הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט פאוורליפטינג

shalomleculam

משתמש מתחיל
120
17
נק' מוניטין:
12
120
17
יש המלצות למוט פאוורליפטינג? אני מאוד מתחבר לrogue ohio bar הבעיה היא שהמחיר משלוח הוא הזוי. זה יוצא בערך 2200 שקל הכל ביחד.

הבנתי שאפשר לעלות אותו למטוס כמו מזוודה, תבדוק אולי יש לך חבר טוב שמגיע לארץ.
הרגשתי שמוט ONI הרגיש דומה, אולי זה יכול להיות כיוון. יש להם מוט יקר (שאותו הרגשתי), אבל יש להם מוט ב1,600 ש"ח, אולי תבדוק.

הבנתי שאפשר לעלות אותו למטוס כמו מזוודה, תבדוק אולי יש לך חבר טוב שמגיע לארץ.
הרגשתי שמוט ONI הרגיש דומה, אולי זה יכול להיות כיוון. יש להם מוט יקר (שאותו הרגשתי), אבל יש להם מוט ב1,600 ש"ח, אולי תבדוק.
-"למה יש לך חפץ מתכת ארוך בכבודה?"
-"אל תדאג אדוני זה רק קנה של צלפים לא כל הנשק"

• פותח/ת השרשור
איך זה באמת עובד? איך אפשר להטיס כזה דבר?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יש גם אתרים ישראלים שאפשר לשלוח אליהם והם שולחים את זה חזרה לארץ, ראיתי אחד באיזה תוספת של 140$

איך זה באמת עובד? איך אפשר להטיס כזה דבר?
תדבר עם חברת התעופה שלך. אלעל בוודאות מאפשרים תחת ההגדרה של ציוד ספורט.
כל עוד זה ארוז היטב בקרטון שלו, אתה משלם עליו כמזוודה שניה, או היחידה שלך אם אין לך אחת.
רוב החברות מאפשרות להבנתי.

אין לך יותר מדי אפשרויות.
בארץ זמינים לך האוני - הגרסאת כרום שלו עולה 1600, אין לי ניסיון אישי איתה אבל המותג אמור להיות בסדר ולכל הפחות ״לעשות את העבודה״, הatx - צריך לפנות אליהם לגבי מלאי ומחירים, אבל זה גם מותג מספיק טוב, פרינג׳ דרך רנגייד שעולה 2300 שקל
סה״כ כל האפשרויות בארץ הן לא רעות אבל באיכות נמוכה יותר ממה שתוכל לקבל מחברות כמו רוג, רפ, טקסס, או אמריקן בארבל.
סביר להניח שלהזמין דרך חברת שילוח (בעבר היו יושופס, היום הם התייכרו והבנתי שיש אופציות טובות יותר) יוזיל לך את עלויות המשלוח לארץ ויהפוך את המחיר למאד דומה למה שתשלם על מוטות בארץ, ככה שלא הייתי טורח.

אופציה נוספת היא לחכות שיצוץ מוט טוב במרקטפלייס, מאז הקורונה יש כבר לא מעט מוטות טובים שמסתובבים בארץ ומדי פעם משהו יצוץ למכירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית