הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת מוט אולימפי לטווח קצר - המלצות

Guy.oxnb

משתמש מתחיל
38
4
נק' מוניטין:
4
38
4
אהלן,

אז אני רוצה כרגע לקנות מוט אולימפי לטווח קצר לחדר כושר הביתי, עד שנתמקם ונזמין משהו מחו״ל.
זה כנראה יהיה איתנו כמוט משני אחרי כמה חודשים.

מתלבט בין המוט הזה של York ששמעתי שהוא די סבבה - ציוד ספורט | ציוד למכון כושר >> ייבוא ושיווק אביזרי ספורט - אביר ספורט
לבין מוט גנרי כנראה סיני שגם נראה אבל סביר מפה - מוט משקולות אולימפי מקצועי

ואני כנראה מזמין ציוד מ HomeGym ויש להם מוט גנרי במחיר של המוט של York, אם מישהו מכיר זה גם יהיה נחמד.
מוט אולימפי מקצועי 20 קילו בקוטר 50 מ"מ | זמין במלאי | הומג'ים - Homegym

תודה 😃

שווה לבדוק עם @Whale אולי יש לו משהו יד 2 להציע.

בהצלחה

נערך לאחרונה:
למשהו זמני, ובמיוחד למשקלים נמוכים, אין הרבה הבדל בין המוטות שלך.

הייתי הולך כנראה על יורק, כי שמעתי עליו דברים טובים. אבל המחיר כל כך זול, שאני לא מאמין שזה באמת יורק, אז לא יודע.

למשהו זמני, ובמיוחד למשקלים נמוכים, אין הרבה הבדל בין המוטות שלך.

הייתי הולך כנראה על יורק, כי שמעתי עליו דברים טובים. אבל המחיר כל כך זול, שאני לא מאמין שזה באמת יורק, אז לא יודע.
זה לא יורק

יש york barbell- האמיתי

וyork fitness - השיט הסיני

• פותח/ת השרשור
זה לא יורק

יש york barbell- האמיתי

וyork fitness - השיט הסיני

דאמ, אז בעצם הכל אותו שיט? ללכת על הזול ביותר או שיש דרך לזהות משהו שהוא טיפה יותר סביר?
כלומר לפחות ליורק הסיני יש חספוס במרכז 😄

דאמ, אז בעצם הכל אותו שיט? ללכת על הזול ביותר או שיש דרך לזהות משהו שהוא טיפה יותר סביר?
כלומר לפחות ליורק הסיני יש חספוס במרכז 😄
לא וכן

יכול להיות הבדל בכותר המוט, סוג ציפוי, אם, snapring או בורג

אבל החברות הללו בדרך כלל לא מבינות מספיק בציוד כדי להגיד לך, או אכפת להם - כי לצרכן שקונה מוט ב600 שקל לא אכפת. "קילו זה קילו וכל זה"

ואפילו אם, אתה יכול לקנות שני מוטות דומים ולקבל שני מוצרים שונים, פשוט מסטיות בבקרת האיכות, למשל מוט מחוספס יותר/פחות, ציפוי מbatch טוב או לא וכך הלאה.

ודוגרי, אם אתה מתכוון לקנות מוט מארה"ב פשוט תקנה עכשיו, זה מוט לחיים למה לבזבז סתם 600 שקל ולהיות מתוסכל.

בקיצור, מוט מסין זה חתול בשק, במיוחד בארץ

• פותח/ת השרשור
לא וכן

יכול להיות הבדל בכותר המוט, סוג ציפוי, אם, snapring או בורג

אבל החברות הללו בדרך כלל לא מבינות מספיק בציוד כדי להגיד לך, או אכפת להם - כי לצרכן שקונה מוט ב600 שקל לא אכפת. "קילו זה קילו וכל זה"

ואפילו אם, אתה יכול לקנות שני מוטות דומים ולקבל שני מוצרים שונים, פשוט מסטיות בבקרת האיכות, למשל מוט מחוספס יותר/פחות, ציפוי מbatch טוב או לא וכך הלאה.

ודוגרי, אם אתה מתכוון לקנות מוט מארה"ב פשוט תקנה עכשיו, זה מוט לחיים למה לבזבז סתם 600 שקל ולהיות מתוסכל.

בקיצור, מוט מסין זה חתול בשק, במיוחד בארץ

שכנעת אותי, נקווה רק שיגיע מספיק מהר מוט מ rogue, על איזה אתה ממליץ שהוא לא יקר מידי
אבל נותן ערך טוב?

שכנעת אותי, נקווה רק שיגיע מספיק מהר מוט מ rogue, על איזה אתה ממליץ שהוא לא יקר מידי
אבל נותן ערך טוב?
לאיזה מטרות?
כמה ההגנה מחלודה חשובה לך מלא אכפת לך ועד שלא תצטרך לטפל במוט והוא עדיין לא יחליד?
מה זה לא יקר מידי?

• פותח/ת השרשור
לאיזה מטרות?
כמה ההגנה מחלודה חשובה לך מלא אכפת לך ועד שלא תצטרך לטפל במוט והוא עדיין לא יחליד?
מה זה לא יקר מידי?
מטרות - SBD
הגנה מחלודה חשוב מאוד
לא יקר מידי - עד סביבות 300 דולר ב Rogue (כי כולל המשלוח לארץ זה בערך כפול)

אפשרי?

מטרות - SBD
הגנה מחלודה חשוב מאוד
לא יקר מידי - עד סביבות 300 דולר ב Rogue (כי כולל המשלוח לארץ זה בערך כפול)

אפשרי?

יותר מכפול, אבל עזוב, תשקיע פעם אחת במוט שאתה רוצה ואל תתפשר, גם ככה ההבדל הוא שולי, רוב העלות של המוט היא משילוח ומיסים ולא המחיר עצמו באתר

מציע לך

chan bar

Rogue Ohio bar Stainless

אם רוג זה הדיבור

@yanivgoft יוכל אולי לעזור לך

למה שהוא יקנה את המוטות האלה? הוא מתאמן לפאוורליפטינג, למה מוטות ווייטליפטניג?
א' לא מוטות WL

ב' התבלבלתי בין ohio bar ל Ohio power bar

ובכל מקרה. הכל טוב ויפה שיש לך מוט פוארליפטינג 100%, אבל לא כזה טוב ויפה שאתה עושה פרונט סקואטים, שנאכלת לך האחיזה מהחספוס בדד רומני וחתירות. אישית אני חושב שלשימוש כללי - וכל עוד אתה עושה משהו מעבר לנטו SBD כדאי לקנות מוט כמו הchan שלדעתי המוט הכי טוב של רוג

אני אישית משתמש בamerican barbell כי זה מוט 29 ממ מדהים עם חספוס יותר רגוע, עדיין ים אחיזה אבל לא קורע ידיים כמו מוטות אחרים

זו הדעה האישית שלי אחרי שהיו לי המון מוטות של כל החברות בערך להשוואת.

1. AB Mammoth
2. Rogue Chan bar
3. Rogue OPB Stainless
כל השאר כמוטות goto

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית