עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתם חושבים על שילוב של אנאבר ביחד עם כלומיד ואנסטרזול מ
סייקל קלאסי , שמעתי שככה רוני קולמן זכה בתואר שלו.מה אתם חושבים על שילוב של אנאבר ביחד עם כלומיד ואנסטרזול מ
סייקל קלאסי , שמעתי שככה רוני קולמן זכה בתואר שלו.
בנוסף למה שרשמתי למעלהמה? חחחח
תהיה יותר ברור
אנאבר בלבד? מה אתה מנסה להשיג עם האנסטרוזול?
אם אתה רוצה סייקל אי אפשר להמנע ממחטים.אני באמת שואל אני לא כל כך מבין וקיבלתי המלצה לזה וחשבתי זה המקום לשאול
ואם כבר קניתי את כל המוצרים מה הצעה היא לעשות? כדי להפיק את הטוב ביותראם אתה רוצה סייקל אי אפשר להמנע ממחטים.
מה שהציעו לא רלווטני
בקלומיד משתמשים בתקופת PCT לאחר סייקל, הוא יעזור להחזיר לך את הייצור הטסט הטבעי שלך.ואם כבר קניתי את כל המוצרים מה הצעה היא לעשות? כדי להפיק את הטוב ביותר
תודה רבה לך ממש עזרת לי האמת וכן היה לי בהתחלה בבדיקת הדם הראשונה שלי הורמון נשי יחסית גבוה מהממוצע וטסט נמוך אחרי השימוש בכלומיד זה עלה והמליצו לי אנאבר ואנסטרזול גם עכשיו יש לי את אני אקווה להשתמש בזה בהכי נכונות ואולי אוסיף גם טסט חבל שלא יכולתי לשלוח לך הודעה פרטית ישירה כי אני משתמש חדש ואולי להמשיך את השיחה ביעוץבקלומיד משתמשים בתקופת PCT לאחר סייקל, הוא יעזור להחזיר לך את הייצור הטסט הטבעי שלך.
אנסטרזול שימושי כאשר יש רמות גבוהות של אסטרוגן, כאשר רמות גבוהות שלו יכולות להגיע מכל מיני מצבים ונדרש לאזן את זה. גינקומסטיה או ציצ אצל גבר מופיע כאשר הרמות של אסטרוגן גבוהות בהרבה מרמות של טסטוסטרון. אפשר להמנע מזה עם שימוש מושכל באנסטרזול (בדיקות גם כמובן נחוצות).
אנאבר זה חומר שבאמת לוקחים בסייקל ויש לו לא מעט יתרונות, אבל בלי טסט בסיס ברקע לא כל כך שימושי. הוא די חלש לבד, ברוסיה פעם קראו לזה סטרואיד לנשים, בגלל שהוא מעלה רמות טסט ולא גורם למסקונליזציה.
בגדולת אתה יכול לעשות סייקל אנאבר קצר, להרגיש מה זה לאחר מכ לעשות PCT עם קלומיד. אם יש אפשרות להוסיף טסט לסייקל, אז יוצא סייקל ראשון קלסי.
בהצלחה!