הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ואלכוהול?

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני מתחיל מחר סייקל אוסטרין ל8 שבועות ככל הנראה 30מ״ג סה״כ ביום, אני הבנתי שאלכוהול וסארמים אוראלים זה לא ככ בריא ואפילו מסוכן, אבל מה עושים אחרי הכל כולנו חוגגים לפעמים (במקרה שלי פעם בשבועיים במינימום) אז מה עושים? לא לוקחים באותו יום אבל זה גם יכול להרוס את הרצף וזה גם לא ככ בריא…יש פיתרון לזה?

אחרי שיחה עם המאמן שלי אמר לי שברור שזה לא טוב השילוב של אלכוהול וסארמס אבל זה לא ברמה שזה ממש מסוכן זה פשוט לא ככ טוב…ומריל להמנע כמה שיותר מלשתות אלכוהול אבל אני עושה את זה אחת לשלושה שבועות, שבועיים בערך לא יותר מזה…
אחי אתה לא חייב לחזור לפה לכתוב לנו את זה
ככה או ככה אתה מתעלם ממה שרושמים לך
העיקר שיש לך מאמן שעושה עלייך כסף 😍

אחי אתה לא חייב לחזור לפה לכתוב לנו את זה
ככה או ככה אתה מתעלם ממה שרושמים לך
העיקר שיש לך מאמן שעושה עלייך כסף 😍

"המאמן שלי אמר לי שהסקאם החסר תועלת שהוא מכר לי לא מתנגש עם אלכוהול"

• פותח/ת השרשור
"המאמן שלי אמר לי שהסקאם החסר תועלת שהוא מכר לי לא מתנגש עם אלכוהול"
כל האנשים שאומרים פה שאני לא מקשיב אז אני עד עכשיו לא התחלתי בגלל שאני כן מקשיב לכם, אתה טוען שזה סקאם בגלל שהחומר מעפן או בגלל שהוא אומר שזה לא כל כך נורא במידה וזה לא בתידרות גבוהה ?

כל האנשים שאומרים פה שאני לא מקשיב אז אני עד עכשיו לא התחלתי בגלל שאני כן מקשיב לכם, אתה טוען שזה סקאם בגלל שהחומר מעפן או בגלל שהוא אומר שזה לא כל כך נורא במידה וזה לא בתידרות גבוהה ?
אתה ממשיך עם הדיון הזה...
אתה לא בסייקל
לשתות 6 שבעות Mk זה לא סייקל
לקחת 6 שבעות אסטרין זה לא סייקל

אתה סתם מבזבז כסף
מאמין באמונה עצמה
מאמין בכל מיני לוגים בחול.

תחייה תהנה תשתה אלכוהול פעם בכמה שבעות ונגמר הסיפור

חומר חלש בטירוף ,אני אישית לא מעריץ של סארמס בלי בסיס טסט אבל lgd/rad נותנים תוצאות אמיתיות אז אם כבר סארמס לך על הלג'יט.

• פותח/ת השרשור
אתה ממשיך עם הדיון הזה...
אתה לא בסייקל
לשתות 6 שבעות Mk זה לא סייקל
לקחת 6 שבעות אסטרין זה לא סייקל

אתה סתם מבזבז כסף
מאמין באמונה עצמה
מאמין בכל מיני לוגים בחול.

תחייה תהנה תשתה אלכוהול פעם בכמה שבעות ונגמר הסיפור
נכון זה לא סייקל ״כבד״ כמו טסט ודברים כאלה עם תוצאות מטורפות ותופאות לוואי בהתאם אבל זה כל העניין אני כרגע לא רוצה ךהגיע לל אבל אני רוצה בוסט קטן שכן יאפשר לי לחיות שיגרת חיים נורמטיבית של לישתות פעם בשבועיים שלוש ולא לגרום לעצמי נזק מטורף…זה מה שאני מנסה להסביר אני לא חי בסרט שאחרי הסייקל הזה אני כריס באמסטד אבל אני גם לא הולך כמו מפגר בעניים עצומות אחרי כל מה שאומרים לי משתדל לפחות בגלל זה אני פונה לפה מדבר איתכם מתייעץ איתם ובגלל זה גם לא התחלתי את ה״סייקל״ הזה ישר כי רציתי לשאול הכל מעוד אנשים שמבינים בנושא חוץ מהמאמן שלי…

חוץ מהמאמן שלי…
המאמן שלך לא מבין אם הוא המליץ לך על זה
הוא מחפש לעשות עלייך כסף
אבל אני רוצה בוסט קטן
רשמו לך שכנראה LGD או RAD מבחינת סראמס או טסט.
כל השאר לא יעשה כלום זה מה שאנחנו מנסים להסביר.
ובטסט להשיג תוצאות מטורפות אתה צריך כמה סייקלים ולא סייקל אחד

• פותח/ת השרשור
המאמן שלך לא מבין אם הוא המליץ לך על זה
הוא מחפש לעשות עלייך כסף

רשמו לך שכנראה LGD או RAD מבחינת סראמס או טסט.
כל השאר לא יעשה כלום זה מה שאנחנו מנסים להסביר.
ובטסט להשיג תוצאות מטורפות אתה צריך כמה סייקלים ולא סייקל אחד
הוא המליץ לי בהתחלה על RAD או LGD אבל אני העלתי את הרעיון של אוסטרין כי הבנתי שהוא הכי עדין ואני רציתי קודם לראות אוך זה מגיב עליי משהו עדין

אחרי שיחה עם המאמן שלי אמר לי שברור שזה לא טוב השילוב של אלכוהול וסארמס אבל זה לא ברמה שזה ממש מסוכן זה פשוט לא ככ טוב…ומריל להמנע כמה שיותר מלשתות אלכוהול אבל אני עושה את זה אחת לשלושה שבועות, שבועיים בערך לא יותר מזה…
אם יש לך מאמן למה הוא לא עונה לך על השאלות האלה ? עדיף מפורום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית