עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגיל אין ממש שפעה לפי מה שאני יודע, הדרך שבה הגוף מטבוליט את השמן זה המשתנה היחיד, זה עניין גנטי אין ממש מה לעשות בנושא.המקור אמין האמת שכחתי לציין שאני בן 41
זה גם משפיע?
למה להחליף? אני לא כל כך מבין בזה פשוט אמר לי שזה יתן לי יותר דחיפה מאנתת כי זה מיקס
גרם של טסט ? יש לך איזו סיבה מיוחדת שאתה רוצה להגיע למינון כזה ? למה לא להוסיף שמן אחר ״יבש״ כמו פרימו ?750 למשך 4 שבועות אחכ לעלות ל1000 זה בסדר?
סבבה אחזור לאנטט
בנוסף, פרימו אתה בכיף יכול להריץ עד גרם, יש לו גם אפקט של AI אז אם אתה כרגע לוקח ארומסין או ארימדקס יש סיכוי גדול שלא תצטרך יותר אם תוסיף פרימו.אשמח אם תכוון אותי קצת
את הפרימו בנוסף לדכה? או רק טסט ופרימו
תכלס פרימו לא הייתי מתעסק אלא אם אתה ממש סומך על הדילר שלך..טו מאץ' זיופים של החומרבנוסף, פרימו אתה בכיף יכול להריץ עד גרם, יש לו גם אפקט של AI אז אם אתה כרגע לוקח ארומסין או ארימדקס יש סיכוי גדול שלא תצטרך יותר אם תוסיף פרימו.
קח בחשבון שזה חומר שעובד לאט ומומלץ להוסיף אותו לסייקל ארוך. הוא גם חומר יחסית יקר ביחס לשאר.
אמת.תכלס פרימו לא הייתי מתעסק אלא אם אתה ממש סומך על הדילר שלך..טו מאץ' זיופים של החומר
גרם של טסט ? יש לך איזו סיבה מיוחדת שאתה רוצה להגיע למינון כזה ? למה לא להוסיף שמן אחר ״יבש״ כמו פרימו ?
פרימו אתה בכיף יכול להריץ עד גרם
1-0 סתם,אבל יפה כתבתמה מה מה ....???
תשמע ותשמע טוב !
פרימו מגיע ב ריכוז של 100 מג ל 1 cc
לרוץ על גרם פרימו זה אומר לתת 10 cc של חומר בנוסף ל 5 cc שכבר יש לו בסייקל הנוכחי.
מדובר ב 15 cc בשבוע !!!!
איפה בדיוק הוא יזריק את זה ???
לפותח הפוסט
תיקח בחשבון שחלק מהיועצים פה בפורום רחוקים שנות אור מ100 קילו בבנץ . ואם תראה אותם בחדר כושר תחשוב שהם התחילו להתאמן לפני חצי שנה.
תשאר עם 750 טסט
500 דקה
רוץ עם זה 15-18 שבועות
לא צריך להוסיף כלום.
סייקל מסה קלאסי ולפרימו אין פה מקום.
זה סייקל שנפתח לאט לאט אבל מביא תוצאות טובות.
ואת הגרם פרימו תשאיר ליועצים ששוקלים 75 קילו בשיא הסייקל שלהם
אנשים משעמם להם פשוט כותבים שטיות כדי להתחיל דיון.
חאלס .
נהיה בדיחה פה מה שהולך
כל אחד נהיה רופא אנדו עם ניסיון שך 100 שעות צפיה ביוטיוב
@JewTRT
אל תפגע בבקשה
חוזר ואומר בבקשה אל תפגע
אבל אתה עף על עצמך יותר מידי
אתה באמת מדבר המון שטויות - יש הברקות פה ושם אבל הרוב מה שאתה כותב זה שטויות.
אין לך ניסיון בכלום . אין שום הסמכתאות מאחרי המילים שלך אין לך שום השגים על בשרך. אתה סתם מקשקש.
לא רוצה לפגוע חלילה במוניטין שלך פה זה פלטפורמה חברתית דימיונית שכנראה עושה לך טוב - תמשיך תהנה אבל בבקשה בבקשה אל תטעה אנשים בדרך. !!!!
חוזר ואומר שוב אל תפגע
אבל לא תטעה אנשים
יש דרך לשפר את הפלטור הזה?למה שתחליף לסטוסטנון זה אחד.
שתיים , 51 זה אומנם נשמע נמוך אבל כל אדם אינדיווידואלי , אני אתן לך 3 דוגמאות .
המאמן שלי מקבל 31 על 500מג טסט בשבוע.
אני מקבל 40 על 85מג טסט בשבוע.
הכרתי מישהו בפורום אמריקאי שמקבל 80-90 על 125מג בשבוע.
הכל עניין של גנטיקה ואין הגוף מפלטר את הטסט החיצוני, אם המקור שלך אמין אז אין לך סיבה לפקפק בזה.
מה מה מה ....???
תשמע ותשמע טוב !
פרימו מגיע ב ריכוז של 100 מג ל 1 cc
לרוץ על גרם פרימו זה אומר לתת 10 cc של חומר בנוסף ל 5 cc שכבר יש לו בסייקל הנוכחי.
מדובר ב 15 cc בשבוע !!!!
איפה בדיוק הוא יזריק את זה ???
לפותח הפוסט
תיקח בחשבון שחלק מהיועצים פה בפורום רחוקים שנות אור מ100 קילו בבנץ . ואם תראה אותם בחדר כושר תחשוב שהם התחילו להתאמן לפני חצי שנה.
תשאר עם 750 טסט
500 דקה
רוץ עם זה 15-18 שבועות
לא צריך להוסיף כלום.
סייקל מסה קלאסי ולפרימו אין פה מקום.
זה סייקל שנפתח לאט לאט אבל מביא תוצאות טובות.
ואת הגרם פרימו תשאיר ליועצים ששוקלים 75 קילו בשיא הסייקל שלהם
אנשים משעמם להם פשוט כותבים שטיות כדי להתחיל דיון.
חאלס .
נהיה בדיחה פה מה שהולך
כל אחד נהיה רופא אנדו עם ניסיון שך 100 שעות צפיה ביוטיוב
@JewTRT
אל תפגע בבקשה
חוזר ואומר בבקשה אל תפגע
אבל אתה עף על עצמך יותר מידי
אתה באמת מדבר המון שטויות - יש הברקות פה ושם אבל הרוב מה שאתה כותב זה שטויות.
אין לך ניסיון בכלום . אין שום הסמכתאות מאחרי המילים שלך אין לך שום השגים על בשרך. אתה סתם מקשקש.
לא רוצה לפגוע חלילה במוניטין שלך פה זה פלטפורמה חברתית דימיונית שכנראה עושה לך טוב - תמשיך תהנה אבל בבקשה בבקשה אל תטעה אנשים בדרך. !!!!
חוזר ואומר שוב אל תפגע
אבל לא תטעה אנשים
לרוב החומרים שמשווקים בשוק ועובדים מגיעים עם 100 מ"ג חומר פעיל לאחד סמ"קפרימו יכול להגיע ב100/200/250 מ"ג
גם מסטרון מיותר בשילוב של דקהטסטאבל לא הייתי מבזבז אותו על סייקל כזה אם כבר מעט מסטרון