות.

המתכון הכי טוב זה מה שרשמתי בתגובה לראמר, אם אין תקציב להורמון וGHK , אז אנאבר ופפטידים.

ואנאבר או טיבול או כל דבר עדין אחר אפילו lgd בשביל קצת קולגן
Hgh וghk cu קצת מיותרים בתוך כל הסטאק הזה
אתה לא יכול אפילו להשוות את היכולות סנטוז קולגן של אנאבר למשהו כו נחות כמו סארמס.
אנאבר הרבה יותר עדין זה אחד, שתיים בכל המחקרים אנאבר ניתן למבוגרים וילדים עם כוויות דרגה 3 למשך שנה רצוף, שבסיומה לא היה אפילו צלקות.

GHK והורמון ממש לא מיותרים זה עוד pathway של סנטוז קולגן והחלמה לגוף.
מן הסתם שהכל תלוי במטרות, אם זה באמת רק כדי לעזור לקצת דלקת אז כן אין צורך אבל מבחינת stack אולטימטיבי לריפוי החלמה והאצת סנטוז לרמות ״על אנושיות״ זה המקבץ האולטימטיבי, עד שלא תנסה אל תגיד שזה מיותר סמוך עלי.

ואנאבר או טיבול או כל דבר עדין אחר אפילו lgd בשביל קצת קולגן
Hgh וghk cu קצת מיותרים בתוך כל הסטאק הזה
בנוסף הוא אחרי פיסטי הדבר האחרון שהוא רוצה זה חומר משבית כמו LGD , אנאבר במינון הזה גם יתן יותר אפקט סנטוז וגם לא יעשה לו כמעט כלום לציר אם בכלל.

אין לי מושג מאיפה אפשר להזמין פפטידים, אם יש אתר כלשהוא מומלץ שניתן להזמין אני ישמח
Science Bio
Pure Raws
CanLabs

תיכנס ללינק בחתימה שלי יש שם כמה מקורות לפפטידים, מומלץ שלי זה סאיינס ביו, הבעיה שזה תשלום רק בקריפטו.

הדרך היחידה לעזור לגידים ופציעות זה סנטוז קולגן מוגבר, אין פה איזו ״מכניקה מיוחדת שרק אוסטרין עושה״ כל חומר אנאבולי מגביר סנטוז קולגן בדרך כזאת או אחרת, השאלה כמה, טסט נגיד חרא לגידים, הוא מגביר מסת שריר אבל לא מעלה רמות סנטוז קולגן כמעט ויש מחקרים שמראים שהוא אפילו מפריע לזה וגורם לשינוי במנגנון הובלה של קולגן בגוף ,לכן על טסט יש בכלל יותר סיכוי שיתפצע את הגידים.

אנאבר הוא בין החומרים הכי חזקים להגברת סנטוז קולגן בגוף ויש עליו טונות של מחקרים בנוגע לזה, אז אם כברררר זה ללכת על אנאבר במינון של 5-10מג ביום.

אבל כמו שאמרתי, אם ריפוי וחיזוק גידים וconnective tissue זה היעד שלך אז רק הקומבו שרשמתי למעלה.

ואתה יכול להוסיף שם גם אנאבר, זה לא יזיק זה בטוח זה רק יוסיף, אבל אוסטרין ? עדיף שתקנה אנאבר גם יצא לך יותר זול.

אנאבר במינון של 5 מ"ג למטרה הזאת ידכא את הציר?

שום חומר לא מונע פציעות .
פציעות נובעות מליקוי בתנועת הגוף.

כדי להמנע מפציעות צריך להפיעל את שרירי הגוף בצורה תקינה .

לצערינו לרוב האנשים יש ליקויים.

מומלץ לבצע יוגה ותרגילי מוביליטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית