הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמצא על טסט 4 חודשים

Wargreymon198

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
9
53
5
אני לוקח טסט אנטט 250 פעמיים בשבוע סהכ'' 500
במשך 4 חודשים.
אין לי כוח להפסיק כי אני מתמודד עם מלא בעיות בחיים האישיים זוגיות,עבודה,משפחה מלא לחץ אני בתוך תהום . עברתי ברייק אפ לא מזמן ירדתי 5 קילו.. החזרתי אותם אבל.. גם לא מרגיש שמיציתי את הסייקל. התנפחתי קצת לא משהו משנה חיים. וכל התופעות לוואי "תהי סופרמן" " אתה חרמן דופק קירות" נראה לי זה קורה רק לשחיפים שהיו רגילים ל4 ננומול בדם כל החיים. כי הרגשתי רגיל לגמרי ...שום שינוי אולי מעט יותר רגיש .. עליתי קצת בחזרות בלחיצת חזה ובחתירה. התנפחתי קצת בוא נגיד ככה במבט אחורה לא היה שווה להשביט HPTA בשביל הסייקל המעפן הזה.
ועכשיו אין לי כוח לחזור לטבעי כי גם ככה אני במצב נפשי נוראי. מה הסכנות ? יהיה לי יותר קשה לחזור לייצור טבעי ? אגב האשכים שלי אותו גודל לא יודע מה כולם מבלבלים שהאשכים הופכים לגרגיר חומוס... והטסט אמיתי מדאוס המקורי , גם בבדיקות רואים טסט גבוהה ציר משותק אסטרוגן גבוהה.
תופעות לוואי -0 אולי בחודש האחרון קצת שורף לי האיבר לא משהו רציני כאילו הוא חם וטיפה שורף אבל אני בטוח שזה תופעת לוואי של הארומסין 12.5 שהפסקתי פעמיים בשבוע.
אני שוקל לשלב אוראלי כי אני מתחיל לחשוב שחומרים זה כמו כוסות רוח למת אם אין לך גנטיקה כמו של לרי וויליס וג'ו .

אני 1.76 שוקל 86 8-9 אחוז שומן
מרים בנץ 120 קילו ל12 חזרות
לכל אלה שחושבים שאולי התחלת מוקדם מדי.....
בבקשה לא לצאת עלי גם ככה אני בדכאון

אני לוקח טסט אנטט 250 פעמיים בשבוע סהכ'' 500
במשך 4 חודשים.
אין לי כוח להפסיק כי אני מתמודד עם מלא בעיות בחיים האישיים זוגיות,עבודה,משפחה מלא לחץ אני בתוך תהום . עברתי ברייק אפ לא מזמן ירדתי 5 קילו.. החזרתי אותם אבל.. גם לא מרגיש שמיציתי את הסייקל. התנפחתי קצת לא משהו משנה חיים. וכל התופעות לוואי "תהי סופרמן" " אתה חרמן דופק קירות" נראה לי זה קורה רק לשחיפים שהיו רגילים ל4 ננומול בדם כל החיים. כי הרגשתי רגיל לגמרי ...שום שינוי אולי מעט יותר רגיש .. עליתי קצת בחזרות בלחיצת חזה ובחתירה. התנפחתי קצת בוא נגיד ככה במבט אחורה לא היה שווה להשביט HPTA בשביל הסייקל המעפן הזה.
ועכשיו אין לי כוח לחזור לטבעי כי גם ככה אני במצב נפשי נוראי. מה הסכנות ? יהיה לי יותר קשה לחזור לייצור טבעי ? אגב האשכים שלי אותו גודל לא יודע מה כולם מבלבלים שהאשכים הופכים לגרגיר חומוס... והטסט אמיתי מדאוס המקורי , גם בבדיקות רואים טסט גבוהה ציר משותק אסטרוגן גבוהה.
תופעות לוואי -0 אולי בחודש האחרון קצת שורף לי האיבר לא משהו רציני כאילו הוא חם וטיפה שורף אבל אני בטוח שזה תופעת לוואי של הארומסין 12.5 שהפסקתי פעמיים בשבוע.
אני שוקל לשלב אוראלי כי אני מתחיל לחשוב שחומרים זה כמו כוסות רוח למת אם אין לך גנטיקה כמו של לרי וויליס וג'ו .

אני 1.76 שוקל 86 8-9 אחוז שומן
מרים בנץ 120 קילו ל12 חזרות
לכל אלה שחושבים שאולי התחלת מוקדם מדי.....
בבקשה לא לצאת עלי גם ככה אני בדכאון

ראשית נשמח לתמונה,
שנית, ככל שתמשוך את זה יותר יהיה לך יותר קשה להתאושש מהסייקל.
דבר שלישי, ייתכן מאוד והסייקל מגביר לך את הדיכאון, צא ל pct, מנטחה לאחר מכן עוד חודשיים שלושה ואז תוכל לחזור.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ראשית נשמח לתמונה,
שנית, ככל שתשמוך את זה יותר יהיה לך יותר קשה להתאושש מהסייקל.
דבר שלישי, ייתכן מאוד והסייקל מגביר לך את הדיכאון, צא ל oct, מנטחה לאחר מכן עוד חודשיים שלושה ואז תוכל לחזור.

אפילן שזה רק טסט ?

דבר ראשון כשאתה חיי על חומרים תעשה מעקב בדיקות דם כל כמה חודשים.

דבר שני מומלץ לשלב אם זה תוספי חזונה .
ויטמין c אומגה 3 קיו אנזים ולעקוב אחרי חוסרים אבל בטח כבר שמעת את זה.

דבר שלישי לגבי הסייקל אם אתה לא כל כך מבסוט אולי בעקבות התיאור שלך שהמצב בחיים על הפנים אולי הזנחת באימונים/תזונה / מנוחה / סטלות וכו.
אם שומרים על אורח חיים בריא ותקין כמו שצריך בסייקל אז הסייקל הוא סייקל.. אבל כן בטח לא תהפוך לרוני קולטן תוך שנה וחצי על חומר. צריך הרבה זמן וגם גנטיקה נכונה וגם להיות נאצי באימונים תזונה מנוחה וכו.

דבר רבעי לגבי ההחלטה שלך ככל שתאריך ככה יהיה יותר קשה לצאת.

בנתיים אם היתי במקומך ואגב זה מה שאני עושה כבר זמן מה יוצא לקרוז של 200/250 בשבוע עד שתעבור את התקופה הלא נעימה ואז או תצא לפיסיטי או תעשה סייקל שוב ואז קרוז וכו...

בהצלחה

Nac יעזור לך עם הדיכאון ועוד כמה בעיות שם
גם hcg יוכל לתרום ותקרא איזה כמה ספרים על התפתחות אישית וכאלה
Pct מלא זה גם אופציה, הבעיה שאנשים מתחילים ואז מכניסים את עצמם לסרטים בראש ולא עוקבים אחרי התכנית המקורית, בהצלחה אח תהיה חזק ותהיה שמח

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון כשאתה חיי על חומרים תעשה מעקב בדיקות דם כל כמה חודשים.

דבר שני מומלץ לשלב אם זה תוספי חזונה .
ויטמין c אומגה 3 קיו אנזים ולעקוב אחרי חוסרים אבל בטח כבר שמעת את זה.

דבר שלישי לגבי הסייקל אם אתה לא כל כך מבסוט אולי בעקבות התיאור שלך שהמצב בחיים על הפנים אולי הזנחת באימונים/תזונה / מנוחה / סטלות וכו.
אם שומרים על אורח חיים בריא ותקין כמו שצריך בסייקל אז הסייקל הוא סייקל.. אבל כן בטח לא תהפוך לרוני קולטן תוך שנה וחצי על חומר. צריך הרבה זמן וגם גנטיקה נכונה וגם להיות נאצי באימונים תזונה מנוחה וכו.

דבר רבעי לגבי ההחלטה שלך ככל שתאריך ככה יהיה יותר קשה לצאת.

בנתיים אם היתי במקומך ואגב זה מה שאני עושה כבר זמן מה יוצא לקרוז של 200/250 בשבוע עד שתעבור את התקופה הלא נעימה ואז או תצא לפיסיטי או תעשה סייקל שוב ואז קרוז וכו...

בהצלחה

היי נתתי זריקה של 500 ביום שבת
לאחר 4 ימים (אתמול) סוף סוף הרגשתי קצת שאני בסייקל . בעיקר זקפות. אבל עכשיו חזרתי להרגיש רגיל.
יש לך מושג מה הגוף הדביל שלי עושה עם ההורמון לעזאזל ?
אני יודע שיש לי המרה גבוהה ללא תופעות לוואי בלי העין הרע . לא באלי לחזור לארומסין זה עשה לי שתן שורף

• פותח/ת השרשור
או שיש לי בעיות בהבנת הנקרא או שלך יש בעיות בכתיבה.
מה זה פיצלת
250 ואז 500
או 250 ואז שוב 250 = השלמה ל500 שבועי ??

עשיתי 500 עד היום רציתי לנסות 750..
אז עשיתי שבוע אחד 250+500 במקום 250+250
והרגשתי יותר טוב עם ה500+250 סוף סוף מרגיש קצת שאני בסייקל אבל זה עבר

תנסה להוסיף לזה פרווירון אולי זה יפתור לך את ה'תאקל'

אז עושים 3 זריקות בשבוע של 250
הכי טוב

או 2 של 375.
עדיף אבל 3 זריקות ככה זה יותר מאוזן בדם
אני נותן 3 בשבוע
כל זריקה 300
ימי א ג ה
לפעמים מחליף ב ד ו
עניין התזונה/מנוחה מאוד משפיע

לדוגמא כשאני במסה ואוכל 4500-5000 קקל.

סייקל בד"כ בנוי עם דקה שזה חומר לא מחרמן ואני חרמן טילים
בחיטוב אני עם מסטרון ולא ממש חרמן כיו במסה בגלל הגרעון הקלורי

• פותח/ת השרשור
אז עושים 3 זריקות בשבוע של 250
הכי טוב

או 2 של 375.
עדיף אבל 3 זריקות ככה זה יותר מאוזן בדם
אני נותן 3 בשבוע
כל זריקה 300
ימי א ג ה
לפעמים מחליף ב ד ו
עניין התזונה/מנוחה מאוד משפיע

לדוגמא כשאני במסה ואוכל 4500-5000 קקל.

סייקל בד"כ בנוי עם דקה שזה חומר לא מחרמן ואני חרמן טילים
בחיטוב אני עם מסטרון ולא ממש חרמן כיו במסה בגלל הגרעון הקלורי

האמת שאני תקוע עם אמפולות צריך לשבור וחבל לזרוק חומר לפח.
יכול להיות שבגלל שאני בחיטובון..
אני הולך לעשות הזמנה בקרוב
אני הבנתי שננדרולון הוא הסטרואיד בונה המסה החזק ביותר שקיים.
תוכל לתת לי יד לרשום לי דוגמאות לשילובים טובים?
בעקרון אני מחפש לבנות מסת שריר רזה נקייה
עוד בשר לא משהו פייק כמו דיבול.
מסטרון, ויני , טרן , פרימו הבנתי שזה חומרים לחיטוב
אז נשאר רק טסט ,דקה ובולדנון.

נערך לאחרונה:
האמת שאני תקוע עם אמפולות צריך לשבור וחבל לזרוק חומר לפח.
לא זורקים לפח. אם זה אמפולות ואתה רץ על 750 בשבוע עדיף לפצל ל 3 זריקות בשבוע
נניח ימי א ג ה / ב ד ו/ א ד ו
לא משנה העיקר שיהיה חלוקה ל3.
בעקרון אני מחפש לבנות מסת שריר רזה נקייה
עוד בשר לא משהו פייק כמו דיבול
כולם בונים מסת שריר . דווקא דיבול בונה נהדר הבעיה עם דיבול שנוא נלקח ל6 שבעות בלבד בגלל הרעילות שלו . לעומת שמן שאתה יכול לרוץ איתו גם 24 שבעות אם בא לך ואפילו יותר.
כמו כן הדיבול יחסית נותן כוח טוב וממלא בנוזלים די מהר.

לגבי נוזלים: כל הסטרואידים (מלבד כמה בודדים כמו וינסטרול מסטרון ) ממלאים בנוזלים לא רק מתחת לעור אלא גם תוך שרירי = שריר גדול יותר.
כשמפסיקים לקחת המים יוצאים אתה נראה חטוב יותר אבל גם השריר קטן יותר.
מניסיון שלי כשאתה על חומר כל השנה, עושה בלאסט&קרוז אין יותר מידי חשיבות לעליה בנוזלים במהלך סייקל זה קורה ממש .

לגבי לבנות שריר : שום חומר לא יגדיל לך שרירים אם לא תהיה במאזן קלורי חיובי עם הרבה חלבון.
אני הבנתי שננדרולון הוא הסטרואיד בונה המסה החזק ביותר שקיים.
דקה הכן השמן הכי טוב לבניית מסת שריר.

עדיף מבולדנון בהרבה.
נותן כוח משמן מפרקים
אפשר וצריך לרוץ איתו הרבה זמן. לדעתי אין טעם לקחת פחות מ12 שבועות.
אפשר גם 20 שבעות.
לא נכס לנושא הפיסיטי וכו.
סייקל מסה קלאסי
750 טסט
400 דקה
15-20 שבועות.

חובה לעשות בדיקות דם לפני הסייקל ובמהלכו ולאחריו - לא בדיקת אנדוקרינולוגיה אלא ספירת דם ותפקודי גוף.

מומלץ לתרום דם אחת לחצי שנה לפחות אם אתה חיי על חומר

תיקח בחשבון שאם אתה נכס לעולם הזה ככל שתמשוך יותר יהיה לך יותר קשה לצאת..
ובוא נגיד ככה זה בחירה שצריך לחשוב טוב טוב אם להתחיל בזה בכלל

• פותח/ת השרשור
לא זורקים לפח. אם זה אמפולות ואתה רץ על 750 בשבוע עדיף לפצל ל 3 זריקות בשבוע
נניח ימי א ג ה / ב ד ו/ א ד ו
לא משנה העיקר שיהיה חלוקה ל3.

כולם בונים מסת שריר . דווקא דיבול בונה נהדר הבעיה עם דיבול שנוא נלקח ל6 שבעות בלבד בגלל הרעילות שלו . לעומת שמן שאתה יכול לרוץ איתו גם 24 שבעות אם בא לך ואפילו יותר.
כמו כן הדיבול יחסית נותן כוח טוב וממלא בנוזלים די מהר.

לגבי נוזלים: כל הסטרואידים (מלבד כמה בודדים כמו וינסטרול מסטרון ) ממלאים בנוזלים לא רק מתחת לעור אלא גם תוך שרירי = שריר גדול יותר.
כשמפסיקים לקחת המים יוצאים אתה נראה חטוב יותר אבל גם השריר קטן יותר.
מניסיון שלי כשאתה על חומר כל השנה, עושה בלאסט&קרוז אין יותר מידי חשיבות לעליה בנוזלים במהלך סייקל זה קורה ממש .

לגבי לבנות שריר : שום חומר לא יגדיל לך שרירים אם לא תהיה במאזן קלורי חיובי עם הרבה חלבון.

דקה הכן השמן הכי טוב לבניית מסת שריר.

עדיף מבולדנון בהרבה.
נותן כוח משמן מפרקים
אפשר וצריך לרוץ איתו הרבה זמן. לדעתי אין טעם לקחת פחות מ12 שבועות.
אפשר גם 20 שבעות.
לא נכס לנושא הפיסיטי וכו.
סייקל מסה קלאסי
750 טסט
400 דקה
15-20 שבועות.

חובה לעשות בדיקות דם לפני הסייקל ובמהלכו ולאחריו - לא בדיקת אנדוקרינולוגיה אלא ספירת דם ותפקודי גוף.

מומלץ לתרום דם אחת לחצי שנה לפחות אם אתה חיי על חומר

תיקח בחשבון שאם אתה נכס לעולם הזה ככל שתמשוך יותר יהיה לך יותר קשה לצאת..
ובוא נגיד ככה זה בחירה שצריך לחשוב טוב טוב אם להתחיל בזה בכלל

כרגע אני לא רוצה ילדים וזה התחום שלי אני עובד בזה אני מאמן כושר ועד שאני אבנה את עצמי עד שאני בגלל יגיע לשלב של להביא ילדים... רחוק שנות אור לדעתי . בעקרון אני רק רוצה טסט ודקה . הציר שלי כבר משותק במילא .
הקטע שיש לי pip כל הזמן לפעמים המחט זזה.. או ששמן נספג אבל הקריסטלים נשארים וזה כואב רצח ההורמון נספג יותר לאט אצלי. או שהגוף שלי עושה דלקת בגלל האלכוהול או השמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית