הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

NMN - מוכח מדעית לעיכוב הזדקנות ?

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
אני קורא עכשיו ספר בשם : Lifespan - why we age and why we don't have to , והסופר דוד סינקלייר (שהוא חוקר גם את נושא ההזדקנות) , מצא שצריכת התוסף NMN (או בשמו הארוך nicotinamide mononucleotide) מעכב ועלול למנוע את מחלות ההזדקנות ואת ההזדקנות עצמה .
יש מישהו שלוקח את התוסף ?
נ.ב : הבחור בן 52 ולוקח את התוסף כל יום (1 גרם ביום) :
ECO21482.jpg

נראה בן 30 בערך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
😃

נחכה לתותחים הגדולים אולי יודעים משהו על זה

למרות שאףאחד מהם לא הגיב פה הרבה זמן לצערי
דבר מאד מעניין . לפי מה שהבנתי הם נתנו את התוסף לעכבר זקן מאד ואחרי שבוע בלבד , לעכבר הזה נעלמו חלק מתסמיני ההזדקנות והוא חזר לרוץ כמו עכבר צעיר .

Paul Bragg בשנות ה60, פירסם את כל הסודות שלו לאריכות ימים, ואיזה מדהים הוא היה נראה.
אחרי שמת בגיל 79, התברר שהוא שיקר לגבי הגיל שלו כדי שזה יראה שהוא נראה הרבה יותר צעיר ממה שהוא היה באמת.

לעומת זאת ד"ר Dorian Paskowitz חי חיים ארוכים, ותלה את זה בפעילות הגופנית שלו, והתזונה הבריאה שלו.
אדם השראה בתחום הגלישה.

Jay Kordich חי חיים ארוכים אחרי סרטן בגיל צעיר, שזה די מטורף. הוא תלה את זה במיצי הירקות שהו אהב לשתות. אני חייב לומר שאני משתדל ליישם את זה.
המורה של Norman W. Walker גם חי חיים ארוכים בזכות המיצי ירקות. אם אני לא טועה, הוא המציא את המסחטת מיצים הראשונה.

בקיצור, אני מעדיף להסתכל על הספרים הישנים ולראות מה עבד במבחן התוצאה.

אלו מקרים בודדים ואי אפשר להשליך מהם על אמיתות הדברים.
באותה מידה אתה יכול גם למצוא מישהו בן 100 שמעשן\שותה\משחק סנוקר, זה לא אומר שיש לזה תרומה כלשהיא לאריכות חיים.

מאמר לקריאה בתשלום אבל כותרת יפה

המחקר הזה גם נפסל על ניגוד עיניינים:
Evolving concepts in NAD + metabolism - PubMed
מתוך כל המחקרים שקראת על התוסף או כי זה היחיד שיש בנושא?

זה לא מספיק טוב כדי להציג או להסביר משהו

David Sinclair אחד האנשים הידועים ביותר כיום אשר חוקרים את הדבר הזה הזדקנות, הוא לא מדבר שטויות ללא ביסוס
לקס פרידמן אירח אותו בפודקסט, פרק מאוד מעניין.

• פותח/ת השרשור
David Sinclair אחד האנשים הידועים ביותר כיום אשר חוקרים את הדבר הזה הזדקנות, הוא לא מדבר שטויות ללא ביסוס
לקס פרידמן אירח אותו בפודקסט, פרק מאוד מעניין.
כן אני הגעתי אליו דרך LEX FRIDMAN שעשה פודקאסט עם ANDREW HUBERMAN שהוא חוקר נוירוביולוגיה ואז הגעתי אל DAVID SINCLAIR .
יהיה מעניין לראות מה יניבו עוד ניסויים , אבל תכלס , למה שאי אפשר יהיה לעצור את תהליך ההזדקנות או להחזיר את התאים אחורה בזמן ? שאלה מעניינת מאד ואולי הוא יביא את הבשורה .
אני חושב שבעתיד אנשים בגיל 130 יראו כמו בני 20

נערך לאחרונה:
כן אני הגעתי אליו דרך LEX FRIDMAN שעשה פודקאסט עם ANDREW HUBERMAN שהוא חוקר נוירוביולוגיה ואז הגעתי אל DAVID SINCLAIR .
יהיה מעניין לראות מה יניבו עוד ניסויים , אבל תכלס , למה שאי אפשר יהיה לעצור את תהליך ההזדקנות או להחזיר את התאים אחורה בזמן ? שאלה מעניינת מאד ואולי הוא יביא את הבשורה .
אני חושב שבעתיד אנשים בגיל 130 יראו כמו בני 20
זה לא שהתאים מזדקנים, הם פשוט מתפצלים

סתם שאלה , iherb זה מקור טוב לקנות ממנו תוספים ?
הם לא ימכרו משהו שהוא לא תואם מה שרשום על האריזה , נכון ?
כמו בכל חנות, על כל חברה שאתה קונה אתה צריך לברר בנפרד.

אייהרב המליצו פעם לקנות תוספים עם הכשר כי זה פיקוח בטיחות מסוימת.

• פותח/ת השרשור
כמו בכל חנות, על כל חברה שאתה קונה אתה צריך לברר בנפרד.

אייהרב המליצו פעם לקנות תוספים עם הכשר כי זה פיקוח בטיחות מסוימת.
יש שם חברה שמוכרת nmn שנקראת ageless foundation labartory .
אני אחפש ביקורות עליה

• פותח/ת השרשור
כל התוצאות בחיפוש ב-iherb כולם מוכרים , יש הרבה חברות
פשוט שהחברה שציינת כתבה "NMN" על האריזה
אני מקווה שזה מה שיש בפנים ולא שיהיה רשום (MNM (Nicotinamide mononucleotide ובפועל אני אקבל שם השם יודע מה .
יש שם את החברה THORNE , שמעתי שהיא טובה , אבל היא מוכרת את ה- NR שזה Nicotinamide riboside
וממה שהבנתי העדיפות היא על NMN על NR

אני קורא עכשיו ספר בשם : Lifespan - why we age and why we don't have to , והסופר דוד סינקלייר (שהוא חוקר גם את נושא ההזדקנות) , מצא שצריכת התוסף NMN (או בשמו הארוך nicotinamide mononucleotide) מעכב ועלול למנוע את מחלות ההזדקנות ואת ההזדקנות עצמה .
יש מישהו שלוקח את התוסף ?
נ.ב : הבחור בן 52 ולוקח את התוסף כל יום (1 גרם ביום) :
ECO21482.jpg

נראה בן 30 בערך
Nmn ביחד עם reverstrol כדי שיעשה משהו
Nmn זה יקר תמצא מקומות של בסיטונאות שיעשו לך מחיר

אבקה ולהכין קפסולות בעצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית