הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בקרוב PCT

• פותח/ת השרשור tren100
  • פורסם בתאריך

tren100

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
-8
68
0
אני כבר אל פרווירון אני ממשיך איתו עד סוף הסייקל ואז מתחיל
את הכל ביחד אני מתחיל יומים לפני הזריקה אחרונה של פרפ

2 חבילות של כוריגון 5000 כל 5 יום מנה מתחיל יומים לפני הזריקה אחרונה של פרפ

כלומיד 5 ימים ראשונים 100מג אחרי זה עוד 25 יום של 50 מג

נולבדקס 40 מג '10 יום ועוד 20 יום 20 מג '

קרסיל מי שלא יודע זה לניקוי הכבד . 2 כדורים למשך 15 יום

את זה אני מתיחל 10 יום לפני הPCT למשך חודשים ככה
המינו
ויטמין C1000מג ביום
ויטמין E גרם
מולטי ויטמין גם

תזונה : היום אני אכול ביום 1800 קל' ..הולך לעלות ל2200 להוריד קצת חלבון ולאוסיף שומן איכותי ופעם בשבוע לעשות המסת פחממות + צ'ט

ואולי אחרי הPCT שהוא היכח לי חודש אני יעשה מנוחה של 15 יום ויתחיל לכחת טרוניבול 4 או 5 כדורים ביום למשך 8 שבועות בשביל לישמור אל הרמה של הסייקל למשך כל הקיץ

ואז אני יעשה 8 חודשים הפסקה מכל [= ואז המשך יבוא חחח

• פותח/ת השרשור
איזה PCT מפגר מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה יא אללה

חחח שמע אחי בוא אני יגיד לך משהו גם בPCT יש מיליון תאוריות לעשות וגם בלכת ס'ד בכלל יש מילון ואחת תאוריות

אתה מסכים איתי שאין נוסחה או ספר לעשות PCT ? וגם בלכחת ס'ד ?? מה אתה חושב מה שאתה קורא באינטרנט או בפרורום של סדרואיד.קום הם יודעים משהו מחיים שלהם ?

אני מספיק זמן בעסק אזה ויש לי הרבה חברים שהם מתותחים של ארץ בפיתוח גוף וכל אחד לוקח את הסייקלים שלו וכל אחד עושה את הPCT שונה וכל אחד חושב שהוא חכם יותר

ודרך הגב יש לי חבר שתתחרה במר עולם לפני שנתיים אתה בטוח מכיר אותו אם אני יגיד את השם שלו עשה סייקל של 5 חודשים התחרה בתחרות לא עשה PCT אבל 6 חודשים לא נגע בכולם עשה אחרי זה בדיקות דם וכלליות הכל יצא תקין הגוף חזר למצב הנורמלי לבד!
--------------------------------------
בוא נישמע את התוריה שלך נגיד עשיתה סייקל חודשים וחצי חומרים טסט וינסטול איזה PCT הייתה עושה בוא נישמע !

חחח שמע אחי בוא אני יגיד לך משהו גם בPCT יש מיליון תאוריות לעשות וגם בלכת ס'ד בכלל יש מילון ואחת תאוריות

אתה מסכים איתי שאין נוסחה או ספר לעשות PCT ? וגם בלכחת ס'ד ?? מה אתה חושב מה שאתה קורא באינטרנט או בפרורום של סדרואיד.קום הם יודעים משהו מחיים שלהם ?

אני מספיק זמן בעסק אזה ויש לי הרבה חברים שהם מתותחים של ארץ בפיתוח גוף וכל אחד לוקח את הסייקלים שלו וכל אחד עושה את הPCT שונה וכל אחד חושב שהוא חכם יותר

ודרך הגב יש לי חבר שתתחרה במר עולם לפני שנתיים אתה בטוח מכיר אותו אם אני יגיד את השם שלו עשה סייקל של 5 חודשים התחרה בתחרות לא עשה PCT אבל 6 חודשים לא נגע בכולם עשה אחרי זה בדיקות דם וכלליות הכל יצא תקין הגוף חזר למצב הנורמלי לבד!
בוא נישמע את התוריה שלך נגיד עשיתה סייקל חודשים וחצי חומרים טסט וינסטול איזה PCT הייתה עושה בוא נישמע !

ואם הוא לא עשה PCT והבדיקות דם יצאו תקינות, אז זה אומר שכולם צריכים לעשות ככה?
חשבת אולי נפגע הייצור הטבעי של הטסטוסטרון בגלל אי לקיחת PCT?
לא מבין את הגישה שלך ושל הרבה אנשים, אתם לוקחים הורמונים ומתנהגים כאילו זה משחק ילדים.

אם אתה מספיק זמן בעסק הזה, אז בשביל מה פתחת את האשכול הזה ומבטל את כל מה שאומרים לך.
אם שאלת שאלה, הרי אתה מצפה לקבל תשובה נכון? אז מה הפואנטה אם גם ככה אתה חושב שאתה מבין יותר מכולם ולא מקשיב לשום עצה שנותנים לך כאן.

כל מה שיש לי להגיד לך זה שאתה חתיחת אידיוט ואם יהי לך טיפה שכל בגולגולת אז הייתי מתאמץ טיפה ומסביר לך למה אתה והחברים מטומטמים שלך הם.... מטומטמטים. אבל מכיוון שחבל על המאמץ אז אני לא יעשה את זה. וכשתגמור עוד כמה שנים עם רמות טסט בגוף של ילדה בת 4 אתה תגיד "ואללה אולי היו שם בפורום הזה אנשים שכן יודעים על מה הם מדברים"

שיהיה לך יום טוב וסוף שבוע נעים

משה סליחה על השפה אבת אתה יודע הגיעו מים עד נפש

כל מה שיש לי להגיד לך זה שאתה חתיחת אידיוט ואם יהי לך טיפה שכל בגולגולת אז הייתי מתאמץ טיפה ומסביר לך למה אתה והחברים מטומטמים שלך הם.... מטומטמטים. אבל מכיוון שחבל על המאמץ אז אני לא יעשה את זה. וכשתגמור עוד כמה שנים עם רמות טסט בגוף של ילדה בת 4 אתה תגיד "ואללה אולי היו שם בפורום הזה אנשים שכן יודעים על מה הם מדברים"

והדיאטה גם כן לא תורמת למצב רוח 🤪

• פותח/ת השרשור

דבר אחי מה חבל על המאמץ בוא נישמע איך אתה היייתי עושה PCT

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית