עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חשבתי לאחרונה להתחיל סייקל ראשון בחיים, אבל שמעתי שהרבה אנשים מתמכרים להרגשה כשאתה נמצא בסייקל. ואז במקום סייקל אחד אתה ממשיך לעשות הרבה סייקלים כל החיים כשהתכנון היה לעשות רק אחד.
כי זאת העבודה שלהם זה לא ממש מעניין אותם כמו בן אדם רגיל שנותן את החיים במכון ולא רואה תוצאות רצויותמה עם כל השחקנים בהוליווד שלכאורה לוקחים חומרים בשביל להתכונן לתפקיד בסרט? לכאורה כמובן אבל קשה לי להאמין שכל הגופות האלה מושגות בזמן קצר בצורה טבעית. ואחרי זה הם יורדים מהחומרים
כל השחקנים או רובם נמצאים קבוע לפחות על טסט אבל סביר שגם מעבר.מה עם כל השחקנים בהוליווד שלכאורה לוקחים חומרים בשביל להתכונן לתפקיד בסרט? לכאורה כמובן אבל קשה לי להאמין שכל הגופות האלה מושגות בזמן קצר בצורה טבעית. ואחרי זה הם יורדים מהחומרים
גם בוא לא נשווה את איכות החומרים שלאותם כוכבים יש גישה.. הכל רפואי.כל השחקנים או רובם נמצאים קבוע לפחות על טסט אבל סביר שגם מעבר.
אל תשכח שבארה"ב trt לאנשים בריאים לחלוטין הוא דבר שבשגרה וחוקי לגמרי.
אף פעם לא הבנתי מה עוזר מאמן אישי לדברים האלה..ראיתי כמה וכמה אימונים של so called שחקנים שיש להם גופה ואתה לא מאמין איזה חובבני זה נראה, סקוואט על בוסו פלוס לאנגים עם 10 קילו(באמת ראיתי את דה רוק מתאמן ככה וגם לברון ג'יימס).גם בוא לא נשווה את איכות החומרים שלאותם כוכבים יש גישה.. הכל רפואי.
ויש להם ליווי של מאמן אישי צמוד ותזונאי ושף פרטי.
ולרובם יש חדרי כושר מקצועים (לא פרופיט/אייקון) פרטי בבית / אחוזה.
והפקטור הכי חשוב שלרובם הגדול אין סטרס ודאגות...
אני לא מכיר אותך לא נתת פרטים אבל המלצות שלי זה לכולם אותו הדבר. כל מתאמן צריח להשקיע בצורה טבעי בלי שימוש בחומרים לפחות 5 שנים . אחרי השקעה של חמש שנים האימונים תזונה ומנוחה די מגיעים לאיזה שהוא פוטנציאל טבעי כמה שנים שעברת עליה במסה ועשית חיטוב ושוב עלית למדת להתאמן נכון. וברגע שהגעת לנקודה שאתה מוכן לסייקל אפשר לשכול את זה. חובה להיות מעל גיל 21 ורצוי מגיל 25. זה לא שזה ממכר אתה תמיד יכול לעשות PCT כמו שצריח לשקם ציר ולחזור להיות תקופה טבעי ולעשות סייקל 1 בשנה בתקופת הקיץ עם זה מה שאתה רוצה. באימונים על טסט/סייקל זה יותר כיף. לי אישית יצא לעשות הפסקות של שנה+ בלי חומרים. הלכתי לחדר כושר המשכתי לאכול והמשקל גוף שלי לא ירד גרם אבל כן ירד שריר כוח איכות וחיטוב שהיה. ועלה שומן זה מה שיש במיוחד שמתבגרים זה מורגש יותר.אני חשבתי לאחרונה להתחיל סייקל ראשון בחיים, אבל שמעתי שהרבה אנשים מתמכרים להרגשה כשאתה נמצא בסייקל. ואז במקום סייקל אחד אתה ממשיך לעשות הרבה סייקלים כל החיים כשהתכנון היה לעשות רק אחד.