מה אתה חושבים לגבי זה

תרגיש טוב ביומיים הראשונים ואז התרסקות איומה.
יש איזה ״רופא״ ביוטוב שמראה תוצאות שהוא מקבל עם מטופלים שלו עם מינונים נמוכים של קלומיד עם וויני, נראה מעניין בגדול.

• פותח/ת השרשור
ואם כבר קניתי את כל המוצרים מה הצעה היא לעשות? כדי להפיק את הטוב ביותר
בקלומיד משתמשים בתקופת PCT לאחר סייקל, הוא יעזור להחזיר לך את הייצור הטסט הטבעי שלך.
אנסטרזול שימושי כאשר יש רמות גבוהות של אסטרוגן, כאשר רמות גבוהות שלו יכולות להגיע מכל מיני מצבים ונדרש לאזן את זה. גינקומסטיה או ציצ אצל גבר מופיע כאשר הרמות של אסטרוגן גבוהות בהרבה מרמות של טסטוסטרון. אפשר להמנע מזה עם שימוש מושכל באנסטרזול (בדיקות גם כמובן נחוצות).
אנאבר זה חומר שבאמת לוקחים בסייקל ויש לו לא מעט יתרונות, אבל בלי טסט בסיס ברקע לא כל כך שימושי. הוא די חלש לבד, ברוסיה פעם קראו לזה סטרואיד לנשים, בגלל שהוא מעלה רמות טסט ולא גורם למסקונליזציה.

בגדולת אתה יכול לעשות סייקל אנאבר קצר, להרגיש מה זה לאחר מכ לעשות PCT עם קלומיד. אם יש אפשרות להוסיף טסט לסייקל, אז יוצא סייקל ראשון קלסי.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
בקלומיד משתמשים בתקופת PCT לאחר סייקל, הוא יעזור להחזיר לך את הייצור הטסט הטבעי שלך.
אנסטרזול שימושי כאשר יש רמות גבוהות של אסטרוגן, כאשר רמות גבוהות שלו יכולות להגיע מכל מיני מצבים ונדרש לאזן את זה. גינקומסטיה או ציצ אצל גבר מופיע כאשר הרמות של אסטרוגן גבוהות בהרבה מרמות של טסטוסטרון. אפשר להמנע מזה עם שימוש מושכל באנסטרזול (בדיקות גם כמובן נחוצות).
אנאבר זה חומר שבאמת לוקחים בסייקל ויש לו לא מעט יתרונות, אבל בלי טסט בסיס ברקע לא כל כך שימושי. הוא די חלש לבד, ברוסיה פעם קראו לזה סטרואיד לנשים, בגלל שהוא מעלה רמות טסט ולא גורם למסקונליזציה.

בגדולת אתה יכול לעשות סייקל אנאבר קצר, להרגיש מה זה לאחר מכ לעשות PCT עם קלומיד. אם יש אפשרות להוסיף טסט לסייקל, אז יוצא סייקל ראשון קלסי.
בהצלחה!
תודה רבה לך ממש עזרת לי האמת וכן היה לי בהתחלה בבדיקת הדם הראשונה שלי הורמון נשי יחסית גבוה מהממוצע וטסט נמוך אחרי השימוש בכלומיד זה עלה והמליצו לי אנאבר ואנסטרזול גם עכשיו יש לי את אני אקווה להשתמש בזה בהכי נכונות ואולי אוסיף גם טסט חבל שלא יכולתי לשלוח לך הודעה פרטית ישירה כי אני משתמש חדש ואולי להמשיך את השיחה ביעוץ

בשמחה.
חשוב לזכור שאותו ההורמון "נשי" הוא לא קללה. הוא מאוד חיוני לגבר מכל מיני בחינות ובגלל זה אני לא עף על אנאסטרזול, הוא מפיל אסטרוגן יותר מידי חזק.
במקומך לא הייתי מבזבז זמן\כסף\בריאות על סייקל בכאילו עם אנאבר או סארמס כלשהו. רוצה סייקל? תיקח טסט תוסיף לו אנבר, קלומיד יש לך לPCT, שמור אנסטרזול למקרה ומשהו משתבש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית